Προς το περιεχόμενο

Seagate 2TB SATA6Gb/s 72€ @ amazon.co.uk

ipal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η ακόμα καλύτερα(φθηνότερα) ένα τέτοιο:

http://viewitem.eim.ebay.gr/35-USB-20-IDE-Hard-Disk-Drive-HDD-Case-Enclosure-/280485603499/item

To πήρα πριν κανένα χρόνο αυτό (μέχρι 500 λέει ότι σηκώνει, προσωπικά έχω έναν ide 250άρι μέσα). Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα, μια χαρά την κάνει την δουλίτσα του για μένα (δεν το έχω μόνιμα σε λειτουργία βέβαια, άνοιξε-κλείσε γιατί μόνο για back up τον χρησιμοποιώ τον δίσκο).

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

http://www.e-shop.gr...l?id=PER.801764

Καλά που αναφέρατε για χωρητικότητα. Αυτό το κουτί που παρήγγειλα μέχρι πόσα Gb σηκώνει ?? Έψαξα αλλά δεν μπόρεσα να βρώ κάτι. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει ??? Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.

Aπο e-shop τ πηρες? Αν δε σου κανει το γυρνας. Η στειλε στο sales@ και ρωτα τους πριν ερ8ει.

αλλα αφου ειναι usb3 λογικα ναι. οι 3tb εχουν θεμα πια

Δημοσ.

Για κουτι usb3 η καλυτερη περιπτωση αυτη τη στιγμη ειναι το Icy box στο πλαισιο με 45 ευρω....και καλη εταιρεια στο χωρο, και ομορφο και νορμαλ τιμη....δε καταλαβαινω γιατι να παρεις με 54 το μουφα equip απο το e-shop...

Για του ebay ναι να συζητησουμε, οταν κοστιζουν το 1/3 των λεφτων...αλλα για το equip, για κανενα λογο...

Ψαχνω και εγω κουτακι και αν και ευπροσδεκτο το usb3, για τη χρηση που το θελω (ps3) θα προτιμησω τη usb2 εκδοση του που ειναι στα ~30 , και εχει και e-sata οποτε απο το PC μεταφερω γρηγορα ουτως η αλλος, και το ps3 δεν εχει usb3 αρα καλα ειναι και αποκει...

Δημοσ.

αν κατι ειναι Usb 3 θα το πληρωσεις παραπανω και ας ειναι equip>αυτο ειναι το κακο.κατα τα αλλα αν ειναι Usb3 ναι θα αντεξει ανετα 1 terra δισκο.οχι οτι θα ξερουν στο eshop και αυτοι στο site Θα ψαξουν.

Δημοσ.

αν ειναι Usb3 ναι θα αντεξει ανετα 1 terra δισκο.οχι οτι θα ξερουν στο eshop και αυτοι στο site Θα ψαξουν.

μπορει & να το βρηκε απο αγγελια το equip

ετσι οπως παει το e-shop ναι θα του πουν, σιγα μη ψαξουν, 2 ατομα σε καθε μαγαζι ειναι.

εγω του ειπα να ρωτησει για να μη του κανουν νερα αν θελει να το επιστρεψει.

Δημοσ.

www.equip-info.net ??

αν βγαλεις ακρη...

οπως τα nilox ειναι, συσκευασμενα ΟΕΜ κινεζικα. πληρωνεις το κουτι και το χαρτακι με τα CE.

τα εφερνε παλια το πλαισιο αβερτα.

Δημοσ.

Για κουτι usb3 η καλυτερη περιπτωση αυτη τη στιγμη ειναι το Icy box στο πλαισιο με 45 ευρω....και καλη εταιρεια στο χωρο, και ομορφο και νορμαλ τιμη....δε καταλαβαινω γιατι να παρεις με 54 το μουφα equip απο το e-shop...

Για του ebay ναι να συζητησουμε, οταν κοστιζουν το 1/3 των λεφτων...αλλα για το equip, για κανενα λογο...

Ψαχνω και εγω κουτακι και αν και ευπροσδεκτο το usb3, για τη χρηση που το θελω (ps3) θα προτιμησω τη usb2 εκδοση του που ειναι στα ~30 , και εχει και e-sata οποτε απο το PC μεταφερω γρηγορα ουτως η αλλος, και το ps3 δεν εχει usb3 αρα καλα ειναι και αποκει...

To equip το χτύπησα από crazy sundays στα 27 ευρώ. Δεν είναι καλή τιμή ??? Δεν μπόρεσα στο site της equip να βρώ μέχρι πόσα σηκώνει. Το κακό είναι ότι τον δίσκο δεν τον έχω αγοράσει ακόμα ώστε αν το κουτάκι δεν μου κάνει να το γυρίσω πίσω. Δεν έχω δίσκο για να δοκιμάσω το κουτί.

Και κάτι άλλο , τελικά συμφέρει να πάρω κουτί με εσωτερικό δίσκο και να τον κάνω εξωτερικό ή να πάρω απεθυείας εξωτερικό δίσκο 2 τέρρα πχ έναν seagate goflex ??? Θα το χρησιμοποιήσω αποκλειστικά για backup .

Δημοσ.

To equip το χτύπησα από crazy sundays στα 27 ευρώ. Δεν είναι καλή τιμή ??? Δεν μπόρεσα στο site της equip να βρώ μέχρι πόσα σηκώνει. Το κακό είναι ότι τον δίσκο δεν τον έχω αγοράσει ακόμα ώστε αν το κουτάκι δεν μου κάνει να το γυρίσω πίσω. Δεν έχω δίσκο για να δοκιμάσω το κουτί.

Και κάτι άλλο , τελικά συμφέρει να πάρω κουτί με εσωτερικό δίσκο και να τον κάνω εξωτερικό ή να πάρω απεθυείας εξωτερικό δίσκο 2 τέρρα πχ έναν seagate goflex ??? Θα το χρησιμοποιήσω αποκλειστικά για backup .

αμα το πηρες 27, μια χαρα ειναι και ας ειναι equip...μαζι σου.

Οσο για το ποσα Gb σηκωνει, μην ανυσηχεις, 95% θα τον παρει τον 2tb μια χαρα... Απλα καποια παλιοτερα μπορει αν ειχαν θεματα ασυμβατοτητας με μεγαλους δισκους, σε γενικες γραμμες οτι δισκο και να βαλεις θα δουλεψει, πιο πολυ θεμα λειτουργικου ειναι παρα συσκευης (και γι'αυτο τα προβληματα αρχιζουν πανω απο τα 2tb)

Γενικα παντα ειμαι της αποωης καλυτερα δισκος+κουτι, σου δινει πολυ μεγαλυτερη ευελιξια. Αποκει και περα, ειμαι υπερ του ετοιμου εξωτερικου μονο στις περιπτωσεις που παιζει καμια τρελη προσφορα σε κανα mediamarkt/saturn κλπ, ή αν εισαι 100% σιγουρος οτι θα τον δουλεψεις ΜΟΝΟ σαν εξωτερικο και μετα απο χρονια, και ο ετοιμος εξωτερικος δινει ικαμια 5ετη εγγυηση ενω ο εσωτερικος 3 χρονια πχ....

Δημοσ.

συν ενα για την εγγυηση.επισης τον εξωτερικο που τον εβαλες στο κουτι ανα πασα στιγμη τον βγαζεις και τον βαζεις στο pc σαν εσωτερικο η αμα παθει κατι το κουτι παιρνεις αλλο κουτι κια δεν χρειαζεται να τον στειλεις πισω μαζι με το κουτι αμα γινει κατι.αν τωρα παθει κατι το κουτι θα βγαλεις τον δισκο και θα μπορεις να παρεις τα backup.αν ειναι μαζι τοτε αν βγαλεις τον δισκο χανεις εγγυηση οπως επισης μπορει να μην μπορει να διαβαστει λογο firmware σαν εσωτερικος.

και μερικοι εξωτερικοι πρεπει να δινουν και λιγοτερο απο 3 νομιζω.

Δημοσ.

συν ενα για την εγγυηση.επισης τον εξωτερικο που τον εβαλες στο κουτι ανα πασα στιγμη τον βγαζεις και τον βαζεις στο pc σαν εσωτερικο η αμα παθει κατι το κουτι παιρνεις αλλο κουτι κια δεν χρειαζεται να τον στειλεις πισω μαζι με το κουτι αμα γινει κατι.αν τωρα παθει κατι το κουτι θα βγαλεις τον δισκο και θα μπορεις να παρεις τα backup.αν ειναι μαζι τοτε αν βγαλεις τον δισκο χανεις εγγυηση οπως επισης μπορει να μην μπορει να διαβαστει λογο firmware σαν εσωτερικος.

και μερικοι εξωτερικοι πρεπει να δινουν και λιγοτερο απο 3 νομιζω.

Δίνουν λιγότερο από 3 χρόνια στους εξωτερικούς.

αμα το πηρες 27, μια χαρα ειναι και ας ειναι equip...μαζι σου.

Οσο για το ποσα Gb σηκωνει, μην ανυσηχεις, 95% θα τον παρει τον 2tb μια χαρα... Απλα καποια παλιοτερα μπορει αν ειχαν θεματα ασυμβατοτητας με μεγαλους δισκους, σε γενικες γραμμες οτι δισκο και να βαλεις θα δουλεψει, πιο πολυ θεμα λειτουργικου ειναι παρα συσκευης (και γι'αυτο τα προβληματα αρχιζουν πανω απο τα 2tb)

Γενικα παντα ειμαι της αποωης καλυτερα δισκος+κουτι, σου δινει πολυ μεγαλυτερη ευελιξια. Αποκει και περα, ειμαι υπερ του ετοιμου εξωτερικου μονο στις περιπτωσεις που παιζει καμια τρελη προσφορα σε κανα mediamarkt/saturn κλπ, ή αν εισαι 100% σιγουρος οτι θα τον δουλεψεις ΜΟΝΟ σαν εξωτερικο και μετα απο χρονια, και ο ετοιμος εξωτερικος δινει ικαμια 5ετη εγγυηση ενω ο εσωτερικος 3 χρονια πχ....

Όταν λες τρελή προσφορά τί εννοείς ?? Εγώ λέω να τον πάρω από εξωτερικό και έχω δει στο ebay κάτι προσφορές του στυλ 60 περίπου ευρώ για εξωτερικό 2tb seagate goflex. Αξίζει ή να πάω στα 100 ευρώ περίπου κουτί με τον seagate του θέματος αυτού (72 ευρώ από amazon+27 κουτί)???

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην χάσω τα backup που θα κάνω μετά από χ΄ρονια.

Δημοσ.

Μπορεί να παίζει και αποζημίωση για τα μεταφορικά από το Amazon αν τους το ζητήσεις. Πρόσφατα επέστρεψα φακό φωτογραφικής μέσω DHL και θα μου τα επιστρέψουν.

Δημοσ.

από εξωτερικό και έχω δει στο ebay κάτι προσφορές του στυλ 60 περίπου ευρώ για εξωτερικό 2tb seagate goflex. Αξίζει ... Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην χάσω τα backup που θα κάνω μετά από χ΄ρονια.

2 χρονια εχουν οι πιο πολλοι εξωτερικοι και εχουν μαπα δισκους 2ετιας απουλητους συνηθως μεσα.

στο ebay δε 8α εχεις εγγυση εκτος αν το γραφει & ειναι EU reseller.

και αν ειναι ΗΚ 9ες και 15-20ε ΕΛΤΑ να τον στειλεις, και αν σου στειλει & αλλο...

Αν βρηκες οντως στα 60 2tb με εγγυηση ποσταρε το λινκ εδω μπας και 8ελει και κανας αλλος

για το πως να μη χασεις τα αρχεια ρωτα & στο σχετικο φορουμ μον.αποθηκευσης εδω στο ινσομνια .

υπαρχουν αλλοι δισκοι πιο ασφαλεις αλλα θες καμμια 200αρα, και οχι απο ebay σιγουρα.

εκτος αν κανεις το backup σου, τον βγαλεις, και τον αφησεις ησυχο στο σακουλακι του

Δημοσ.

Το θέμα είναι τί να κάνω ?? Να πάρω το κουτάκι το equip που έχω παραγγείλει (27 ευρώ) + τον εσωτερικό δίσκο seagate 2TB Sata6gb/s (72 ευρώ από amazon.co.uk)= σύνολο 100 ευρώ ???

Ή τον εξωτερικό seagate http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004C0UYA0/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE (91 ευρώ)??

Εσείς λέτε δηλ. ότι οι εσωτερικοί είναι πιο σταθεροί δίσκοι ?? Εγώ θα τον θέλω μόνο για backup.

Ή αυτόν http://cgi.ebay.com/2TB-Seagate-GoFlex-Desk-PC-MAC-USB-3-0-HD-2-0-New-/200600863030?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2eb4be4136

ή

Δημοσ.

Δίνουν λιγότερο από 3 χρόνια στους εξωτερικούς.

Όταν λες τρελή προσφορά τί εννοείς ?? Εγώ λέω να τον πάρω από εξωτερικό και έχω δει στο ebay κάτι προσφορές του στυλ 60 περίπου ευρώ για εξωτερικό 2tb seagate goflex. Αξίζει ή να πάω στα 100 ευρώ περίπου κουτί με τον seagate του θέματος αυτού (72 ευρώ από amazon+27 κουτί)???

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην χάσω τα backup που θα κάνω μετά από χ΄ρονια.

εσωτερικο δισκο και κουτακι για τον δισκο.και τα backup 2 φορες και σε αλλο δισκο γιατι αν γινει κατι μετα θα τρεχεις.

Μπορεί να παίζει και αποζημίωση για τα μεταφορικά από το Amazon αν τους το ζητήσεις. Πρόσφατα επέστρεψα φακό φωτογραφικής μέσω DHL και θα μου τα επιστρέψουν.

ξερω οτι αμα εχει γινει λαθος σου πληρωνουν ταχυδρομικα μονο.με μενα ετσι εγινε.

ξερω οτι θα σου γυρισουν λεφτα αν κανεις επιστροφη αλλα μεχρι 5-10 ευρω οχι παραπανω αν η επιστροφη εγινε επειδη πχ δεν το ηθελες.

Το θέμα είναι τί να κάνω ?? Να πάρω το κουτάκι το equip που έχω παραγγείλει (27 ευρώ) + τον εσωτερικό δίσκο seagate 2TB Sata6gb/s (72 ευρώ από amazon.co.uk)= σύνολο 100 ευρώ ???

Ή τον εξωτερικό seagate http://www.amazon.co...=A3P5ROKL5A1OLE (91 ευρώ)??

Εσείς λέτε δηλ. ότι οι εσωτερικοί είναι πιο σταθεροί δίσκοι ?? Εγώ θα τον θέλω μόνο για backup.

Ή αυτόν http://cgi.ebay.com/...=item2eb4be4136

ή

τον εσωτερικο δισκο και το κουτακι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...