poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 to pc 80 ηταν το καλυτερο κουτι που ειχα δει ποτε.το λατρεψα.
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 δεν αντεξα και εγω.δεν βλεπεις πολλα ατομα να εκτιμανε τα lian li επειδη δεν εχουν κατι το ιδιαιτερο και ολοι λενε οτι ειναι απλα ενα τετραγωνο κουτι
DaNastyPolar Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 τετραγωνο κουτι,ναι καλα. Ποιο aλλo κουτι εκτος του Obsidian το οποιο δεν θα πληρωνα ποτε 290Ε εχει το design και το minimal στυλ ενος lian li. ΚΑνενα! Αντε και ενα που τρωγεται σε τετοιο επιπεδο ειωαι και το ΑΤCS της CM.!
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 απλα το lian li Μπορει να μην εχεις τις τρελε γωνιες η τα γαματα χρωματα αλλα ολα τα συν που εχει ειναι θεικα.δισκοι απειροι μεσα στο κουτι .πολλα pci slots πισω.σωληνες υδροψηξη.φιλτρο στην πορτα και 3 χ 14 fan .λαστιχο στην πορτα για να μην κανει θορυβο.λαστιχακια σε ολους τους δισκους.κτλ κτλ.
DaNastyPolar Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 7 ανεμιστηρες ειχε μεσα το κουτι WTF!..Θορυβο δεν ακουσα ποτε,αψογο σε ψυξη! Τι να λεμε τωρα !!..
Ian_Dragonheart Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 το αποτελεσμα ειναι πραγματι πολυ ωραιο,ξερεις αυτον που το κανει;τιμες πανω κατω!; εγω το κανω. Οι δουλειες είναι δικες μου. Τωρα για τιμες ειναι σχετικο διοτι εχει να κάνει με την τιμη ανα κιλο του χρωματος επιλογής.
DaNastyPolar Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 @Ian_Dragonheart Eσυ εισαι ο ακης>;
Zeus_GR Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δ θέλω να σας χαλάσω τον ειρμό.. αλλά λένε ότι άμα δ παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει.. Κοιτάξτε κ αυτό λιγάκι source: Reventon MK2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα