Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Windows Live Messenger!

dom94

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα..!! Έχω ένα μικρό πρόβλημα με το Windows Live Messenger και δεν μπορω να βρω καμία λύση. Λοιπόν, κάθε φορά που το ανοίγω εκτος οτι παγώνει λιγο η οθονη,μου αλλαζει και το χρωμα της μπαρας:(γραμμη εργασιων στα Windows 7)... Το απεγκατέστησα και το ξανα εγκατεστησα αλλα παλι το ιδιο. Ελεγα μηπως ειναι προβλημα του Windows Live Essentials 2011 αλλα σε φιλους μου δεν συμβαινει αυτο... :/ Οποιος μπορει ας με βοηθησει.. Ευχαριστω!

Δημοσ.

δε νομιζω, το θεμα του αλλαζει μαλλον.εχεις aero theme η classic;

aero theme εχω

μηπως γινεται αυτο;

45613059.jpg41499700.jpg

Oh yes, αυτο γινεται!

Μονο που δεν μου βγαζει το μηνυματακι δεξια και μολις κλεινω το Windows Live Messenger επανερχεται στην αρχικη μορφη!

Δημοσ.

και το messenger ειναι το τελευταιο να υποθεσω;δες μην εχει μπει σε compatibility mode

Ναι ειναι το τελευταιο και για βοη8α με λιγο με αυτο που μου ζητας..:/

Τέτοια συμπεριφορά παίζει να 'ναι κανένας ιός. Κάνε ένα έλεγχο με το Malwarebytes και με το SuperAntispyware, κάνοντας πρώτα ενημέρωση τους.

Εκανα και με τα 2 και βρηκε μονο μερικα Cookies

Δημοσ.

δεξι πανω στο msn και εχει μια καρτελα compatibility.αν δεν εχει τιποτα επιλεγμενο βαλτο σε vista.(οχι service pack 1&2)εχω το 2009, το τελευταιο δεν το εχω βαλει, πιστευω να δουλευει.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

και εμενα το ιδιο κανει.. ειδα οτι ανεβαζει την cpu στο 50% και ξεκιναει την μνημη απο 15.000κ και παειιιιι.... πααααειιιι παεειιιιι.. 100.000κ....

αλλα φυσικα ποτε δεν ανοιγει...!!!

το ψαχνω κανα 2μηνο.. ακρη δεν εχω βγαλει :-)

καμια ιδεα?

Δημοσ.

και εμενα το ιδιο κανει.. ειδα οτι ανεβαζει την cpu στο 50% και ξεκιναει την μνημη απο 15.000κ και παειιιιι.... πααααειιιι παεειιιιι.. 100.000κ....

αλλα φυσικα ποτε δεν ανοιγει...!!!

το ψαχνω κανα 2μηνο.. ακρη δεν εχω βγαλει :-)

καμια ιδεα?

Απόκλειται το msn να ανεβάζει τόσο πολύ την ram η cpu.

Κάνε ενα scan με Superantispyware και malwarebytes σε safe mode μήπως έχεις κολήσει τίποτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...