Προς το περιεχόμενο

Οικονομικός media player για anime

guardianx71

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όπως λέει ο τίτλος ενδιαφέρομαι για ένα media player για να βλέπω anime

Αυτό σημαίνει ότι θα ήθελα κάποιον που να υποστηρίζει αναπαραγωγή mkv με ενσωματωμένα subs (ass , srt) , stylled subs (χρώμα , τοποθέτηση ,karaoke effects κτλ) , flac 5.1 με downmix σε stereo καθώς ακόμη δεν έχω home theater , και τα υπόλοιπα standar πράγματα από υποστήριξη προτύπων ήχου- βίντεο.

Ύπαρξη εσωτερικού δίσκου ή όχι όπως και δικτύωσης δεν με απασχολούν .

Έχω μία Samsung le40c650 και αν και ο media player της είναι πολύ καλός ,η αδυναμία να παίξει mkv με ενσωματομένα subs είναι πολύ ενοχλητική.

Μετά από λίγη αναζήτηση που έκανα , σκεφτόμουν το WD Live TV , αλλά απότι κατάλαβα δεν έχει αυτά που είπα για stylled subs

Εκτός και αν πρόκειται για κάτι το εξαιρετικό σε σχέση με τα υπόλοιπα διαθέσιμα , θα προτιμούσα κάτι διαθέσιμο για αγορα από Ελλάδα.

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω εχω φιλε μου για anime τoν πιο απλο media player της WD με τα 90ε..Με αυτο εισαι υπερκαλυμενος !

Με τα subs είσαι εντάξει? Δηλαδή σε κάποια που βγάζουν υπότιτλους στην κορυφή ή στα OP/ED που έχουν εφέ και τα λοιπά ? Επείσης έχεις παίξει BD encodes από coalgirls ας πούμε με flac , hd ήχο κτλ? Και το downmix από 5.1 σε 2.0 είναι εντάξει?

Λοιπον DTS εχεις.720p εχεις παντα 100%.Εφε στα subs εχεις παντα αλλα αν τα subs δεν ειναι κολημενα στο επισοδειο και ειναι ξεχωριστα,δηλαδη στο VLC να εχεις την επιλογη να τα απενεργοποιησεις τοτε μπαινει η κλασικη γραμματοσειρα του WD και οχι του αρχειου.Τουλαχιστον σε αυτο που εχω εγω..Δεν ειναι κατι για να ανησυχεις..Παντως τα εφε στα subs τα εχεις..

Τωρα σε 1080p εξαρτατε το encode..Εγω εχω το 1st generation WD τωρα ειναι στο 3ο..Σε μενα δεν μπορουσε να τα παιξει συνηθως τα 1080p.Ζοριζοταν..Στα καινουργια WD δεν νομιζω να εχεις προβλημα και επισης ποσα anime ειναι σε 1080?!

Λοιπον DTS εχεις.720p εχεις παντα 100%.Εφε στα subs εχεις παντα αλλα αν τα subs δεν ειναι κολημενα στο επισοδειο και ειναι ξεχωριστα,δηλαδη στο VLC να εχεις την επιλογη να τα απενεργοποιησεις τοτε μπαινει η κλασικη γραμματοσειρα του WD και οχι του αρχειου.

Eννοείς σε αυτά που έχουν το op/ed σε ξεχωριστό αρχείο από το επεισόδιο? Ή τα fonts ? Γιατί αυτό το "κολλημένα δεν το πολυεπιασα.

lol βιαζομουν!Ας πουμε αν κατεβαζεις Shippuden απο Taka στο VLC δεν μπορεις να τους βγαλεις τους υποτιτλους..Τα fonts στο WD φαινονται ετσι οπως και στο VLC..Αν κατεβαζεις One piece απο Yonkou ή Yibis μπορεις να τα απενεργοποιησεις στο VLC..Τα fonts ομως στο WD ειναι η κανονικη νομιζω η Arial γραμματοσειρα..καταλαβες?Αν και αυτα ειναι λεπτομερειες.Εκτος αυτου στο καινουργιο πιστευω θα εχουν διορθωθει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...