Προς το περιεχόμενο

Τι είναι Repeater;

NiKoS WSN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι ακριβώς εστεί repeater;

EDIT: Για να γίνω πιο σαφής το βάζω κάπου μακρυά από το modem-router παίρνει το σήμα και το ξαναστέλνει; αν ναι ενσύρματα ή ασύρματα... Πως δουλεύει θέλει κάποιο καλώδιο, κάποια σύνδεση τηλεφωνική ή κάτι τέτοιο; Ένα καλό όχι πάνω από 50 ευρώ που να κάνει κάτι αυτήν τη δουλειά

Δημοσ.

Δεν χρειαζόταν να ανοίξεις και 2ο θέμα. Θα μπορούσες να κάνεις τις ερωτήσεις σου στο πρώτο που άνοιξες.

Repeater = αναμεταδίδει το σήμα από το AP/Wireless router με αποτέλεσμα να πιάνεις σήμα σε περιοχές που πριν δεν έπιανες. Λαμβάνει ασύρματα - στέλνει ασύρματα. Καλώδιο θα πρέπει να το συνδέσεις την πρώτη φορά μονό για να κάνεις το setup του. Μετά μόνο στο ρεύμα και τέλος.

Ειδοποίησε κάποιον mod για να στα κάνουν merge τα 2 θέματα.

Δημοσ.

Δεν χρειαζόταν να ανοίξεις και 2ο θέμα. Θα μπορούσες να κάνεις τις ερωτήσεις σου στο πρώτο που άνοιξες.

Repeater = αναμεταδίδει το σήμα από το AP/Wireless router με αποτέλεσμα να πιάνεις σήμα σε περιοχές που πριν δεν έπιανες. Λαμβάνει ασύρματα - στέλνει ασύρματα. Καλώδιο θα πρέπει να το συνδέσεις την πρώτη φορά μονό για να κάνεις το setup του. Μετά μόνο στο ρεύμα και τέλος.

Ειδοποίησε κάποιον mod για να στα κάνουν merge τα 2 θέματα.

1) το έκανα διότι πίστευα πως εδώ ανήκει το θέμα

2)όταν λες το συνδέω με καλώδιο εννοείς στο Pc ή στο τηλέφωνο;

3) Έχεις να μου προτείνεις κάποιο repeater;

4)τι ακριβώς να πω στον Moderator;

Δημοσ.

g protocol και με 50 ευρά;!!! Like no way, Jose!

Αυτό που σου πρότεινα στο άλλο θέμα σου είναι μια χαρά.

Πάρε πρώτα τον εξοπλισμό, διάβασε το manual και αν μπερδέψεις πουθενά εδώ είμαστε πάλι ;)

Δημοσ.

το air live εχει ενα μεγαλο + που ειχα δει .ηταν 300mw αντι για 100.οπως σου ειπαν repeater,wds,wireless bridge ειναι οταν βαζεις καπου μια συσκευη πιανει ασυρματα απο την προηγουμενη και δινει ειτε ασυρματα ειτε με καλωδιo.access point συνηθως ειναι οταν παιρνεις απο ενα πχ roUter με καλωδιο ethernet και μετα η συσκευη αυτη δινει wireless ή και ethernet.

Δημοσ.

εγω θα προτεινα να παρεις κατι σε edimax.απ`οσα εχω δοκιμασει ειναι τα μοναδικα που οντως κανουν αυτο που λενε απροβληματιστα.και σε καθε ειδους κλειδωμα και με πολλα και διαφορετικα ρουτερ.δεν χανεις τιποτα να ριξεις μια ματια

http://www.skroutz.gr/c/125/access_points/m/2040/Edimax.html?o=edimax

Δημοσ.

edimax δεν εχω δοκιμασει δνε θυμαμαι αν εχω δει

ως τωρα εχω δει δοκιμασει/linksys ,dlink./wds me thomson.belkin.ειχαν παιξει οκ

Δημοσ.

τα εχω δοκιμασει με fritz,thomson,philips και baudtec του οτε, netfaster,levelone,linksys,3com,tplink kai dlink.μπορει να ειναι

και αλλα,αλλα δεν θυμαμαι τωρα.και ολα με wpa2 κλειδωμα.πραγματικα δεν θα επαιρνα τιποτα αλλο γι`αυτη την δουλεια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...