Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Εχω αυτο το κουτι της Lian Li το οποιο σκευτομαι να βαψω μεσα-εξω με ηλεκτροστατικη βαφη!

Γνωριζει κανενας καποιον που να κανει τετοιου ειδους εργασιες;

Τι υλικα χρειαζονται εαν ειναι να το κανω μονος μου;

ποσο θα κοστισει περιπου;

:fear:

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόνος σου δεν μπορείς να το κανείς πρέπει να πας σε βαφείο. Για μένα μην το βάψεις από έξω είναι φοβερό κουτί το Lian Li.Η τιμές κυμαίνονται από 80 ευρώ και πάνω

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον rafail αν ειναι και θέλεις να το βάψεις κάνε το εσωτερικό μαύρο και θα δείχνει πολύ όμορφο ειδικά αν γίνει σωστή δουλειά στην βαφή.

Δημοσ.

ναι ,το θεμα ειναι οτι θελω να το βαψω απο εξω ,διοτι πηγα να μου κοψουν τζαμι, και μολις το πηρα ειχε κατι γραμμες,σαν καρδιογραφιμα απο την βαση του λαϊσερ!

Δημοσ.

αν και απο τις φωτο ειναι λιγο σχετικο το μεγαλυτερο.εν τουτοις ειχα το armorsuit.δεν το ειχα βαψει γιατι ηταν ηδη ωραιο το χρωμα.αλλα πουλουσαν πολλα gadgetakia για να γινει πιο ομορφο.πλαινο με παραθυρο,ροδες,ανεμιστηρακια εσωτερικα,θερμομετρα μπροστα.card reader,διαφορα τετοια.

Δημοσ.

εγω για τζαμι εκοψα μονος μου,σαν του Osidian :mrgreen: διοτι μάρεσε πολυ.Ανεμιστηρακια αλλο τιποτα ,7 ανεμιστηρες ειχε μεσα το κουτι WTF!.Το πληρωσα και χρυσο αλλα ποτε δεν το μετανιωσα!.Θορυβο δεν ακουσα ποτε,αψογο σε ψυξη! Lian Li παιδι μου ,οτι και να λεμε,τα Σπανε!!!

Δημοσ.

το pc80 το ζηλευα γιατι ειχα τους 3 ανεμιστηρες μπροστα και επερνε το ψυγειο τσακ μπαμ!

Τωρα επρεπε να κανω αλλες πατεντες για να το βαλω αλλα ολα οκ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...