Elven_King Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Καλησπέρα, έχω αυτόν τον σκληρό δίσκο και τελευταία άρχισε να μου κάνει κάτι τσιριμόνιες - έβγαζε disk errors στον event viewer των Win7 κλπ. Κατεβάζω το Data LifeGuard tools της Western Digital και κάνω πρώτα το quick test. Σταματάει περίπου στην μέση, πετάει error και μου λέει δεν μπορεί να ολοκληρώσει. Κάνω το extended test για bad sectors, ολοκληρώνεται και μου βγάζει στο τέλος ένα μήνυμα "test found bad sectors that may be repairable". Τι λέτε, να τα διορθώσω ή να το στείλω πίσω για αλλαγή (ο δίσκος είναι δεν είναι 6 μηνών) Ευχαριστώ σας
ss13 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Καλησπέρα, έχω αυτόν τον σκληρό δίσκο και τελευταία άρχισε να μου κάνει κάτι τσιριμόνιες - έβγαζε disk errors στον event viewer των Win7 κλπ. Κατεβάζω το Data LifeGuard tools της Western Digital και κάνω πρώτα το quick test. Σταματάει περίπου στην μέση, πετάει error και μου λέει δεν μπορεί να ολοκληρώσει. Κάνω το extended test για bad sectors, ολοκληρώνεται και μου βγάζει στο τέλος ένα μήνυμα "test found bad sectors that may be repairable". Τι λέτε, να τα διορθώσω ή να το στείλω πίσω για αλλαγή (ο δίσκος είναι δεν είναι 6 μηνών) Ευχαριστώ σας Μην το σκέφτεσαι πολύ , παίρνεις back up τα αρχεία του δίσκου και πήγαινε τον για αλλαγή !!
Elven_King Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Άλλαξα SATA καλώδιο, άλλαξα θέση στην μητρική μπας και είχε κάποιο πρόβλημα η θύρα αλλά πάλι τα ίδια. Το πάω πίσω όπως είναι λοιπόν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.