vaggelisp7406 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Παιδια εχει καποιος να μου προτεινει κατι καλο και σε καλη τιμουλα για ελεγχο ανεμιστηρων και ελεγχος θερμοκρασιων? για θεση 5,25΄΄ Αν εχει την μια απο τις 2 λειτουργιες δεν με πειραζει,δηλαδη μονο ελεγχο θερμοκρασιων..Αν γινεται να μου πει καποιος 2 διαφορετικα για 2 διαφορετικες θεσεις 5,25΄΄ δηλαδη ελεγχο θερμοκρασιων και απο κατω σε αλλη θεση 5,25΄΄ για ελεγχο ανεμιστηρων.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Παιδια εχει καποιος να μου προτεινει κατι καλο και σε καλη τιμουλα για ελεγχο ανεμιστηρων και ελεγχος θερμοκρασιων? για θεση 5,25΄΄ Αν εχει την μια απο τις 2 λειτουργιες δεν με πειραζει,δηλαδη μονο ελεγχο θερμοκρασιων..Αν γινεται να μου πει καποιος 2 διαφορετικα για 2 διαφορετικες θεσεις 5,25΄΄ δηλαδη ελεγχο θερμοκρασιων και απο κατω σε αλλη θεση 5,25΄΄ για ελεγχο ανεμιστηρων.. εδω και εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Commendatore Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Παιδια εχει καποιος να μου προτεινει κατι καλο και σε καλη τιμουλα για ελεγχο ανεμιστηρων και ελεγχος θερμοκρασιων? για θεση 5,25΄΄ Αν εχει την μια απο τις 2 λειτουργιες δεν με πειραζει,δηλαδη μονο ελεγχο θερμοκρασιων..Αν γινεται να μου πει καποιος 2 διαφορετικα για 2 διαφορετικες θεσεις 5,25΄΄ δηλαδη ελεγχο θερμοκρασιων και απο κατω σε αλλη θεση 5,25΄΄ για ελεγχο ανεμιστηρων.. Εάν προτιμάς κάποιο με αναλογικά ποτενσιόμετρα, τότε θα σου πρότεινα ένα εκ των δύο : Scythe Kaze Master KM01-BK ή Lamptron FC-5V2. Άν διαβάσεις και εδώ, θα δείς περισσότερα πράγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FaRMaKhs Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δεν ξέρω αν προτάθηκε στα ανώτερο λινκ γιατί δεν μπορώ να τα ανοίξω αλλα μπορείς να κοιτάξεις και τον controller της Nesteq ο οποίος κάνει έλεγχο σε 8 ανεμιστήρες και έχει μαζι και 4 αισθητήρες θερμοκρασίας Τον πήρα πριν το Πάσχα απο το eworld και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος δεδομένου και της τιμής του(35€) Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δεν ξέρω αν προτάθηκε στα ανώτερο λινκ γιατί δεν μπορώ να τα ανοίξω αλλα μπορείς να κοιτάξεις και τον controller της Nesteq ο οποίος κάνει έλεγχο σε 8 ανεμιστήρες και έχει μαζι και 4 αισθητήρες θερμοκρασίας Τον πήρα πριν το Πάσχα απο το eworld και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος δεδομένου και της τιμής του(35€) Sent from my iPhone using Insomnia φίλε μου ότι σκεφτόμουν να τον πάρω.. 2 ερωτησούλες έχει και auto διαχείρηση ανεμιστήρων? τους αισθητήρες πώς τους τοποθέτησες για να έχεις όσο γίνετε πιό σωστές θερμοκρασίες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FaRMaKhs Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Οκ τα λέω και για τον ts αν ενδιαφέρεται Τους αισθητήρες τους βάζεις όσο το δυνατόν ποιο κοντά σε αυτο που θες να μετρήσεις έχει και μέσα στο κουτι αυτοκολητακια για τους κολλας ακριβώς(μη κολλησεις κανα αισθητήρα απευθείας πάνω σε καμία CPU ας πούμε και τα καψεις ολα...) Τους 8 ανεμιστήρες τους ελέγχει ανα 2 με 4 profiles( 0 rpm/slow/medium/fast ,λογικά 0 5 7 12 volts) Μπορείς να κανείς το εξής δηλαδή να του πεις μέχρι την τάδε θερμοκρασία μη δουλευεις καθόλου(οπότε έχεις και μηδενικό θόρυβο) μετα ξεκινά μετα πιο δυνατά κοκ Επίσης αν δεν απατομαι έχει και alarm που μπορείς να το βάλεις να χτυπάει ας πούμε άμα ξεπερασεις μια συγκεκριμένη θερμοκρασία Απλά μη ξεχάσεις επειδή υπάρχει και μια απόκλιση στη τιμή που δείχνει ο/οι αισθητήρες απο την πραγματικη να το ρυθμίσεις σωστά(για τη ρύθμιση στροφών ανάλογα της θερμακρασιας λεω) Ας πούμε σε μένα στη CPU έχει 5-7C επειδή δεν είχα καλή πρόσβαση λόγο bracket ενώ στις GPU που είναι πιο άμεση η επαφή 1-3C Ελπίζω να βοηθησα Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.