1234 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Λοιπόν, έχω το εξής θέμα. Άνοιξα το Outlook Express για να τσεκάρω τα mails μου. Έχω τρια συνδεδεμένα mail accounts (όλα gmail) με το Outlook Express. Και είδα ότι σε ένα απ' αυτά, μου είχα στείλει mail! Δηλαδή ένα e-mail account μου, έστειλε σε ένα άλλο. Το κακό είναι ότι δεν το έστειλε μόνο σε μένα αλλά και σε κάποια (όχι όλα) άτομα που είχα στις επαφές μου, καθώς και σε κάποιες διευθύνσεις που είχα στείλει mail -όχι και τόσο- πρόσφατα. Όλα είχαν ολόκληρη τη διεύθυνση και όχι π.χ. τα ονόματα που έχω βάλει στις επαφές μου (όσα είχα στις επαφές μου τελος πάντων). Και βέβαια ήταν ιός. Ήταν μια διεύθυνση που είχε τη λέξη joseaciar... Στα απεσταλμένα μου δεν υπήρχε, αλλά ευτυχώς ήρθε και στη δεύτερη διεύθυνση μου κι έτσι ειδοποιήσα και αυτούς που το πήραν, καθώς το είδα από το εισερχόμενο αυτό mail. Τα θέματα είναι δύο: 1. Υπάρχει περίπτωση να πάει και σε άλλες διευθύνσεις που έχω στις επαφές μου ή σε διευθύνσεις που έχω στείλει mail, πέρα απ' αυτές που πήγε ήδη; 2. Και σημαντικότερο. Πως αντιμετωπίζεται; Τη συγκεκριμένη διεύθυνση τη χρησιμοποιώ πολλά χρόνια και δεν μου έχει παρουσιάσει κάτι ανάλογο. Μπορώ να κάνω κάτι να το αποτρέψω να συμβεί δεύτερη φορά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.