Advertisement Advertisement Προς το περιεχόμενο

καινουριος υπολογιστης

gazp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα!λοιπον,θελω να στησω ενα καινουριο pc μαζι με οθονη και το budget μου ειναι 700-800€ +/- 50€.Το pc προοριζεται κυριως για gaming,ταινιες και internet.Η οθονη θα ηθελα να μην ειναι κατι πολυ ακριβο,πχ δεν με ενδιαφερει να ειναι και τηλεοραση μαζι.Μενω Αθηνα και θα το παρω απο το πλαισιο,ακομα ομως δεν γνωριζω απο ποιο υποκαταστημα θα το παρω κι αυτο διοτι το pc προοριζεται για το γιο ενος φιλου και θα παμε αυριο μαζι στο πλαισιο της επιλογης του.Περιφερειακα δεν θα χρειαστω,ουτε λειτουργικο.Το pc θα το συναρμολογησουν στο καταστημα.

Ξερω οτι ισως φανει καπως αυτο που ζηταω, :wub: ,αλλα λογω του οτι θα παω αυριο το μεσημερι,ΑΝ καποιος μπορει ας απαντησει αμεσα(συγγνωμη για την βιασυνη,οι συνθηκες... :wub: )

Ευχαριστω! :-)

Δημοσ.

Αρα θα χρειαστεις κατι το οποιο να ειναι αμεσα διαθεσιμο σωστα?θα δεις τους κωδικους απο εδω και τις τιμες και θα πας αυριο στο μαγαζι,να το παρεις και να τελειωνεις?η μπορεις να περιμενεις 1-2 μερες?εξαρταται και το υποκαταστημα που θα πας εαν εχει διαθεσιμα προιοντα,να ξερεις.

Δημοσ.

κατ αρχην φιλε Thanos σ ευχαριστω για την αμεση απαντηση ^_^ .Και αυτο που λες για την διαθεσιμοτητα των καταστηματων το γνωριζω,απλα δυστυχως δεν ξερω ακομα σε ποιο υποκαταστημα θα με παει :/. Δυστυχως δεν μπορει να περιμενει γιατι θελει να το κανει δωρο στο μπομπιρα...Οποτε οσοι πιστοι...προτεινετε!! :wub:

Δημοσ.

Μαλιστα.αρα θα ειναι καλυτερα να παει για κανενα ετοιμο συστημα μπας και το εχουν και στο μαγαζι και το παρει.Χμ.κατσε να δουμε τι μπορουμε να κανουμε με προιοντα που ειναι αμεσα διαθεσιμα μπας και καταφερουμε και το αποφυγουμε αυτο.

Να φανταστω οτι θα χρειαστεις και windows και ηχεια και τα παντα ετσι?ενα ολοκληρωμενο συστημα που να ειναι αμεσα διαθεσιμο.

Δημοσ.

φιλε thanos,οχι,οπως προανεφερα περιφερειακα και λειτουργικο δεν θα χρειαστουν.Μονο το pc(tower) και η οθονη.

Δημοσ.

φιλε thanos,οχι,οπως προανεφερα περιφερειακα και λειτουργικο δεν θα χρειαστουν.Μονο το pc(tower) και η οθονη.

Ωπ σορρυ δικο μου λαθος και ευτυχως γιατι αμα δεις τι συνθεση εβγαινε αμα βαζαμε και αυτα μεσα.....παλι καλα.

Λοιπον απο αυτα που υπαρχουν συμφωνα με τα λεγομενα του μαγαζιου εχουμε και λεμε.

(υπαρχουν και πιο καλα απλα δεν ειναι αμεσα διαθεσιμα.πχ δεν χρειαζεσαι τοσο μεγαλο τροφοδοτικο αλλα δεν εχει κανενα της προκοπης διαθεσιμο)το ιδιο ισχυει για το κουτι.

Cpu AMD Phenom II X4 955 138,01 €

μητρικη Gigabyte 880 GM UD2H 87,00 €

μνημη Corsair XMS 4GB DDR3-1600 54,90 €

σκληρος Seagate ST31000524AS 1TB HDD 3.5" 62,90 €

dvd Sony DVD-RW Sata AD-5260S 19,59 €

καρτα γραφικων Sapphire HD 5850 Xtreme 129,00 €

τροφοδοτικο Corsair Gaming Series GS600 600W 90,00 €

κουτι Xigmatek Case Midgard Midi Black Window 95,00 €

οθονη Samsung SM-E2220N TFT Monitor 21,5'' 149,00 €

Συνολο 825,4

(θα το ειχα ετοιμο πολυ πιο μπροστα αλλα ηρθε μια τρελη τωρα απο την δουλεια και μου εφαγε πολυ ωρα).

Ξαναλεω οτι η επιλογη των κομματιων εγινε με βαση το τι υπαρχει αμεσα διαθεσιμο συμφωνα με το site.

Δημοσ.

thanks φιλε μου που ασχολεισαι βραδιατικα :-D .Θα περιμενω και καμμια αλλη προταση και θα αποφασισω.

Δημοσ.

Φιλε Ραφαηλ πολυ καλη η προταση σου.Το θεμα ειναι οτι αυτος ο φιλος θελει να τα παρει απ το Πλαισιο,κι αυτο γιατι εχει καποιο κονε στο Πλαισιο της Μεταμορφωσης(σημερα μου το ειπε οτι θα παμε στο συγκεκριμενο υποκαταστημα),και δεν θελει να το παρει απο πουθενα αλλου.Εχω δοκιμασει να τον "πεισω" προτεινοντας του κατι αλλο αλλα δεν...Οποτε παιδια οτι μπορειτε να μου προτεινετε απο Πλαισιο Μεταμορφωσης...

Δημοσ.

Δυστυχώς με την περιορισμένη ποικιλία και την διαθεσιμότητα που φαίνεται να μην έχει (σύμφωνα με το ηλεκτρονικό κατάστημα) η συγκεκριμένη αλυσίδα δεν μπορεί κάποιος να σου προτείνει κάτι vfm για να πιάσουν τα χρήματα του φίλου σου τόπο.

Επιπλέον, μηδενική ποικιλία σε κουτιά, μητρικές και τροφοδοτικά. Το να διαθέτεις 800 ευρώ, (που πολλά είναι έτσι και αλλιώς [για πρώτο pc?] σε ένα μπόμπιρα εδώ που τα λέμε), για μια σύνθεση και να είσαι αναγκασμένος να δώσεις 90 ευρώ για to κουτί (που δεν τα δίνει ούτε ο enthusiast), 90 για to τροφοδοτικό και 90-100 για τη μητρική επειδή δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα είναι απλά γελοίο και κοροιδία κατ εμέ.

Ειδικά σε AM3 δεν υπάρχουν επιλογές σε μητρικές.

Με λιγότερα χρήματα φτιάχνει πιο αξιόλογο μηχάνημα απο αυτό που θα πάρει με 800+ απο το Πλαίσιο.

Αυτό να πείς στον φίλο σου.

Διαφορετικά ας αρκεστεί στην πρόταση του κολλητού του απο το Πλαίσιο Μεταμόρφωσης. :)

Edit: Το μόνο που αξίζει να πάρει απο εκεί είναι η κάρτα γραφικών HD5850 Xtreme στα 129€ που δεν υπάρχει πουθενά αλλού η συγκεκριμένη και σε αυτή την τιμή.

Δημοσ.

+1 για την καρτα και για ολα τα υπολοιπα...δυστυχως δεν γνωριζει καλα ο ανθρωπος απο υπολογιστες και τον εχουν πιασει και οι συναισθηματισμοι. :( Θα προσπαθησω να τον πεισω,ευχαριστω.

Δημοσ.

Ωπ σορρυ δικο μου λαθος και ευτυχως γιατι αμα δεις τι συνθεση εβγαινε αμα βαζαμε και αυτα μεσα.....παλι καλα.

Λοιπον απο αυτα που υπαρχουν συμφωνα με τα λεγομενα του μαγαζιου εχουμε και λεμε.

(υπαρχουν και πιο καλα απλα δεν ειναι αμεσα διαθεσιμα.πχ δεν χρειαζεσαι τοσο μεγαλο τροφοδοτικο αλλα δεν εχει κανενα της προκοπης διαθεσιμο)το ιδιο ισχυει για το κουτι.

Cpu AMD Phenom II X4 955 138,01 €

μητρικη Gigabyte 880 GM UD2H 87,00 €

μνημη Corsair XMS 4GB DDR3-1600 54,90 €

σκληρος Seagate ST31000524AS 1TB HDD 3.5" 62,90 €

dvd Sony DVD-RW Sata AD-5260S 19,59 €

καρτα γραφικων Sapphire HD 5850 Xtreme 129,00 €

τροφοδοτικο Corsair Gaming Series GS600 600W 90,00 €

κουτι Xigmatek Case Midgard Midi Black Window 95,00 €

οθονη Samsung SM-E2220N TFT Monitor 21,5'' 149,00 €

Συνολο 825,4

(θα το ειχα ετοιμο πολυ πιο μπροστα αλλα ηρθε μια τρελη τωρα απο την δουλεια και μου εφαγε πολυ ωρα).

Ξαναλεω οτι η επιλογη των κομματιων εγινε με βαση το τι υπαρχει αμεσα διαθεσιμο συμφωνα με το site.

Θα πρότεινα πάνω κάτω το ίδιο σύστημα, με πολύ μικρές αλλαγές

για μητρική προτείνω την http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/MSI-870A-G54-SAM3-870-DDR3-870A-G54.htm

που έχει και USB 3.0, και SATA 3, και το κερασάκι στην τούρτα, υποστήριξη για Bulldozer με Bios update

είναι και full atx.

Για κουτί το http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-Elite-370-Black-Case-RC-370-KKN1.htm

αν μπορείς βέβαια να περιμένεις. Αν δεν μπορείς, παίρνεις το Xigmatek ή πας για το κουτί μόνο σε άλλο κατάστημα.

Τροφοδοτικό το http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/CoolerMaster-Psu-550W-Gx550W-RS550-ACAAE3-EU.htm

Δημοσ.

λοιπον παιδια μετα απο προσπαθεια( :-D :rolleyes: ) επεισα τον φιλο μου να παρουμε τον η/υ απο αλλο υποκαταστημα(οποιο του πω εγω).Το μονο το οποιο δεν καταφερα ηταν να μην το παρουμε απο το πλαισιο :). Οποτε δεν περιοριζομαστε σε καποιο υποκαταστημα πλεον.

Θα ηθελα να ευχαριστησω οσους εχουν ασχοληθει και απαντησει ως τωρα,η βοηθεια σας μου ειναι πολυτιμη ^_^ .Ζητω συγγνωμη που σας πρηζω(που δεν ξερω απο ποιο υποκαταστημα,μετα αλλαζω κλπ),αλλα ηταν μια μαχη να καταφερω οτι καταφερα μεχρι τωρα :rolleyes: (εννοω με αυτον τον φιλο).Και παλι ευχαριστω πολυ παιδια :wub:

παιδια ποια η γνωμη σας γι αυτο?

Turbo-X Case A13 Piano Black - Midi- κουτι

αφαίρεση

25,01 € 25,01 €

Corsair Gaming Series GS600 600W PSU 80+ Certified (CMPSU-600GEU) τροφοδοτικο

αφαίρεση

90,00 € 90,00 €

Intel Core i5 2400 (s1155, 3,10GHz, 6MB) cpu

αφαίρεση

180,61 € 180,61 €

CoolerMaster Vortex Plus CPU Cooler (RR-VTPS-28PK-R1)

αφαίρεση

27,90 € 27,90 € ψυκτρα

Corsair XMS 8GB DDR3-1600 Intel Core i5/i7 Ram Kit (4 x 2GB, PC3-12800, 9-9-9-24, CMX8GXM4A1600C9) μνημη

αφαίρεση

85,01 € 85,01 €

Western Digital RE4 WD2503ABYX 250GB HDD 3.5" (64MB Cache, 7200RPM, Sata 3Gb/s)

αφαίρεση

67,99 € 67,99 €

motherboard 102,70 €

Sapphire 5770 SVGA (PCI-Express, 1GB)

αφαίρεση

120,00 € 120,00 € δεν εβρισκα την 5850 Xtreme :(

LG LS GH22LS50 DVDRW + / - (Sata, Bulk)

αφαίρεση

22,99 € 22,99 €

συνολικό κόστος προϊόντων 722,21 €

σορρυ αλλα δεν ηξερα πως να ανεβασω φωτο.

Δημοσ.

Καθώς μιλάμε για χρήματα και οχι για κουρκουμπίνια είναι αδύνατον να μην συμφωνήσω με τον Λεοντόκαρδο.

Συγγενείς και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια.Με δεδομένο το budget ψάχνεις και αγοράζεις οτι ποιοτικότερο υπάρχει σε αυτά τα χρήματα.Αφου μπορείς να βρείς ποιοτικότερα προϊόντα σε διαφορετικό κατάστημα/καταστήματα οι συναισθηματισμοί μπαίνουν στην άκρη.Εκτός και αν σου τα χάριζε κάποιος.

Έλεος πια με το μπακάλικο και με το κιτρινομάγαζο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...