Προς το περιεχόμενο

o/c Q9550

vaggelisp7406

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα παιδια. μια ερωτηση θα ηθελα να κανω.. εχω τον q9550 και τον εχω στα 3,80 με ταση απο bios 1.23750 kαι στο cpu pll 1,56 (το cpu-z σε full load μου λεει οτι η ταση ειναι 1,224)

Τρεχω το intelburntest στο stress level standard το ολοκληρωνει κανονικα και θερμακρασιες απο το core temp εχω σε full load στον core 0 64 max στον core 1 59 max στον core 2 60 max και στον 3 60 max.. Ψυχτρα εχω την megahalems με δυο ανεμηστηρες πανω.. ειναι οκ να το αφησω για 24/7 χρηση το pc?????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια χαρά ειναι οι θερμοκρασίες σε full load φίλε μου, αλλα σου προτείνω να δοκιμάσεις για να δεις την σταθερότητα το prime95 και linx

Παιδια τον κατεβασα στα 1,782 γιατι δεν ηταν σταθερος σε prime 95 με ταση 1,25.. δεν ειναι πολυ ταση για αυτη την συχνοτητα και να μην ειναι σταθερος? Ενοοω πως στο prime95 μετα απο καμια ωρα περιπου μου βγαζει error στον 4ο πυρηνα..τι να κανω?πειτε μου μια λυση

Για βάλτων στα 4ghz με 1,35V core και δες αν θα ανοίξει αν ανοίξει άρχισε να κατεβάζεις το ρεύμα. Και πρόσεχε η μνήμες σου να μην ανεβαίνουν πάνω από 850mhz γιατί πολύ πιθανών να ευθύνονται αυτές για την μη σταθερότητα του συστήματος αφού της έχεις στα 976MHz.

Με τι ρεύματα της έχεις ;

Μολις σου ανοιξει ,τρεχα OCCT 20 λεπτα και με τα SuperPI!

Ενα ολα πανε καλα βαλτον 4,2 στο 1.4ν .Εαν μπουταρει και δεν ειναι σταθερο βαλτο παλι στις νορμαλ ρυθμισεις και καντα ολα απο την αρχη!

αληθεια τι stepping ειναι>;

τις μνημες δεν τις εχω πειραξει καν.Μονο τα timings εχω στο manual 5-5-5-15 και ολα τα αλλα στο auto..C1 Ειναι.. με 1,35 στα 4 ghz θα ειναι ομως για 24/7? τι θερμοκρασιες πρεπει να εχω για να ειμαι σε χρηση 24/7?

τις μνημες δεν τις εχω πειραξει καν.Μονο τα timings εχω στο manual 5-5-5-15 και ολα τα αλλα στο auto..C1 Ειναι.. με 1,35 στα 4 ghz θα ειναι ομως για 24/7? τι θερμοκρασιες πρεπει να εχω για να ειμαι σε χρηση 24/7?

Στα 940 mhz.. Πριν ετραχαν στα ιδια αλλα με timings 5-5-5-15 και μαλλον με εκοβαν αυτες γιατι τωρα ανεβασα τα timings 6-6-6-18 και ειναι μια χαρα στα 4ghz με ταση 1,30625.. Οι θερμοκρασιες ειναι 73-72-72-72 σε full με prime 95.Πως το βλεπεις? να προσπαθησω να ανεβασω και αλλο συχνοτητα με λιγο ακομα ταση για 24/7?

Όχι αν θέλεις να τον ανεβάσεις μόνο για το ''χόμπι'' ανέβασε τον για 24/7 τα 4ghz μια χαρά είναι. Βασικά δοκίμασε να δόσεις λίγο παραπάνω ρεύμα στης μνήμες για να βάλεις το 5-5-5-15 και τα mhz

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...