nikosgia Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Καλημέρα και καλό Πάσχα σε όλους... ,αντιμετωπίζω εδώ και ένα χρόνο το εξής : κατά διαστήματα κολάει το pc και δεν πιάνει ούτε το "ctrl+Alt+Del" , μόνο με εξαναγκασμένη επανεκκίνηση παίρνει μπρός...Κάθε φορά λοιπόν που συμβαίνει αυτό σημαίνει ότι υπάρχει νέο update για την κάρτα γραφικών μου (ATI RADEON HD 4600)....με το που κάνω το update όλα καλά μέχρι που βγεί κάποιο καινούργιο......οπότε και θα ξανακολήσει το pc!!!...Μήπως πάει να κάνει automatic update η κάρτα και κολάει?? Έψαξα για κάποια σχετική επιλογή στις ρυθμίσεις αλλά δεν υπάρχει.... (Λειτουργικό εχω windows 7 , μνήμη RAM 4gb και intel core2 Quad επεξεργαστή)
ninos30 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μάλλον τυχαίο είναι. Automatic update δεν κάνει η κάρτα, αλλά μόνον το Windows Update. Αλλά οι drivers ανήκουν στα optional updates και δεν γίνονται μόνοι τους. Απλώς εσύ τότε τσεκάρεις αν βγήκαν καινούριοι drivers και νομίζεις ότι αυτό φταίει. Τσέκαρε το τροφοδοτικό σου μήπως ζορίζεται (αν και η κάρτα σου δεν είναι ενεργοβόρα). Πες ποιο έχεις
nikosgia Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Το θέμα είναι το εξής : με το που κολήσει το pc μια φορά μετά το κάνει τουλάχιστον μια φορά τo 2ημερο για να μην πω κάθε μέρα, μέχρι την στιγμή που θα κανω update στην κάρτα γραφικών, έπειτα για αρκετο καιρο περιπου 2- 2,5 μήνες κανένα πρόβλημα, και όταν ξαναρχίσει τα ίδια τότε είμαι σίγουρος ότι...... έχει βγεί update!!!!! ;....Anyway ,Υπάρχει κάποιος τρόπος να τσεκάρω αν ευθύνεται το τροφοδοτικό?
profi Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 μπορεί να είναι θέμα λειτουργικού κ να θές κανένα φορμάτ...το θέμα με τους οδηγούς είναι τυχαίο,καθώς updates βγαίνουν κάθε μήνα!!οπότε αφού υπάρχει κενό 2,5 μηνών χωρίς πρόβλημα δεν είναι αυτό! δοκίμασε παντως να αφαιρέσεις τα πάντα με driver sweeper κ πέρνα τους τελευταίους από την σελίδα της AMD κ όχι από το windows update! safe mode->remove drivers με driver sweeper->reboot κ φρέσκια εγκατάσταση οδηγών! αν δεν το έχεις δοκιμάσει ήδη φυσικά!
nikosgia Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 μπορεί να είναι θέμα λειτουργικού κ να θές κανένα φορμάτ...το θέμα με τους οδηγούς είναι τυχαίο,καθώς updates βγαίνουν κάθε μήνα!!οπότε αφού υπάρχει κενό 2,5 μηνών χωρίς πρόβλημα δεν είναι αυτό! δοκίμασε παντως να αφαιρέσεις τα πάντα με driver sweeper κ πέρνα τους τελευταίους από την σελίδα της AMD κ όχι από το windows update! safe mode->remove drivers με driver sweeper->reboot κ φρέσκια εγκατάσταση οδηγών! αν δεν το έχεις δοκιμάσει ήδη φυσικά! το έχω κάνει και αυτό φίλε μου αλλά τίποτα. Μόνο.....με ultrex δεν το χω λούσει.... Μάλλον μόνο το format μου απομένει.....Thanks πάντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.