georginos1989 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Πως μπορώ να πάρω την τωρινή ημερομηνία στην embarcadero 2010? Με το datetime δεν δουλευει εκτος και αν κανω κατι λαθος
Directx Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Πως μπορώ να πάρω την τωρινή ημερομηνία στην embarcadero 2010? Με το datetime δεν δουλευει εκτος και αν κανω κατι λαθος Για δες εδώ.
georginos1989 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Που είναι καλύτερα να βάζω tra-catch? Εχω μια συνάρτηση Α που εκτελει ερωτήματα παίρνοντας ως όρισμα το ερώτημα που θα εκτελεσει και μια συνάρτηση Β που φτιάχνει το ερώτημα και καλεί την Α για να το εκτελεσει. Εγώ σκέφτηκα να βάλω try-catch μονο μεσα στην Α γιατί αν πιάνει τα exception μεσα στην Α θα είναι οκ και η Β αφού το μονο που κάνει είναι να φτιάχνει ενα string και να καλει την Α Σωστά σκέφτομαι η χρειάζεται και στην Β? Η μονο στην Β και σε οσες άλλες συναρτήσεις τύπου Β κάνω?
παπι Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Εκει που περιμενεις να παρεις exception. Πχ. > void foo() { throw exception("error! function foo line 3."); } int fee() { try { foo(); } catch(exception& e) { MessageBox("mpla mpla mpla"); //report error στον χρηστη return SOME_ERROR_DEF; } } void bar() { if(fee() != SOME_ERROR_DEF) προχωρα else ... } ή > void foo() { throw exception("error! function foo line 3."); } void fee() { try { foo(); } catch(exception& e) { throw exception("Error in fee() :see inner exception",e); } } void bar() { try{ fee(); } catch(exception& e) { MessageBox("mpla mpla mpla"); } } Ο σκοπος ειναι να σταματησει η πορεια του προγραμματος, και εσυ να ξερεις που ακριβος εχει σταματησει.
georginos1989 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Ωραια... Αν εχω δλδ μια συναρτηση Α η οποια το μονο που κανει ειναι να καλη μια άλλη συναρτηση Β και η Β εχει μεσα try-catch στην Α δεν χρειαζεται να βαλω σωστα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.