Προς το περιεχόμενο

Scream 4

SOCRATIS1000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω αν καποιος εχει ανοιξει καποιο θεμα.Εκανα αναζητηση και δεν βρηκε τιποτα .

Η ταινια ειναι ΑΘΛΙΑ.Καμια σχεση με τα παλια scream [ειδικα το 1].Μονο θριλερ δεν το λες

Το περιγραφω με 3 λεξεις

ΚΩΜΩΔΙΑ,ΚΑΦΡΙΛΑ,ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑ

Μακρια.

Δημοσ.
Το περιγραφω με 3 λεξεις

ΚΩΜΩΔΙΑ,ΚΑΦΡΙΛΑ,ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑ

Γιατί τ' άλλα 3 τι είναι.

Δημοσ.

Την είδα προχθές και δε μου φάνηκε χειρότερη από τις άλλες. Στο τέλος γέλασα πολύ και όλοι στο σινεμά σε μια παρόμοια διάθεση ήταν. Αλλά ειλικρινά.. scream και αμερικανιά είναι ταυτολογία, πως μπορεί να σε ενόχλησε αυτό;

Δημοσ.

Αντικειμενικά, κανένα δεν θεώρησα ποτέ μου σοβαρό θρίλερ.

Ήταν καθαρά εφηβικές ταινίες τρόμου της εποχής, αλλά ως εκεί. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Εννοείται πως ο μόνος λόγος για να πας να τη δεις σε κάποια αίθουσα είναι καθαρά για τις αναμνήσεις.

Δημοσ.

Σιγουρα και τα αλλα ηταν αμερικανια,αλλα δεν εβγαζαν γελιο ρε σεις[το πρωτο ειδικα οχι,αν και μπορει να μυν θημαμαι μιας και ηταν αρκετα παλιο].Αλλα αυτο ειναι μια καθαρη κωμωδια.Οπως ειπε ο φιλος στο τελος εδωσε ρεσιταλ,τρελο γελιο.

Δημοσ.

Τα χα γραψει κι εγω στο ποια ταινια ειδατε

Ενω μ αρεσε ο τροπος που αρχισε κ το ποιος ηταν ο δολοφονος, το παραχεσαν με το κωμικο στοιχειο

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Τα χα γραψει κι εγω στο ποια ταινια ειδατε

Ενω μ αρεσε ο τροπος που αρχισε κ το ποιος ηταν ο δολοφονος, το παραχεσαν με το κωμικο στοιχειο

Sent from my iPhone using Insomnia

+1000

Ειδικα στο φιναλε με τον δολοφονο,πεθανε στα γελια ολοκληρη η αιθουσα.

Δημοσ.

Σιγουρα και τα αλλα ηταν αμερικανια,αλλα δεν εβγαζαν γελιο ρε σεις[το πρωτο ειδικα οχι,αν και μπορει να μυν θημαμαι μιας και ηταν αρκετα παλιο].Αλλα αυτο ειναι μια καθαρη κωμωδια.Οπως ειπε ο φιλος στο τελος εδωσε ρεσιταλ,τρελο γελιο.

Εγω παντως γελασα τρελα οταν εριξε η γκομενα την τηλεοραση στο κεφαλι του αλλου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...