Προς το περιεχόμενο

Seagate 2TB SATA6Gb/s 72€ @ amazon.co.uk

ipal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ή τον εξωτερικό seagate http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004C0UYA0/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE (91 ευρώ)??

Εσείς λέτε δηλ. ότι οι εσωτερικοί είναι πιο σταθεροί δίσκοι ?? Εγώ θα τον θέλω μόνο για backup.

Ή αυτόν http://cgi.ebay.com/2TB-Seagate-GoFlex-Desk-PC-MAC-USB-3-0-HD-2-0-New-/200600863030?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2eb4be4136

ή

o ενας που εστειλες τελειωσε μαλλον dispatched within 2 to 3 weeks. και ο αλλος ειναι αμερικη... αν τον κερδισεις,20 ατομα χτυπανε..

αποφασεις , αποφασεις...

μπορεις να τον βαλεις και χυμα με μια θηκη σιλικονης . εξαλλου τωρα που θα παιζει η ΔΕΗ με τα φωτα θα κλαιμε τα ΤΒ μας

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
και λιγοτερο.οσους δισκους εστειλα με ελτα στην wd του εστειλα με 3-4 ευρω γραματοσημα ουτε συστημενο ουτε τιποτα.αλλα οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω με συστημενο με elta δεν ειναι παραπανω απο 8 ευρω για να εισαι σιγουρος οτι δεν θα χαθει.απλα καλο package να γινει ο δισκος.

Πώς έστειλες δίσκο στο εξωτερικό με 3-4Ε; Μόνο από το βάρος του ένας 3.5" φτάνει τα 10Ε πακεταρισμένος. 13Ε πλήρωσα για να πάει Γερμανία συστημένος πριν 2 μήνες

Τιμοκατάλογος:

http://www.elta.gr/pdf/pricelist.PDF

(στα ακανόνιστα εξωτερικού είμαστε)

Δημοσ.
Πώς έστειλες δίσκο στο εξωτερικό με 3-4Ε; Μόνο από το βάρος του ένας 3.5" φτάνει τα 10Ε πακεταρισμένος. 13Ε πλήρωσα για να πάει Γερμανία συστημένος πριν 2 μήνες Τιμοκατάλογος: http://www.elta.gr/pdf/pricelist.PDF (στα ακανόνιστα εξωτερικού είμαστε)
σαν κανονικο γραματτακι τον εστειλα με 2 γραμματοσημα πανω για αμερικη περιπου.ουτε συστημενο ουτε τιποτα.13 ευρω ειχα πληρωσει για να στελω εκτυπωτη Laser που ειναι παραπανω απο 10 κιλα σε επαρχια ελλαδα.δεν θυμαμαι αν ηταν συστημενο. για τον δισκο χυμα σε ενα φακελο με επενδυση bubble.το σακουλακι του δισκου και ενα κοματακι σαν χαρτονι εξτρα.συνηθωςκαπου εκει 2 γραμματοσημα για αμερικη βαζω που ειναι ενα ευρω και κατι το καθενα.δεν ειναι τοσο βαρυς ο δισκος.τιμες πριν αρκετο αρκετο καιρο με κανα φπα 18 τις εκατο 19 εκει.αλλα και τωρα να εστελνα αντε να εκανα τα γραμματοσημα 3 αντι για 2.τονιζω οχι συστημενο κτλ.γραμματακι και στο κουτακι.παιρνεις το ρισκο οτι μια στο εκατομυριο μπορει να μην φτασει ποτε και να τον γραπωσει καποιος μολις δει οτι ειναι βαρυς.το συστημενο εννοειται θα το πληρωσεις παραπανω. οταν ειναι σαν γραμμα δεν νομιζω οτι θα μπει καποιος στον κοπο να το ζυγισει.ποτε δεν μου το γυρισαν πισω. ο δισκος δεν πρεπει να ειναι παραπανω απο μισο κιλο ι think.τωρα για τους 2,5 αρηδες ενταξει το κοστος ειναι τιποτα.δεν ζυγιζουν και πολλα. αλλα και 6-7 ευρω να μου παιρνε και 8-9 ευρω το προτιμω απο την ταλαιπωρια και την αναμονη σε μερικα καταστηματα τυπου eshop>συνηθως εστελνα εξωτερικο δισκους που δεν ειχα αποδειξη η δισκους που δεν ηξερα που ειχαν αγοραστει και μια φορα δισκο toshiba 2,5 που η toshiba μου ελεγε φερε ολο το λαπτοπ που εγω δεν το ειχα και αφου δενμου τον αλλαζαν αυτοι τοτε τον εστειλα εξω.απλα οπως ειπαν και τα παιδια πιο πανω ενα καλο pagkaging.το bubble ειναι μια καλη ενδειξη και δεν ζυγιζει τιποτα.το αντιστατικο δεν ζυγιζει τιποτα αλλα δειχνει οτι προσεχεις τον δισκο ασχετα με το αν ειναι χτυπημενος.και ενα κοματακι χαρτονι η αυτοπου εχουν τα mobo.δεν ηταν υποχρεωτικο το κουτακι.η τα παλια πλαστικα κουτακια που εδιναν οι δισκοι για οποιον εχει.δεν τον εστελνα σαν δεμα.σιγουρα οι τιμες θα εχουν ανεβει κιολας.εχω να στειλω πολυ πολυ καιρο εξω.ο τελευταιος ηταν ενας wd που δεν ξερω απο που ηταν αγορασμενος και μου βγαζε out of region.μιλησα με wd μου τον περασαν Limited warranty και τον εστειλα εξω.σιγουρα πανε 2 χρονακια +. απλα μην παρω κανεναν στον λαιμο μου και μου πει τον εστειλα σαν γραμμα στο κουτι απεξω και χαθηκε.ουτε εγω προτεινω πολυ το να μην παει συστημενος η με tracking.εστω και μια στις 100 μπορει να χαθει.το τονιζω.το ρισκο του καθενος ειδικα αν ειναι δισκος 2 terra πχ.αλλο να στειλεις πχ 500 η 250 που λες αμα χαθει χαθηκε και αλλο 2 terra. thanxs και για το pdf.ειχα των ελτα ταχυμεταφορων αυτο δεντο ειχα κατεβασει. τωρα αν ηταν 4-5 αντι για 2-3 ευρω συγχωρεστε με.απλα αποφυγετε ταχυμεταφορες courier .σκιζουν στην χρεωση.πηγα ταχυμεταφορες να στειλω πισω στο amazon κατι της ευρωπης και για ενα μικρο κουτακι ηταν κανα 30 αρι ευρω.μου το πληρωσαν απο αμαζον απλα ελεος .και με ελτα απλα πηγαινε πιο γρηγορα απο οτι με courrier>και μου λεει αμα θες πιο γρηγορα ειναι καπου 40 ευρω.δεν μιλαω για courrier στυλ acs.καλυτερα πουλα το σπιτι.φακελος με ενα καλωδιο να παει επαρχια 8-9 ευρω σε acs.
Δημοσ.

Βασικά εγώ έστειλα δίσκο 3,5" στη WD που ήθελε συγκεκριμένο τρόπο πακεταρίσματος σε χαρτόκουτο και έφτασε όλο μαζί τα 1070gr οπότε πήγε στην κατηγορία 1,5kg. Ακόμη όμως και αν το βάλεις σε φάκελο, το πας αναγκάστηκα στο γκισέ για αποστολή, δεν μπορείς να το ρίξεις χύμα στο κουτί (έτσι νομίζω τουλάχιστον). Σαν πας στο γκισέ δεν το γλιτώνεις το ζύγισμα. Ένας 3,5άρης είναι περίπου στο κιλό (βλ. περιγραφή):

Link

Δημοσ.

Ξέρει κανείς τι exchange rate ισχύει στο amazon? Πλήρωσα σε λίρες. Αυτή τη στιγμή η ισοτιμία με το ευρώ είναι 1:1.12 στις τράπεζες. Με αυτή την ισοτιμία θα πληρώσω και εγώ ή κάνουν τα δικά τους? Thanks :mrgreen:

Tον WD Green χτύπησα :P

Δημοσ.
Βασικά εγώ έστειλα δίσκο 3,5" στη WD που ήθελε συγκεκριμένο τρόπο πακεταρίσματος σε χαρτόκουτο και έφτασε όλο μαζί τα 1070gr οπότε πήγε στην κατηγορία 1,5kg. Ακόμη όμως και αν το βάλεις σε φάκελο, το πας αναγκάστηκα στο γκισέ για αποστολή, δεν μπορείς να το ρίξεις χύμα στο κουτί (έτσι νομίζω τουλάχιστον). Σαν πας στο γκισέ δεν το γλιτώνεις το ζύγισμα. Ένας 3,5άρης είναι περίπου στο κιλό (βλ. περιγραφή): Link
οσο θυμαμαι τον ειχα ριξει στο κουτι.χεχε.ηταν φακελος οχι κουτι.για αυτο δεν το ζυγισα.το εκανα ετσι ακριβως για να γλυτωσω την ουρα .λεω κολλα πανω 2-3 γραμματοσημα για αμερικη να ειναι ενα χ ποσο και ριξτο στο κουτι μην περιμενεις την ουρα .χεχε.ενταξει γενικα δεν το προτεινω αλλα ετσι το ειχα κανει.δεν θυμαμαι να ειχα ζυγισει κανεναν απο τους 2-3 που εχω γυρισει πισω.2 wd και ενα toshiba Νομιζω.παει και καιρος για αυτο και οι τιμες ηταν πολυ πιο κατω.18 19 τις 100 fpa κτλ κτλ.οταν λεω εγω πανε 2 χρονια συνηθως πανε τα διπλασια.δεν εχω αισθηση του χρονου.τον Toshiba πρεπει να τον ειχα γυρισει για την ακριβεια πριν απο 5-6 χρονια ηταν 2,5 inches.ιως και οι wd Να ηταν 3-4 χρονια για αυτο και 4-5 ευρω ταχυδρομικα.δεν ειχε για αμερικη παραπανω απο 1,5 ευρω το γραμματοσημο. επισης το βαρος πανω κατω εκει βγαινει οπως ειπες.λιγο ο φακελος με την επενδυση λιγο ο δισκος και το πλαστικο κουτακι η το αλλο το μαλακο λιγο ενα χαρτονακι .ο 2,5 αρης βγαινει πουπουλο.ουτε μισο κιλο.
Ξέρει κανείς τι exchange rate ισχύει στο amazon? Πλήρωσα σε λίρες. Αυτή τη στιγμή η ισοτιμία με το ευρώ είναι 1:1.12 στις τράπεζες. Με αυτή την ισοτιμία θα πληρώσω και εγώ ή κάνουν τα δικά τους? Thanks :mrgreen: Tον WD Green χτύπησα :P
Με την ισοτιμια της τραπεζας σου οταν χρεω8εις
πανω κατω αυτο θα δεις.ειναι μικρο το ποσο οποτε η διαφορα να ειναι κανα δυο ευρω αν τυχει να χρεωθεις με αλλη.αν και νομιζω σε καποια site μπορεις να πληρωσεις απευθειας και με ευρω.νομιζω στο amazon γινεται.οποτε γινεται η ισοτιμια εκεινη την στιγμη και ξερεις ακριβως τι θα πληρωσεις.
Δημοσ.

Moυ ήρθε και μένα σήμερα. Μια χαρά και πιο γρήγορα απ' ότι περίμενα :) Tώρα αναρωτιέμαι αν θα ήταν καλό να χρησιμοποιήσω το GPT αντί του MBR. Μόνο για ταινίες θα τον έχω...

Δημοσ.

καντον gpt .οχι οτι θα κερδισεις η θα χασεις κατι.2 terra βλεπει και το mbr εκτος αν θες παραπανω απο 4 primary partitions.

Δημοσ.

Moυ ήρθε και μένα σήμερα. Μια χαρά και πιο γρήγορα απ' ότι περίμενα :) Tώρα αναρωτιέμαι αν θα ήταν καλό να χρησιμοποιήσω το GPT αντί του MBR. Μόνο για ταινίες θα τον έχω...

Ποιον πήρες ?? Και μου λέτε τί είναι το GPT kαι το ΜΒR ????

Δημοσ.

οτι και να κανεις δεν θα εχεις θεμα σε νεα λειτουργικα.εκτος αν θες να πηγαινεις τον δισκο βολτες σε αλλα μηχανηματα με xp κτο

Δημοσ.

Τνχ για την απαντηση.

@geonivr γράφω 2 ποστς πριν ρωτήσεις ότι πήρα τον Western Digital. :rolleyes:

οταν ειναι 3-4 σελιδες θεμα τοτε χανονται ευκολα οι απαντησεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...