fou Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Το είδα αυτο αλλά επειδή δεν με βόλευε με τίποτα σήμερα τους, πήρα τηλέφωνο στα κεντρικά και μου είπαν ότι μπρω να παραβω μέχρι αύριο. Αν πάω και δεν τον έχουν ΟΚ, δικό μου λάθος ...
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Το είδα αυτο αλλά επειδή δεν με βόλευε με τίποτα σήμερα τους, πήρα τηλέφωνο στα κεντρικά και μου είπαν ότι μπρω να παραβω μέχρι αύριο. Αν πάω και δεν τον έχουν ΟΚ, δικό μου λάθος ... Αν ειναι ετσι και ειχες δικη τους δηλωση οτι "μπορεις μεχρι αυριο" δεν θα ειναι δικο σου το λαθος, αλλα δικο τους προβλημα. Θα πρεπει να στον δωσουν. Ετοιμασου για μαχη αυριο, θελω να πας δυνατα! Θα ακουσεις 2-3 δικαιολογιες, διεκδίκησε τον φιλε!
briemann Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Εμενα με τηλεφωνησαν πριν απο μια ωρα απο το electroworld για να μου πουν οτι δεν υπαρχουν αποθεματα και μετα μου ειπαν και οτι εγινε λαθος στο site. Οτι να ναι δηλαδη τους ειπα ευχαριστω, μου ειπαν και αυτοι και αυτα με λιγα λογια... καταλαβαίνω γιατί σου είπαν αυτοί ευχαριστώ...δεν βρίσκω για ποιο λόγο τους είπες εσύ ομως...
assos01 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Eκανα παρααγγελια χθες στις 16.56 τον Seagate 500GB. Σημερα μου εγινε αντιπροταση για τον ιδιο σκληρο αλλα στα 320 GB την οποια με βαρια καρδια την δεχτηκα.
fou Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Τελικά πήγα σήμερα και δεν υπήρχε τίποτα. Αλλά ήταν μια πολυ εξυπηρετικό υπάλληλος απο γραφείο που χωρίς να προλάβω να πω σχεδόν τίποτα πήρε τηλέφωνο στην Αθήνα και απο εκεί κατάλαβαν το μπέρδεμα και μου έδωσαν ένα τελευταίο κομμάτι που είχαν σε μαύρο, σφραγισμένο που το είχαν 50€. Φυσικά μου το δωσαν 15€. Δεν ξέρω αλλά μάλλον ειμουν τυχερός!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.