Carebear Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Καλησπερα. Σορυ για την φαινομενικα απλη ερωτηση μου απλα δεν χρειαστηκε ως τωρα να γιουζαρω υποτιτλους και ειμαι ασχετος επι του θεματος. Εχω μια ταινια .mkv και ελληνικους υποτιτλους .srt και το VLC δεν τους βλεπει. Με ποιο τροπο μπορω να παιξω υποτιτλους σε .mkv ταινια; (οτιδηποτε player ή ειδος υποτιτλων, απλα πειτε μου τροπους) Στο google βρηκα μονο τροπο μεσω αλλου player και με τη βοηθεια δευτερου προγραμματος. Ευχαριστω για το χρονο σας.
cosmos000 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Κανονικά πρέπει να παίζουν. 1)Τα έχεις στο ίδιο φάκελο ταινία και υπότιτλους? 2) Έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα ? (παράδειγμα: ταινία: to_mayro_mou_to_xali.mkv υπότιτλοι: to_mayro_mou_to_xali.srt) 3)Άνοιξε με το σημειωματάριο τους υπότιτλους και δες αν υπάρχουν μέσα.
Carebear Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Κανονικά πρέπει να παίζουν. 1)Τα έχεις στο ίδιο φάκελο ταινία και υπότιτλους? 2) Έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα ? (παράδειγμα: ταινία: to_mayro_mou_to_xali.mkv υπότιτλοι: to_mayro_mou_to_xali.srt) 3)Άνοιξε με το σημειωματάριο τους υπότιτλους και δες αν υπάρχουν μέσα. ναι ιδιο ονομα και ιδιος φακελος. το ανοιξα με text και μεσα εχει "αλαμπουρνεζικα"... θα δοκιμασω να κατεβασω αλλους, και θα ενημερωσω edit: ενταξει το βρηκα, απλα επρεπε στα preferences, στα subs να βαλω προεπιλογη ελληνικα. πφφφ... ελεος. thanks anyway φιλε
cosmos000 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 αν έχει αλαμπουρνέζικα άλλαξε την κωδικοποίηση σε ελληνική.Το θέμα είναι να σου φορτώνουν και ας φαίνονται και αλαμπουρνέζικα....θα το φτιάξουμε αυτό. edit: Ωραία ταυτόχρονα το βρήκες αυτό που έγραψα
Inferno_lb13 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Παιδιά λίγο βοήθεια αν μπορείτε, έχω ένα mkv αρχείο και ενα srt ελληνικούς subs, όμοια renamed, όταν τα τρέχω με vlc οι υπότιτλοι είναι αλάμπουρνέζικα, όταν τα τρεχω με bsplayer (ήταν το πρόγραμμα με το οποίο βρήκα και τους υπότιτλους) όλα είναι σωστά, όταν τα φορτώνω σε media player στην tv μου τότε τους δείχνει μόνο αγγλικούς!
Inferno_lb13 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 δεν είναι, θέλω να το δω στην tv μέσω του media player κι εκεί την παίζει με αγγλικούς(!?!?!?)
micos000 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Inferno, είδες το edit στο 3ο μήνυμα του Carebear για τα Ελληνικά στο vlc; Άλλαξες την κωδικοποίηση στο vlc (στις ρυθμίσεις υπότιτλων) σε Ελληνικά; Το 2ο θέμα με την tv είναι συμβαίνει γιατί κατά πάσα πιθανότητα το mkv έχει stream υπότιτλων μέσα στο container. Φόρτωσε το στο mkvtoolnix όπου μπορείς να αφαιρέσεις τους υπότιτλους που έχει και να προσθέσεις τους Ελληνικούς (ή κανέναν υπότιτλο).
Inferno_lb13 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 thanks, το βρήκα, η ταινία είχε ήχο dts οπου τον είχα κάνει AC3 με προγραμματάκι για να παίξει, αυτό φένεται ότι κάπου επηρέαζε τους subs, ξανακατέβασα το αρχείο αλλά με ήχο AC3 "από μαμά" και τα έπαιξε κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.