vicky5 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 καλησπέρα...έχω ένα πρόβλημα με μια αγορά μου από το ebay δεν δουλεύει σωστά..τι πρέπει να κάνω? πρέπει να στείλω email στον πωλητή? και μετά τι το στέλνω πίσω?
cosmos000 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Γειά χαρά. Αν γινόσουν λίγο πιο συγκεκριμένη θα μπορούσαμε να σε βοηθήσουμε.Τί πρόβλημα αντιμετωπίζεις?Δεν σου ήρθε?Σου ήρθε χαλασμένο?Κάθε περίπτωση χρειάζεται διαφορετική αντιμετώπιση γι αυτό γίνε λίγο πιο αναλυτική.
vicky5 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 όπως είπα και στο πρώτο post δεν δουλεύει σωστά..δηλαδή ήρθε αλλα δεν δουλεύει όπως πρέπει..είχα πάρει ένα ακόμα από αυτόν και δεν είχα πρόβλημα και μπορώ να κάνω τη σύγκριση..είναι ένα wireless usb
parasaser Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 δύσκολη υπόθεση, ενημέρωσε πρώτα αυτόν και πες του αν μπορεί να σου στείλει άλλο. αν δεν δεχτεί, ενημέρωσε το paypal άνοιξε δηλαδή το refund και πες ότι το παρέλαβες χαλασμένο και ότι επικοινώνησες με τον πωλητή και δεν δέχτηκε να σου στείλει καινούργιο.
cosmos000 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Α μάλιστα ,δεν κατάλαβα ότι αναφερόσουν στο αντικείμενο.Νόμιζα το site δεν σου δούλευε σωστά Λοιπόν η διαδικασία είναι η εξής.Δεν αφήνεις feedback.Στέλνεις mail στον πωλητή μέσω ebay και του εξηγείς το πρόβλημα σου και ρωτάς πως θα γίνει η αντικατάσταση. (Υπάρχει περίπτωση να σου προτείνει αν θες και τα χρήματά σου πίσω ).Το αν θα το ξαναστείλεις πίσω θα σου το πει ο πωλητής. edit: Αφήνεις ένα λογικό χρονικό περιθώριο στον πωλητή να σου απαντήσει.Αν δεν απαντήσει για αρκετές μέρες ή δεν δεχτεί,τότε ανοίγεις dispute στο ebay όπως λέει ο parasaser πιο πάνω.
vicky5 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 a ok ..βασικά επειδή έχει σχετικά μικρή αξια για αυτό ρωτάω αν μου πει να το στείλω πίσω .. 5ευρώ έχει μέχρι να πάει και να ξανάρθει θα κάνει 1 μηνα στο νερό από το hong kong
cosmos000 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 ώπα hong kong είπες?? Συνήθως τέτοιας αξίας αντικείμενα ειδικά από κει κάτω δεν τα ζητάνε πίσω.Υπάρχει και άλλη μια "μπαγαμποντιά" όμως που τις περισσότερες φορές πιάνει.Λογικά σου ήρθε απλό.Του λες ότι δεν έχει έρθει τίποτα ακόμα.Σου απαντάει ,περίμενε ακόμα μια εβδομάδα μπας και έρθει.Μετά την εβδομάδα του ξαναστέλνεις και του λες ότι δεν έχει ερθει τίποτα και ή τα χρήματα σου πίσω ή να στείλει καινούριο.Και ως εκ του θαύματος γίνεται ένα από τα δύο.Αολά παίρνει περισσότερο χρόνο....
vicky5 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 έχει έρθει με track number αν εννοείς αυτό..θα του στείλω αν είναι τι τρίτη που θα γυρίσω από διακοπές gt τώρα δη θα έχω και internet να συνεννοηθώ..βασικά είναι και λίγο πιο χτυπημένο ..ελάχιστα μη φανταστείς τίποτα τρελό αλλα δεν είναι όπως το πρώτο που είχα λάβει
cosmos000 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Αν ήρθε με track number άκυρο αυτό που σου είπα. Για μένα στείλτου τώρα ένα mail πάντα μέσα απ το ebay του τύπου, ήρθε χαλασμένο το αντικείμενο στείλτε μου ένα άλλο και τα στοιχεία σου ,διεύθυνση κτλ για να στο στείλει και πιο γρήγορα και για να μην σου πει απ την πέμπτη το χεις πάρει και μετά μια βδομάδα χάλασε κτλ κτλ. πάντως μην ανησυχείς οι hongon-έζοι ξηγούνται σπαθί
vicky5 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 έστειλα τώρα θα δούμε..αν μου πει "στειλτο" πίσω και mpla mpla θα του κάνω ένα negative και θα πάρω από αλλου
cosmos000 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μια χαρά.Αν και δεν πιστεύω ότι θα χεις πρόβλημα ,και άλλο θα σου στείλει και δεν θα χρειαστεί να στείλεις το χαλασμένο πίσω.Σε άλλη περίπτωση κάνεις αυτό που αναφέρεις.Άντε καλές διακοπές και καλό Πάσχα!
mindtrapper Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 ώπα hong kong είπες?? Συνήθως τέτοιας αξίας αντικείμενα ειδικά από κει κάτω δεν τα ζητάνε πίσω.Υπάρχει και άλλη μια "μπαγαμποντιά" όμως που τις περισσότερες φορές πιάνει.Λογικά σου ήρθε απλό.Του λες ότι δεν έχει έρθει τίποτα ακόμα.Σου απαντάει ,περίμενε ακόμα μια εβδομάδα μπας και έρθει.Μετά την εβδομάδα του ξαναστέλνεις και του λες ότι δεν έχει ερθει τίποτα και ή τα χρήματα σου πίσω ή να στείλει καινούριο.Και ως εκ του θαύματος γίνεται ένα από τα δύο.Αολά παίρνει περισσότερο χρόνο.... Ναι και αν το κάνουν πολλοί μετά θα μας βγάλουν οι Κινέζοι από τις χώρες που στέλνουν. Όπως έκανε το play (με όριο χρημάτων) και όπως κάνουν πολλοί Κινέζοι με την Ιταλία (στέλνουν μόνο συστημένο άρα πιο ακριβό). Καλύτερα να μην κάνεις κάτι τέτοιο, δες αν βγάλεις άκρη με τον πωλητή και μετά με Paypal.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.