Προς το περιεχόμενο

Seagate 2TB SATA6Gb/s 72€ @ amazon.co.uk

ipal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την πληροφορία ότι οι ταχυμεταφορές των ΕΛΤΑ είναι και καλύτερες και πολύ φθηνότερες από τις άλλες ιδιωτικές εταιρείες. Ίσως αυτός είναι και ένας βασικός λόγος που έχουν λυσσάξει για να ιδιωτικοποιήσουν τα ΕΛΤΑ. :mad: Βγάζουμε από την μέση τον ανταγωνισμό και βαράμε ανενόχλητοι τις τιμές. Ελεύθερη αγορά - ιδιωτική πρωτοβουλία κλπ κλπ.

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχω την πληροφορία ότι οι ταχυμεταφορές των ΕΛΤΑ είναι και καλύτερες και πολύ φθηνότερες από τις άλλες ιδιωτικές εταιρείες. Ίσως αυτός είναι και ένας βασικός λόγος που έχουν λυσσάξει για να ιδιωτικοποιήσουν τα ΕΛΤΑ. :mad: Βγάζουμε από την μέση τον ανταγωνισμό και βαράμε ανενόχλητοι τις τιμές. Ελεύθερη αγορά - ιδιωτική πρωτοβουλία κλπ κλπ.

και οι ταχυμεταφορες ελτα ειναι φτηνες και καλες αλλα καιτο κανονικο το ελτα σε καποια πραγματα σκοτωνει.αν εξαιρεσεις την αναμονη κατα τα αλλα ειναι παρα πολυ φτηνο.14 ευρω ειχα στειλει εκτυπωτη laser επαρχια .γενικα τα σπανε και ειναι και γρηγοροι.μονο μειον η αναμονη καποιες μερες.

τωρα για το θεμα ιδωτικοποιησης εκει παμε αλλου.καλο θα ειναι να γινει μπας και

http://www.e-shop.gr...l?id=PER.305452

Αυτός είναι καλύτερος ή ο seagate ??

εγω σαν μαρκα θα προτιμουσα seagate παντως.τωρα σε διαφορες αναμεσα σε ιδια μοντελα με το ματι δεν πολυφαινονται.benchmark πρεπει να βαλεις για να δεις τις διαφορες.εκτος αν πας σε ssd οποτε εκει ειναι αλλα πραγματα.τωρα σε μηχανικους ειτε sata2 ειτε sata 3 ειτε 16 cache ειτε 32 δεν θα δεις τρελες διαφορες.

Δημοσ.

Δεν είναι μονάχα αυτός ο λόγος..... είναι το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B1%CF%87%CF%85%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%A4%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...