Προς το περιεχόμενο

new netbook

kasalaba

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω την γνωμη σας για καποιες επιλογες που θελω να κανω για ενα netbook. Εχω σταθερο πισι αρα δεν το θελω και τοσο για gaming (αλλα κατι ψιλα απο παιχνιδι τα θελω) κυριως για office ταινιες μουσικη και ιντερνετ. Μου εχει κανει ενα μικρο κλικ το Turbo-X G-Note Bordeaux 455 στο πλαισιο http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Netbooks-Mini-Laptop/Turbo-X-G-Note-Bordeaux-455.htm

αλλα ειμαι ανοιχνος σε προτασεις, δεν εχουμε και πολα money αλωστε

Δημοσ.

Φίλε μου μάλλον ενοείς laptop και οχι netbook διότι στα netbook εκτος του οτι εχουν μικρή οθόνη γενικά οι κάρτες γραφικών τους δεν ειναι για games.

Αν ενοείς laptop τοτε κοιτάς σε κάτι τέτοιο laptop

Δημοσ.

κοιτα, το θελω για ευκολη μεταφορα και κυριως χρηση του office και internet το καποιο απλο game θα ηταν καποιο μπονους. Εξαλου θελω να μπορω να το βαζω στην τσαντα της σχολης με τα τετραδια και τις σημειωσεις. Και η διαφορα ειναι και στο μεγεθος αλλα και στο οτι το laptop ειναι ποιο ευαισθητο και θελει την δικη του τσαντα και προσοχη. Εξαλου ειναι και η τιμη. Ηδη το netbook με τα 300 θεωρειτε ακριβο γιατι θα παρεις και ενα ποντικι μια θηκη, και αλλο 1 Gb μνημη (RAM from 1Gb to 2Gb) αρα το ποσο ειναι απο την αρχη στα + 45-65..

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

κοιτα, το θελω για ευκολη μεταφορα και κυριως χρηση του office και internet το καποιο απλο game θα ηταν καποιο μπονους. Εξαλου θελω να μπορω να το βαζω στην τσαντα της σχολης με τα τετραδια και τις σημειωσεις. Και η διαφορα ειναι και στο μεγεθος αλλα και στο οτι το laptop ειναι ποιο ευαισθητο και θελει την δικη του τσαντα και προσοχη. Εξαλου ειναι και η τιμη. Ηδη το netbook με τα 300 θεωρειτε ακριβο γιατι θα παρεις και ενα ποντικι μια θηκη, και αλλο 1 Gb μνημη (RAM from 1Gb to 2Gb) αρα το ποσο ειναι απο την αρχη στα + 45-65..

Στην μόνη περίπτωση που μπορώ να συμφωνήσω με το netbook είναι το μέγεθος κατά τα άλλα είμαι σχεδόν βέβαιος ότι σύντομα θα το μετανιώσεις καθως όσες φορές

έχω προσπαθήσω να δουλέψω με netbook πάνω από 1 ώρα μου έσπαγε τα νεύρα. Γιατί αν είναι να ανέβεις σε μια τιμή πάνω από 300€ πας σε ένα κανονικό laptop όπως είναι πχ αυτό.

http://www.multitec.gr/index.php/All-Laptops/449-Toshiba-Satellite-C660D-101.html

Έχει και δύο χρόνια εγγύηση. έχει και 2 χρόνια εγγύηση "no matter what" όπου ακόμα και αν στο κλέψουν ή αν το σπάσεις θα σε καλύψουν

Θα σου πρότεινα να πας σε ένα μαγαζί που έχει έκθεση με netbook και να το δοκιμάσεις για κάμποση ώρα και αν δεις ότι σε βολεύει πάρτο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...