Προς το περιεχόμενο

Τα φωτα σας για αφορα υπολογιστη μεχρι 1600 ευρω....

pavlos0160

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ στο είπα. Θα το πάρουνε σοβαρά και θα χάσω και την ελάχιστη φήμη που μου έχει απομείνει εδώ μέσα...

Εσυ το ειπες αλλα......το σηκωνε η ωρα εκεινο το ποστ :P

Την φημη δεν την χανεις,μην στεναχωριεσαι.πιο πιθανο ειναι να μην σε ξαναπει κανεις φιλο παρα να χασεις την φημη.

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ στο είπα. Θα το πάρουνε σοβαρά και θα χάσω και την ελάχιστη φήμη που μου έχει απομείνει εδώ μέσα...

Άσε μας ρε φίλε, ποια φήμη;

---------------------------

Oh crap, oh crap, oh crap, oh crap ... runs to hide. :devil:

Δημοσ.

Ετυχε.θελεις gigabyte?δεν υπαρχει προβλημα.

οχι απλα λεω...τελικα σκεφτομαι για Asus Socket 1155 SABERTOOTH P67 (B3)....αλλα εχω μια απορια...την μπαταρια του bios πως την αλλαζεις?

Δημοσ.

Λογικα θα βγαινει αυτο που εχει απο πανω.αλλα γιατι να την αλλαξεις?μπορει να μην χρεαιστει να την αλλαξεις ποτε στην ολη ζωη της μητρικης.

Δημοσ.

Λογικα θα βγαινει αυτο που εχει απο πανω.αλλα γιατι να την αλλαξεις?μπορει να μην χρεαιστει να την αλλαξεις ποτε στην ολη ζωη της μητρικης.

αν το site δν λεει οτι υποστηριζει καποιες συγκεκριμενες ram δεν 8α λειτουργησουν αν τις βαλω??

Δημοσ.

ο i5 στα ποσα GHZ γινετε overclocked ευκολα??

και ποια λες θα ειναι καλυτερη σε overclocking και stable??P8P67 DELUXE ή SABERTOOTH P67??

Δημοσ.

ο i5 στα ποσα GHZ γινετε overclocked ευκολα??

και ποια λες θα ειναι καλυτερη σε overclocking και stable??P8P67 DELUXE ή SABERTOOTH P67??

Παντα εξαρταται απο το τσιπακι που θα σου τυχει.παιζουν πολλα πραγματα ρολο στο overclocking.λογικα ομως τα 4200 τα εχεις ανετα.ο lionheart75 τον εφτασε 4600 εαν θυμαμαι καλα.μπορει και 4800.

για τις μητρικες το πια ειναι καλυτερη για overclockiing....φανταζομαι και η μια και η αλλη θα εχουν ολες τις επιλογες για αυτα που θελεις να κανεις.

Αμα δεν ειναι καλος ο επεξεργαστης,ειτε την μια εχεις ειτε την αλλη,το ιδιο θα ειναι.

Για τις μνημες που ρωτας,δεν ξερω μιας και εχω πολλα χρονια να ασχοληθω με Intel.

Δημοσ.

Κανας με Asus Socket 1155 SABERTOOTH P67 εδω μεσα να μου πει την γνωμη του??

ε να σε πω οταν θα βγαλει η AMD το καινουργιο της chipset θα πεσουν οι τιμες απο το αντιστοιχο της Intel δηλαδη το 1155??

Δημοσ.

Kαι καποιος με ιδια mobo να βρεθει να σου πει αυτο δε σημαινει οτι και τα δικα σου

κομματια θα κλοκαρουν ή οχι οπως τα δικα του

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...