briemann Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 κωτσοβολος Link electroworld Link και εχει κι αλλους πχ samsung 200gb 1,8 15 euro
DeareN Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 εμενα παντως δεν μe αφηνει να παραγγειλω. Εχει σβηστό το παιδίο αρ,ταυτοτητας και δεν παει στο επομενο... Δεν ξερω γιατι.
JIMBOAthens Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Iσχύει μόνο για εκθεσιακά κομμάτια από τα οποία ΚΑΝΕΝΑ δεν βρίσκεται Αθήνα. Χανιά πάντως έχει απ'ότι μου είπαν στο τηλέφωνο...
runner69 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 εξαφανιστηκαν... Δεν ειδα παντως να γραφει πουθενα για εκθεσιακα
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 εξαφανιστηκαν... Δεν ειδα παντως να γραφει πουθενα για εκθεσιακα Και φυσικα υπηρχαν και σε 3 μαγαζια της Αθηνας.
DeareN Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Παρηγγειλα μεσω electroworld και στην κατασταση της παραγγελιας μου λεει ''εχει παραληφθει'' Τι εννοούν αραγε οι ποιητές?? p.s: στην καρτα μου δεσμευτηκαν κανονικα τα χρηματα παντως...
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Παρηγγειλα μεσω electroworld και στην κατασταση της παραγγελιας μου λεει ''εχει παραληφθει'' Τι εννοούν αραγε οι ποιητές?? Παντα ετσι το βγαζει παντως. Τωρα τι εννοει... Ισως οτι ειναι ετοιμοπαραδοτο, αν και στο ελεκτρο υποχρεωτικα ειναι για αποστολη σπιτι σου.
zizu10 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Τελικά τι γίνεται???Το link δεν μου βγάζει κάτι...
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Πεταξε το πουλακι... Το θεμα ειναι αν ηταν ζωντανο ή το πηρε ο αερας...
briemann Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 ...παρήγγειλα λίγο πριν ανοίξω το θέμα...στο Κωτσόβολο επέμενε για παραλαβή από κατάστημα ενώ στο electroworld έγινε κανονικά με πιστωτική και παραδοσή δωρεάν στο σπίτι...όλα φαινόντουσαν κανονικά και δεν είδα πουθενά να γράφει 'εκθεσιακά κομμάτια' ή τίποτα παρόμοιο...θα δούμε..
fou Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 και εγω πηρα εναν Samsung 200gb με 15 ευρω παραλαβη απο καταστημα. Αυριο θα παω να τον παρω ελιζω να πανε ολα καλα.
DeareN Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Εμενα με τηλεφωνησαν πριν απο μια ωρα απο το electroworld για να μου πουν οτι δεν υπαρχουν αποθεματα και μετα μου ειπαν και οτι εγινε λαθος στο site. Οτι να ναι δηλαδη τους ειπα ευχαριστω, μου ειπαν και αυτοι και αυτα με λιγα λογια...
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 και εγω πηρα εναν Samsung 200gb με 15 ευρω παραλαβη απο καταστημα. Αυριο θα παω να τον παρω ελιζω να πανε ολα καλα. Ξεχνα τον... Οι παραγγελιες μεσω ιντερνετ οπως μπορεις να δεις και στο λινκ που δινω κατω, αλλα και στο e-mail ειναι για την ιδια εργασιμη ημερα. Εκανες την παραγγελια πχ σημερα 17.10; Σου λεει : "Παραλαβη απο 18.10 (μια ωρα μετα) μεχρι το τελος της ημερας. Μετα η παραγγελια ακυρωνεται". Αυτο ειναι ετσι απο την αρχη (κανα δυο χρονια τουλαχιστον). http://www.kotsovolo...te/buyguide.jsp Αποσπασμα: "Προσοχή: Η εν λόγω παραγγελία θα ισχύει για την ίδια εργάσιμη ημέρα και μέχρι την λήξη του ωραρίου λειτουργίας του καταστήματος χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Ο πελάτης θα δύναται να προσέλθει στο κατάστημα της επιλογής του, για την παραλαβή της παραγγελίας του, μετά την πάροδο τουλάχιστον μίας ώρας από την υποβολή της παραγγελίας του μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (για παράδειγμα, αν ο πελάτης προβεί σε παραγγελία την 14:00 μμ, θα δύναται να την παραλάβει από το κατάστημα που έχει επιλέξει τουλάχιστον μετά τις 15:00 μμ." Απο το απαντητικο mail: "Σε περίπτωση μη προσέλευσης σας μέχρι το τέλος της εργάσιμης ημέρας η παραγγελία σας ακυρώνεται."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.