Προς το περιεχόμενο

Προτασεις για υδροψυξη!

pdiomidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια! Θα ηθελα να βαλω υδροψυξη στον υπολογιστη μου, ειχα κανει μια αρχη με ενα σετακι thermaltake big water 745 ωραια εμπειρια και θα ηθελα να βαλω κατι καλυτερο.. εννοειται οτι μια custom υδροψυξη θα αποδιδει καλυτερα ετσι δεν ειναι;; Λοιπον ας μην πολυ λογω! Το κουτι που εχω ειναι το coolermaster haf X! cpu intel core i7 960 p6tse motherboard(μπορει να την αλλαξω σε λιγο καιρο αλλα δεν νομιζω οτι παιζει καποιο ρολο με την επιλογη υδροψυξης) τροφοδοτικο εχω ενα 800αρι coolermaster silent pro(αν χρειαζεται μεγαλυτερο πειτε μου γιατι μπορω να το αλλαξω) και απο καρτες γραφικων εχω 2 5870 μια shiphire και μια xfx για crossfire.. Δεν παω για τρελο overclock αντε να τον ανεβασω λιγακι αλλα μην φανταστειτε... Αυτο που θελω απο εσας ειναι να μου προτεινεται κομματι κομματι οτι θα χρειαστω για να φτιαξω ενα αξιοπρεπες custom υδροψυξης! Η αγορες μπορουν να γινουν και απο ξενα site με την προυποθεση οτι δεχονται paypal και στελνουν Ελλαδα... Πιστευω οτι αν ψυξω και τις 2 καρτεσ θα χρειαστω παρα πολλα χρηματα οποτε θελω κατι μονο για επεξεργαστη με προπτικη στο μελλον οτι μπορω να βαλω και τις καρτεσ αν παρω block... Ευχαριστω ολους εκ των προτερων για τις απαντησεις-προτασεις σας!! Να ειστε καλα και καλο Πασχα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άρχισε με τον επεξεργαστή (ετσι ειχα κάνει και εγώ ) και βλέπεις αργότερα για τις κάρτες γραφικών. Επειδή δεν ειμαι σπίτι τώρα θα σου προτείνω μερικά πραγματάκια με το που θα κάτσω στο pc,βασικά τι είχα χρησιμοποιήσει εγώ για την δικιά μου.

Άρχισε με τον επεξεργαστή (ετσι ειχα κάνει και εγώ ) και βλέπεις αργότερα για τις κάρτες γραφικών. Επειδή δεν ειμαι σπίτι τώρα θα σου προτείνω μερικά πραγματάκια με το που θα κάτσω στο pc,βασικά τι είχα χρησιμοποιήσει εγώ για την δικιά μου.

οκ φιλε!

αρχικα λεω να αρχισω με ενα τριπλο ψυγειο που θα μπει στην κορυφη του haf... επιπλεον εχω δει και μου αρεσει να βαλω το ντεποζιτο :P σε θεση 5,25 τι λες; αξιζει;

Ενα τριπλό ψυγείο σαν αυτο εδώ Swiftech σε συνδιασμό με αυτους τους ανεμιστήρες Coolermaster.

Για reservoir θα έβαζα ενα απο αυτα εδώ της xspc ανάλογα το μέγεθος αν θέλεις να ειναι uv κτλπ xspc εχεις πολλές επιλογές, υπάρχουν και έτοιμες λύσεις βέβαια με αντλία και reservoir Koolance αν και προσωπικά δεν μου αρέσουν τα έτοιμα.

Ρίξε μια ματιά στο site της koolance εχει πολλές επιλογές

το καλυτερο που μπωρεις να κανεις ειναι να αλαξεις αντλια στο bigwater γιατι ειναι αδυναμη μια 60αρα swiftech ειναι οτι καλυτερο, δευτερη αλλαγη και σημαντικοτερη ειναι το ψυγειο ξεκινας απο τριπλο χαλκινο με εξι ανεμιστηρες , το μπλοκ μπωρεις να κρατησεις το thermaltake η διαφορα με το apogee gt ειναι 2-3 βαθμους και αμμα και ειναι και ασχημο το apogee,παιρνεις και δυο swiftech mcw60 80ευρο~ και τα βαζεις με την αντλια του bigwater για τις καρτες γραφικων.

τωρα για τεποζιτο βαζεις ενα που να σαρεσει εχει πολλα

Ενα τριπλό ψυγείο σαν αυτο εδώ Swiftech σε συνδιασμό με αυτους τους ανεμιστήρες Coolermaster.

Για reservoir θα έβαζα ενα απο αυτα εδώ της xspc ανάλογα το μέγεθος αν θέλεις να ειναι uv κτλπ xspc εχεις πολλές επιλογές, υπάρχουν και έτοιμες λύσεις βέβαια με αντλία και reservoir Koolance αν και προσωπικά δεν μου αρέσουν τα έτοιμα.

Ρίξε μια ματιά στο site της koolance εχει πολλές επιλογές

σ'ευχαριστω πολυ φιλε!

το καλυτερο που μπωρεις να κανεις ειναι να αλαξεις αντλια στο bigwater γιατι ειναι αδυναμη μια 60αρα swiftech ειναι οτι καλυτερο, δευτερη αλλαγη και σημαντικοτερη ειναι το ψυγειο ξεκινας απο τριπλο χαλκινο με εξι ανεμιστηρες , το μπλοκ μπωρεις να κρατησεις το thermaltake η διαφορα με το apogee gt ειναι 2-3 βαθμους και αμμα και ειναι και ασχημο το apogee,παιρνεις και δυο swiftech mcw60 80ευρο~ και τα βαζεις με την αντλια του bigwater για τις καρτες γραφικων.

τωρα για τεποζιτο βαζεις ενα που να σαρεσει εχει πολλα

το εχω δωσει το πακετακι της thermaltake :P

εγω σου εγραψα στο box μαι πιθανη συνθεση με τα λεφτα που λες!

Ναι το ειδα μαγκα! Μπορει να κάνω 2-3 αλλαγές πάντως καλη σύνθεση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...