naftis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Με το τρεξιμο τι γινεται; Πχ σε διαδρομο ή σε παρκο; Μπορει και τα υπολογιζει ή μπερδευεται; Επισης μετραει και την ταχυτητα; Για αλλες θερμιδες χανεις οταν περπατας και αλλες οταν τρεχεις. Τελος, καταλαβαινει ποτε παταμε το ποδι κατω; Πχ εγω μπορει να κανω αλματα και αλλες φορες να κανω πολυ μικρα βηματα. Ελπιζω να καταλαβαινεις τι θελω να πω. Με σιγουριά μπορώ να πω ότι, περπάτημα σε διαδρομή 5 χιλιομέτρων σε δρόμο, πεζοδρόμιο, χώμα την βγάζει +- 30 μέτρα! πολλές φορές επανειλημμένα η μέτρηση,(3 χρόνια) και σύγκριση με το google map. Σε διάδρομο δεν ξέρω, ταχύτητα δεν υπολογίζει, κάτι πρέπει να κάνεις και εσύ , αλλά νομίζω ότι επειδή υπολογίζει αριθμό βημάτων υπολογίζει σε μονάδα χρόνου τι γίνεται και υπολογίζει θερμίδες. Όταν το ρυθμίζεις πρέπει να καταχωρήσεις, ώρα, κιλά, άνοιγμα βήματος. Οπότε το άνοιγμα βήματος είναι βασική παράμετρος υπολογισμών και πρέπει να είναι σταθερό. Πηδηματάκια κλπ δεν ενδείκνυνται! Πολλές απαιτήσεις έχεις για 37€ Υπολογισμός ανοίγματος βήματος: Βρίσκεις μια "καθαρή" διαδρομή 2-3 τετράγωνα, βρίσκεις την απόσταση από το google,και την διαιρείς με τα βήματα που έχει μετρήσει. Το αποτέλεσμα σε cm το καταχωρείς στον βηματομετρητή. Καλά είναι να το επαναλάβεις 1-2 φορές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.