Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δ θέλω να σας χαλάσω τον ειρμό.. αλλά λένε ότι άμα δ παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει.. Κοιτάξτε κ αυτό λιγάκι

Εσύ το έχεις φτιάξει;

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δία ξέρεις πόσα θές για να το κάνεις έτσι??

δικιο εχει....με τα λεφτα αυτα bencharεις 1 χρονο....δεν λεω..Απιαστο απλα το κουτι....αλλα νταξει,για να λεμε και την μαυρη αληθεια ,με τα λεφτα που εδωσε ο τυπος αγοραζεις αμαξι....

Το MOD ειναι το κατι αλλο γιαυτο ειναι και στο MDPC .....αλλα αυτο το κουτι κοστιζει πολλες χιλιαδες ευρω,ενω το λιαν λι κοστιζει το 1/8 απο τα λεφτα του Raven....

Δημοσ.

Δ θέλω να σας χαλάσω τον ειρμό.. αλλά λένε ότι άμα δ παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει.. Κοιτάξτε κ αυτό λιγάκι

reventon-mk2-00.jpg

reventon-mk2-08.jpg

reventon-mk2-09.jpg

reventon-mk2-16.jpg

source: Reventon MK2

Βάλτος εισαι πρωινιάτικα :shock: :wub:

Δημοσ.

Καλά το ξέρω ότι είναι πανάκριβο το mod αυτό αλλά είναι κούκλα... κ είναι από τα λίγα Silverstone Raven 1 που moddαρουν κ αξίζουν.. Τώρα μόλις τελειίωσα κ γω το δικό μ αλλά μου λείπουν κάποια πράγματα ακόμα.. όπως gpu- ram-sound card..

Δημοσ.

Καλά το ξέρω ότι είναι πανάκριβο το mod αυτό αλλά είναι κούκλα... κ είναι από τα λίγα Silverstone Raven 1 που moddαρουν κ αξίζουν.. Τώρα μόλις τελειίωσα κ γω το δικό μ αλλά μου λείπουν κάποια πράγματα ακόμα.. όπως gpu- ram-sound card..

Παρολο που βγηκαμε οφφ.. δεν νομιζω να μας την πουν (μακαρι).

ΠΕριμενουμε φοτος στο αναλογο θρεντ ΖΕΥΣ. :shifty: μαλλον δεν εχετε δει το βιντεακι ε....

• 2 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...