Προς το περιεχόμενο

multidrama καλαματας .

p_under

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως και στα multirama στην καρδιτσα ενας γνωστος μου πηρε καρτα μνημης για την ψηφιακη μηχανη του και ηταν μεταχειρισμενη εχοντας μεσα κατι παλιες φωτο απο καποιον αλλον που την ειχε.Και εχουν αναφερθει και πολλα αλλα περιστατικα και η αληθεια ειναι πως επαψα πλεον να τους εμπιστευομαι.

Ειλικρινα δεν μπορω να τους καταλαβω με αυτη τη φιλοσοφια που δουλευουν!!!!

Sent from my iPhone using Insomnia

το ειχα ποσταρει πριν 3 χρονια εδω μέσα αρχες του 2008, πηγα να πάρω μια μητρικη στο e-shop στο μενιδι... μου ειπε οτι αυτη που ηθελα δεν υπάρχη και οτι ειχε γινει λαθος στην σελιδα τους και εγραφε διαθέσιμο.Μου δειχνει κατι αλλες s775 και τελικα κατεληξα σε μια asrock, την ηθελα για 2τερο υπ/στη γραφειου.. δεν με ενδιεφεραν επιδόσεις.Βγαζοντας την απο την τσάντα ειδα οτι η συσκευασια ηταν ανοικτη, τους εκραξα και η απαντηση ηταν οτι παντου ετσι της πουλουν.Επρεπε ομως να την ανοιξω εκεινη την ωρα να δω τι ειχε μεσα μιας και το ειδα σπιτι που γυρισα, ειχε χυθει καφες στην κάρτα και ειχε ξεραθει..ΝΕS CAFEE, και το τρελο ηταν οτι ειχε και καλαμακι λερωμένο κάτω απο το αντιστατικο πλαστικο.Την πηγα πισω και μου ειπαν οτι μου χύθηκε εμένα... μόλις τους εβρισα χυδαια με φωνες την αλαξαν τροχαδην.

μαζι με αλλα 2 στραβα που ετυχαν στο e-shop πριν τo 2008 δε ξαναψωνισα

Δημοσ.

Καταληγουμε στο συμπερασμα, πως η τραγικη πλειοψηφια των καταστηματων εν Ελλαδι, ειναι αστοιχειωτοι κακοι επαγγελματιες. Γιαυτο αγοραζω και εγω τα παντα απο το εξωτερικο. Μακαρι να κλεισουνε ολοι αυτοι η να ερθει καποια σοβαρη προταση στο χωρο και να τους κλεισει αυτη.

Δημοσ.

ναι ομως ρε παιδια για μικροπραγματα αξιας 20 ευρω σας συμφερει να αγοραζεται απο το εξωτερικο ?

αν ειναι ετσι ανοιχτε ενα θεματακι , να δειξετε 5 αξιολογα μαγαζια τροπους πληρωμης κτλ , ωστε να "δουμε" κ εμεις οι τυφλοι !

Δημοσ.

οσο αφορα το Multirama κ το πλαισιο που την πατησε ο lion , δεν νομιζω οτι πρεπει να καταδικαζουμε μια ολοκληρη αλυσιδα αλλα καποια καταστηματα τα οποια εχουν δικου τους νομους . γτ οταν εβγαλε την 5850 στα 129 € μονο καλα λογια ακουγα , το ιδιο κ οταν εβγαλε την gts250 στα 42€ ο αλλος . το θεμα ειναι οτι μερικοι ειναι ανιδεικευτοι κ ασχετοι,αυτους δεν θελουμε.

Δημοσ.

οσο αφορα το Multirama κ το πλαισιο που την πατησε ο lion , δεν νομιζω οτι πρεπει να καταδικαζουμε μια ολοκληρη αλυσιδα αλλα καποια καταστηματα τα οποια εχουν δικου τους νομους . γτ οταν εβγαλε την 5850 στα 129 € μονο καλα λογια ακουγα , το ιδιο κ οταν εβγαλε την gts250 στα 42€ ο αλλος . το θεμα ειναι οτι μερικοι ειναι ανιδεικευτοι κ ασχετοι,αυτους δεν θελουμε.

Ακριβώς έτσι. Δεν είναι όλοι στο ίδιο τσουβάλι, υπάρχουν και αξιόλογα άτομα. Όμως για να λέμε τα πράγματα όπως είναι αυτή την στιγμή, ολοένα και περισσότεροι δεν είναι όπως θα έπρεπε να είναι και να γουστάρουν στην τελική αυτό που κάνουν. Πράγμα που με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το κάνουν επειδή είναι αναγκασμένοι για βιοποριστικούς λόγους μιας και δεν έχουν να κάνουν κάτι άλλο ή δεν βρίσκουν κάτι άλλο. Όπως τα παιδιά που δουλεύουν πωλητές σε αλυσίδες έτοιμων ενδυμάτων zara, pull n bear κλπ. Εκεί τους κατατάσσω τους περισσότερους, στο να γεμίζουν ράφια σαν να βάζουν ρούχα. Αυτός που γουστάρει αυτό που κάνει φαίνεται. Όχι μόνο απο τον τρόπο που πρέπει να μιλήσει στον πελάτη (στον πληθυντικό με το χαμόγελο κλπ) αλλά απο τις λύσεις και τις σωστές προτάσεις που θα δώσει με βάση τα θέλω και το budget του αγοραστή. Προτάσεις προς την σωστή κατεύθυνση, όχι για να καλυφτεί το χρηματικό όριο. Δυστυχώς όμως θα πρέπει να γνωρίζει και ο αγοραστής για να κρίνει τις προτάσεις και τις λύσεις που θα του δωθούν. Άρα πρόκειται για έναν καθαρά φαύλο κύκλο.

Προσωπικά έχω γνωρίσει και αξιόλογα παιδιά με γνώσεις σε όλες τις αλυσίδες (Multirama, Plaisio, E-shop) αλλά έχω γνωρίσει και αρκετά άτομα που δεν θα έπρεπε καν να βρίσκονται εκεί να δουλεύουν.

Όταν τα μαγαζάκια γιγαντώνονται σε αλυσίδες και παύουν να είναι συνοικιακά, προσωπικά αν θέλετε καλύτερα, αυτά τα φαινόμενα είναι αναπόφευκτο να συμβαίνουν σε μικρό ή μεγαλύτερο βαθμό. Στην Ελλάδα που ζούμε όπου κυριαρχεί η ανευθυνότητα σε όλα τα επίπεδα είναι λογικό λοιπόν και αναμενόμενο το φαινόμενο αυτό να έχει μεγαλύτερη έκταση απο άλλες χώρες.

Εμένα ή τον x, ψ συνφορουμίτη εδώ μέσα που γνωρίζει κάποια πράγματα δεν γίνεται να τον παραπλανήσουν, λόγω άγνοιας τους ή ότι άλλο, σε μία fail και άκυρη αγορά. Εγώ όμως και ο x,ψ συνφορουμίτης δεν αποτελούμε την πλειοψηφία των αγοραστών. :)

Δημοσ.

+1 Στον απο πανω.

Αλλα να προσθεσω οτι και τα μαγαζια εχουν τις ευθυνες τους γιατι οι ιεραρχιες σε ενα μαγαζι υπαρχουν για να ελεγχεις τον απο κατω σου.Εαν δεν υπαρχει αξιολογηση προσωπικου(που φανταζομαι θα υπαρχει,δεν ειναι εργοστασια 300 ατομων που χανεις την μπαλα),τοτε απλα και ο υπαλληλος θα υπακουσει τον διευθυντη ο οποιος εκτελει την γραμμη που δινει η αλυσιδα.Τωρα εαν η αλυσιδα λεει(οπως και γινεται εξαλλου) οτι φερτε μου κερδος και δεν με νοιαζει λογικο ειναι ο καθε διευθυντης για να φανει καλος να κανει οτιδηποτε στον βωμο του κερδους και φυσικα αυτο περιλαμβανει την παροχη κατωτερων υπηρεσιων σε μεμονομενους πελατες και οχι επιχειρησεις.Λιγοι μεινανε που εχουν ακομα φιλοτιμο και εγω προσωπικα επιβραβεβω αυτους τους λιγους γιατι παντα μου αρεσαν οι εξαιρεσεις....

Αλλα δεν ξερουν οτι αυτο θα τους γυρισει μπουμερανγκ...

Δημοσ.

Ρωτησε κανενας γιατι δισκο/τιμη μιλαμε η γραφτηκε καπου και μου διεφυγε???Γιατι αν ηταν κανενας 250GB με 15 ευρω τοτε κλαιν.

Δημοσ.

Ρωτησε κανενας γιατι δισκο/τιμη μιλαμε η γραφτηκε καπου και μου διεφυγε???Γιατι αν ηταν κανενας 250GB με 15 ευρω τοτε κλαιν.

Και 1€ να χε δεν υπάρχει κάποια διαφορά.

Δημοσ.

To να παρεις κατι σε προσφορα χυμα μεσα απο ενα καλαθι και με τσαλακωμενη τη συσκευασια με τιμη ξεφτιλα δεν ειναι τοσο τραγικο το να ειναι μεταχειρισμενο.

Οτι δινεις παιρνεις.

Δημοσ.

Θα έπρεπε ν αναφέρεται ευκρινώς ότι πρόκειται για μεταχειρισμένα προϊόντα. Σε κάθε περίπτωση, η μετέπειτα συμπεριφορά του υπαλλήλου είναι απαράδεκτη.

Δημοσ.

Όπως είπε και ο Thanos1972, ο διευθυντής του μαγαζιού έχει ευθύνη για το μαγαζί του.

Έτσι, και η αλυσίδα καταστημάτων έχει ευθύνη για τα καταστήματά της, είτε είναι με franchise είτε όχι. ΠΡΕΠΕΙ να ελέγχει ποιος, πού, πότε και γιατί ανοίγει μαγαζί της αλυσίδας και με τι quality of service το ανοίγει. Είναι ευθύνη τους. Δεν είναι ευθύνη του πελάτη να γνωρίζει από Η/Υ για να αξιολογήσει τους πωλητές και το εκάστοτε κατάστημα για να δει εάν θα είναι αξιόπιστο για την αγορά που θέλει να κάνει.

Φυσικά εάν έγινε αυτό στο Multidrama (όπως ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΑ λέει ο τίτλος του topic) ΦΤΑΙΕΙ όλη η αλυσίδα multirama.-

Εάν δεν θέλουν μερικοί καταστηματάρχες να έχουν αυτή την ευθύνη και εάν κρίνουν ότι δεν τηρείται σωστή πρόβλεψη για την παροχή ανάλογης ποιότητας στα καταστήματα ας μην "κάνουν" multidrama. Ας μην έχουν κοινή ονομασία. Δεν απασχολεί τον πελάτη εάν είναι διαφορετικός καταστηματάρχης, εάν έχουν κάνει ειδικές συμφωνίες εάν εάν εάν εάν. Είναι ΜΙΑ εταιρεία. Multirama. Όπως και το Πλαίσιο όπως και όλα τα άλλα τέτοιου είδους καταστήματα.

Πάμε σε ένα κατάστημα επειδή θέλουμε να αγοράσουμε κάτι ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να μας ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ. Να μας παρέχουν υπηρεσίες. Και επειδή δεν μπορούν, αμήν και πότε ο Έλληνας καταναλωτής θα αρχίσει να ρίχνει άκυρο σε όλα αυτά τα καταστήματα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν μερικά παιδιά τα οποία είναι σωστά στη δουλειά τους σε όλα αυτά τα καταστήματα. Αλλά, και αλλιώς δεν θα κάναμε αυτή την συζήτηση και άλλες πολλές παρόμοιες, δυστυχώς αυτά τα παιδιά είναι η μειοψηφία.

Και είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ που μπορούμε και ανταλλάσσουμε τέτοιου είδους γνώση για τα καταστήματα αυτά.

Δημοσ.

To να παρεις κατι σε προσφορα χυμα μεσα απο ενα καλαθι και με τσαλακωμενη τη συσκευασια με τιμη ξεφτιλα δεν ειναι τοσο τραγικο το να ειναι μεταχειρισμενο.

Οτι δινεις παιρνεις.

Οτι δινεις παιρνεις.

το αυτο , τι σημασια εχει τι δισκος ηταν? αν δηλαδη ηταν 500αρης κ τον ειχαν 1 ευρω ηταν καλα αλλα αν ηταν 750αρης κ τον ειχαν 85 δεν ειναι καλα? η κοροιδια κ στις 2 περιπτωσεις το ιδιο υποστημα θα ειχε,ασχετα αν στην πρωτη δεν σε πειραζει . σε καποια τετοια φαση ηταν κ ο ξαδερφος.οτι"τον πειραμε φτηνα ρε ...." αλλα δεν μου λεει κατι . ηταν ενας WD 1Τ 3,5inch στα 55€ .

Δημοσ.

Aκριβως,αν ηταν ξεφτιλα η τιμη λες παει στο διαλο φθηνοτερο δεν θα βρω,τουλαχιστον αυτη ειναι η δικη μου λογικη.Βεβαια στην περιπτωση σου σκ@τα προσφορα ηταν γιατι ηταν 5 ευρω ποιο κατω απο την επικρατουσα τιμη οποτε καλα τους εκανες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...