Material_Defender_1032 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Τίμιο είναι, και όσοι φίλοι μου έχουν Toyota είναι ικανοποιημένοι, αλλά θέλω να μπορώ να κάνω και κάνα ταξίδι με λίγο άνεση... δηλαδή να ανέβω πχ Θεσ/νίκη να δω τους δικούς μου, ή να πάω κάπου διακοπές. Είναι πολύ μικρό για εμένα νομίζω. Εκτός από το πορτ-μπαγκαζ που είναι όντως αρκετά μικρό, η καμπίνα επιβατών είναι πάρα πολύ άνετη (και ας μην του φαίνεται απ'εξω). Προσωπικά το έχω ανεβάσει έως Βόλο με +2 άτομα χωρίς προβλήματα/παράπονα.
Haldol Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Ντάξει, ας μην τα εξιδανικεύουμε όλα. Καλό και χρυσό το Aygo αλλά όχι για ταξίδι. Με μέγιστη ταχύτητα μικρότερη και από 160 χιλιόμετρα και ούτε 70 άλογα δεν κάνει για τέτοια χρήση. Αφενώς θα πεθάνεις το μοτέρ (σε ταχύτητες 120-130 χιλιόμετρα μόνο άνετο δεν θα είναι) κι αφετέρου εάν θελήσεις να κάνεις προσπέραση απλά... δεν θα μπορέσεις. Και δε μιλάω για καφριλίκια φυσικά αλλά για μία φυσιολογική προσπέραση που κάποια στιγμή σε ένα ταξίδι ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ να κάνεις. Υπέροχο για κίνηση στην πόλη μέσα, αλλά μόνο γι αυτό. Δεν είναι αυτοκίνητο που κάνει για όλα και πάει παντού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.