piranhagr Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Καλημέρα Προσπαθώ εδώ και κάτι μέρες να δουλέψω με το Entity Framework. Έχω δει παραδείγματα, έχω διαβάσει πληροφορίες αλλα σκάλωσα στην υλοποίηση. Μετά απο googlarisma είδα οτι το Visual Studio C Sharp Express δεν μπορεί να δουλέψει με Sql Server (και τον Express που έχω εγώ). Η ερώτηση μου είναι, αληθεύει; ή το έχει κάνει κανείς να δουλεύει (να βλέπει δηλαδή η C sharp Express των sql server , και ετσι να δουλεύει και το Entity Framework) ή τελικά η Express Edition είναι αρκετά κομμένη ώστε να μην γίνετε Ευχαριστώ για όποια απάντηση Στέφανος
dt008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Παίζουν μαζι, μπορείς να το δεις και στο παρακάτω βίντεο (αν και αρκετά παλιό) http://msdn.microsoft.com/en-us/beginner/bb308822.aspx Τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις;
piranhagr Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 όταν πάω να δημιουργήσω την βάση απο το entity (την σχεδιαση της βάσης μου) μου οι επιλογές μου είναι μόνο compact file !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.