gazp Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Dropsreef συμφωνω απολυτα μαζι σου,αυτη ειναι και η δικη μου αποψη!Το θεμα ειναι οτι ο ανθρωπος αυτος για δικο του λογο(who knows) θελει Plaisio .Δεν μπορω να κανω κατι σε αυτο πλεον,του εχω πει την γνωμη μου αλλωστε.Γι αυτο σας ζαλιζω και λεω για συνθεση απο Plaisio.
rafail1994 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Οπότε τελικά δεν μπορείς από άλλα καταστήματα μονό από το πλαίσιο ; Συμφωνώ απολυτά και με τον Νίκο και με τον Dropsreef
gazp Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Ναι δυστυχως...βλεπω την "ποικιλια" λυσεων του πλαισιου,καθως και ολα τα overkill που θα γινουν και με πιανει η ψυχη μου .Αλλα δυστυχως Πλαισιο και Μονο Πλαισιο .Οποτε πειτε μου μια συνθεση να τελειωνουμε,σας ζαλισα κι εσας και εσπασα και τα νευρα μου... εντιτ:και γω συμφωνω με τα 1000 και με τον Νικο,και με τον Dropsreef και με σενα .Κι εγω οταν πηρα το δικο μου απο μικρο "μπακαλικο" τα πηρα τα κομματια.
rafail1994 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Όσον αναφορά το κουτί δες αυτήν την σύνθεση. Την οθόνη τουλάχιστον δεν μπορεί να την πάρει από αλλού ; Αν όχι δες αυτήν σύνολο μαζί με την οθόνη 825,26 €
gazp Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Ραφαηλ θα παω για την δικια σου τελικα.Μπορω να παω σε οποιοδηποτε υποκαταστημα η η προταση αυτη ειναι απο συγκεκριμενο? εντιτ:βλακεια ερωτηση,ευχαριστω πολυ παιδια,ησασταν ολοι σας πολυ υπομονετικοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.