Heatspreader Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Σιγά το πράγμα. Προσωπικά δεν αισθάνομαι τόσο σημαντικός, ούτε κάνω κάτι κακό για να φοβάμαι. Έτσι και αλλιώς μαρτυριέμαι και μόνος μου, αφού κάνω χρήση Foursquare! Μπορώ να το τρέξω αυτό το αρχείο? Αν ναι, πως?
Loser Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 κατά την γνώμη μου το πρόβλημα δεν είναι ότι υπάρχει η καταγραφή, αυτό α) το έχεις αποδεχτεί στην άδεια χρήσης β) πολλά κινητά το κάνουν, έτσι λειτουργεί αυτή η τεχνολογία. Το μεγάλο ζήτημα για μένα είναι η εύκολη πρόσβαση σε αυτό το αρχείο από ένα άσχετο πρόγραμμα το οποίο και είναι μεγάλο πρόβλημα ασφαλείας. Για όποιον κρατάει encrypted backup το πρόγραμμα δεν μπορεί να διαβάσει το αρχείο, το encrypted όμως δεν είναι το default και δεν υπάρχει πουθενά οδηγία της apple κρατήστε encrypted backup για να μην έχουν πρόσβαση σε αυτό προγράμματα τρίτων.
thes1os Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μπορώ να το τρέξω αυτό το αρχείο? Αν ναι, πως? Αν έχεις Mac εδώ Με windows αυτό εχω βρει
Heatspreader Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δεν εχω να κρυψω που παω. Αν καποιος εχει τοσο πολυ χρονο για χασιμο, και ειναι τοσο ηλιθιος ωστε να ασχοληθει μαζι μου, και με τις διαδρομες που κανω, τοτε be my guest. Εξαλλου αν θελει καποιος ψαγμενος να σας βρει για κακοβουλες ενεργιες, σας βρισκει απο το στιγμα του κινητου σας και μονο, ακομα και οταν ειναι κλειστο. Δεν χριαζεται κανενα αρχειο με δεδομενα GPS. Ειχα παει και ενα σαβατοκυριακο στην λουτσα , και αλλο ενα στον παρνασσο και ειχα κλειστο το κινητο, ελπιζω να τα κατεγραψε και αυτα, για να ειναι ολοκληρωμενη η εικονα. Δε μου αρεσουν οι μισες δουλειες Έτσι και εγώ. Που είχες πάει ρε θηρίο στη Λούτσα? @thes1os Thanks Man, θα το δοκιμάσω.
papajo_r Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Ελεος κι εδω????Ο λογος που έδωσα το Milestone μου ήταν ότι ανακάλυψα οτι στη εκδοση 2.1 του android η google μαζευε τα ιδια δεδομένα.Τώρα και στο iphone????Τελικά οπως παει με κανενα smartphone δεν θα εχεις προσωπικα δεδομένα... offtipic αλλα βρίσκω λίγο υπερβολικό να αλλάξεις το κινητό σου για αυτό τον λόγο και μονο εκτος αν είσαι πράκτορας (όχι προπό αλλα τύπου 007 ) η εγκληματίας Συμφωνώ, πολύς θόρυβος για το τίποτα. Άλλωστε το αρχείο "consolidated.db" μένει στο iPhone και στον υπολογιστή, δεν στέλνεται πουθενά. Εν τω μεταξύ, πολύ πλάκα έχει αυτό το iPhone Tracker που έφτιαξαν. Το έβαλα στον Mac μου και μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα μου'βγαλε αποτέλεσμα: Screenshot από τις εντός Ελλάδας μετακινήσεις μου το τελευταίο έτος: Από εδώ καταλαβαίνουμε ότι είσαι πελοποννήσιος στην καταγωγή δεν θέλεις να πληρώνεις διόδια και χρησιμοποιείς τις παντόφλες και είσαι πολύ τσιγκούνης στις διακοπές σου !! XD Μην το πάρεις προσωπικά κάνω απλά μια πλακίτσα για να θίξω την σοβαρότητα των δεδομένων που αποθηκεύονται δεν αργουμε: μοιάζει λίγο με τον καζαντζίδη η μου φαίνεται? (τι έπαθα σήμερα με τις πλάκες θα φάω κανένα ban και αυτή τι φορα θα έχουν και δίκαιο! )
ares225 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δεν είναι δεδομένα από το GPS αλλά από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας. Ξενέρωσα και εγώ πάντως... Δειτε αυτο. http://www.greek-iphone.com/20110421/ios-4-geotagging-story/
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 [...]Από εδώ καταλαβαίνουμε ότι είσαι πελοποννήσιος στην καταγωγή δεν θέλεις να πληρώνεις διόδια και χρησιμοποιείς τις παντόφλες και είσαι πολύ τσιγκούνης στις διακοπές σου !! XD Μην το πάρεις προσωπικά κάνω απλά μια πλακίτσα για να θίξω την σοβαρότητα των δεδομένων που αποθηκεύονται [...] Πολύ καλά κάνεις, όντως για πλάκα είναι ό,τι αποθηκεύεται. Και μερικές φορές ανακριβέστατα. Παρεμπιπτόντως: δεν είμαι Πελοποννήσιος, πληρώνω κανονικότατα διόδια και δεν έχω χρησιμοποιήσει παντόφλες τον τελευταίο χρόνο, δεν καταλαβαίνω τι διάολο βγάζει εκεί στο Ρίο και απέναντι...
gnsX Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 In the case of Google, according to new research by security analyst Samy Kamkar, an HTC Android phone collected its location every few seconds and transmitted the data to Google at least several times an hour. Apple, meanwhile, says it "intermittently" collects location data, including GPS coordinates, of many iPhone users and nearby Wi-Fi networks and transmits that data to itself every 12 hours Apple, Google Collect User Data Τελικά όχι μόνο υπάρχει το αρχείο όπως λέει η είδηση και έσπευσαν όλοι να πούνε κλάην αλλά τα δεδομένα στέλνονται κανονικότατα,και σε iOS και σε Android Έλα διαλέεεεεχτε,πως σας αρέσει,πολλές φορές την ώρα ή κάθε 12 ώρες
atheatos Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Apple, Google Collect User Data Τελικά όχι μόνο υπάρχει το αρχείο όπως λέει η είδηση και έσπευσαν όλοι να πούνε κλάην αλλά τα δεδομένα στέλνονται κανονικότατα,και σε iOS και σε Android Έλα διαλέεεεεχτε,πως σας αρέσει,πολλές φορές την ώρα ή κάθε 12 ώρες Εγώ προτιμώ αυτό που είναι τζάμπα....
panther_512 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 To χειρότερο δέν είναι αυτό που κάνουν οι μεγαλοεταιρίες, αλλά η και καλά "σιγά το πράγμα" αντίδραση του κόσμου. Εφόσον κάποιος είναι νομοταγής, ασήμαντος κλ κλ, τότε πιστεύω δεν θα είχε πρόβλημα οι εταιρίες να βάλουν κάμερες στο ψυγείο του να ξέρουν τις προτιμήσεις του ανα πάσα στιγμή έτσι δεν είναι? Ή μέσα στη ντουλάπα του, να μπορούν να βλέπουν τί ρούχα προτιμά. Ή μέσα στο σπίτι σου, να βλέπουν τί, πότε και πώς το κάνεις, στο όνομα βέβαια της παροχής καλύτερων υπηρεσιών στο πελάτη τους ή πιό μελλοντικά για τη προστασία του από την εγκληματικότητα, τη τρομοκρατία ή ότι άλλο φόβο θα επιλέξουν για να σου πάρουν και τα τελευταία κομματάκια της ελάχιστης ελευθερίας που νόμιζες ότι είχες.
runner69 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 απο οτι διαβαζω στο adslgr υπαρχει αντιστοιχο αρχειο και στα android http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=500750
alexzzz Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Κορυφαίο tweet από τον @falseSteveJobs τον γνωστό λογαριασμό που ειρωνεύεται τον Steve Jobs: "I may not be following you on Twitter, but if you have an iPhone..." έχει και μερικά ακόμα πετυχημένα.
dimitris2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Η εφαρμογή δεν υπάρχει για windows ακόμη ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα