_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δ θέλω να σας χαλάσω τον ειρμό.. αλλά λένε ότι άμα δ παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει.. Κοιτάξτε κ αυτό λιγάκι Εσύ το έχεις φτιάξει;
DaNastyPolar Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δία ξέρεις πόσα θές για να το κάνεις έτσι?? δικιο εχει....με τα λεφτα αυτα bencharεις 1 χρονο....δεν λεω..Απιαστο απλα το κουτι....αλλα νταξει,για να λεμε και την μαυρη αληθεια ,με τα λεφτα που εδωσε ο τυπος αγοραζεις αμαξι.... Το MOD ειναι το κατι αλλο γιαυτο ειναι και στο MDPC .....αλλα αυτο το κουτι κοστιζει πολλες χιλιαδες ευρω,ενω το λιαν λι κοστιζει το 1/8 απο τα λεφτα του Raven....
SPANK Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δ θέλω να σας χαλάσω τον ειρμό.. αλλά λένε ότι άμα δ παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει.. Κοιτάξτε κ αυτό λιγάκι source: Reventon MK2 Βάλτος εισαι πρωινιάτικα
Zeus_GR Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Καλά το ξέρω ότι είναι πανάκριβο το mod αυτό αλλά είναι κούκλα... κ είναι από τα λίγα Silverstone Raven 1 που moddαρουν κ αξίζουν.. Τώρα μόλις τελειίωσα κ γω το δικό μ αλλά μου λείπουν κάποια πράγματα ακόμα.. όπως gpu- ram-sound card..
DaNastyPolar Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Καλά το ξέρω ότι είναι πανάκριβο το mod αυτό αλλά είναι κούκλα... κ είναι από τα λίγα Silverstone Raven 1 που moddαρουν κ αξίζουν.. Τώρα μόλις τελειίωσα κ γω το δικό μ αλλά μου λείπουν κάποια πράγματα ακόμα.. όπως gpu- ram-sound card.. Παρολο που βγηκαμε οφφ.. δεν νομιζω να μας την πουν (μακαρι). ΠΕριμενουμε φοτος στο αναλογο θρεντ ΖΕΥΣ. μαλλον δεν εχετε δει το βιντεακι ε....
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 ηλεκτροστατικη βαφη σε κουτι υπολογιστη 15 ευρω https://www.facebook.com/pages/%CE%97%CE%9B%CE%95%CE%9A%CE%A4%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%A4%CE%91%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%95%CE%A3-%CE%92%CE%91%CE%A6%CE%95%CE%A3/248844098493644
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα