Προς το περιεχόμενο

βελτιωση honda x8rs

rookie21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα σας παιδια χαιρομαι ιδιαιτερα που μπηκα στην παρεα σας.ειμαι κατοχως ενως honda x8rs το μηχανακι ειναι καλο γενικα αλλα θελω να του δοσω λιγη ζωντανια παραπανω και για αρχη οπως ολοι θα αλλαξω εξατμιση ειμαι αναμεσα σε gianelli και technigas next r μπορειτε να μου πειτε πια ειναι καλυτερη απο πλευρας αποδοσης? ακομη θα δω διαφορα? στην τελικη κυριως? μου ηπαν οτι η μανισια <<μπουκωνει>> το μιχανακι και μια βελτιωτικη θα το απελευθερωσει.Επισης μου ειπαν να αλλαξω και μπιλιες.ακομι σκεφτομαι και να βαλω ενα καρμπιραερ αξιζει? ευχαριστω προκαταβολικα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αξιζει?

Σε καμμία περίπτωση. Εκτός αν πληρούνται και οι δύο παρακάτω προϋποθέσεις:

α) σκοπεύεις να το κρατήσεις γιά πολλά χρόνια

β) σου περισσεύουν λεφτά και δεν ξέρεις τι να τα κάνεις.

Διαφορετικά μάζευε μέχρι να μπορέσεις να πάρεις πιό γρήγορο μηχανάκι. Μαμίσιο, όχι φτιαγμένο...

κοιτα εχω στα υποψην μου να παρω κατι αλλο αλλα εδω καλα καλα δεν εχω διπλομα αυτοκινητου και απ το να δοσω 1200 ευρω για νεο μηχανακι πρωτιμο να βγαλω διπλομα και στην τελικη αν παρω αλλο θα παρω κατι μεγαλο (εντουρο, κροσ) το μηχανακι ηταν του πατερα μου το εχουμε πολλα χρονια κ ηταν το πρωτο μου κ οσω να ναι ειμαι δεμενος μαζι του αυτος ειναι ο λογως που θελω να το κρατησω..............

Έ, αφού το θες κράτα το. Άστο όμως το κακόμοιρο στην ησυχία του, δεν πρόκειται να γίνει γρήγορο όσα και να του ρίξεις. Είναι σα να πετάς τα λεφτά σου απ' το παράθυρο.

Με βελτιώσεις καταφέρνεις μόνο αυτό που λέει η λέξη: να βελτιώσεις το υπάρχον σύνολο. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα καταφέρεις τόσα πολλά ώστε να έχεις αρκετή ισχύ (διότι τα 50cc τι να σου κάνουν... πόσο να ανεβούν).

Εάν θέλεις περισσότερη δύναμη αλλάζεις μοτέρ. Ή ακόμα καλύτερα, αλλάζεις μηχανάκι.

ευχαριστω παιδια για τις συμβουλες σας αλλα τινω προς το να το πηραξω το μηχανακι δεν περιμενω τρελα πραγαμτα απλως να κανω μια πορεια σαν ανθρωπος κ οχι με 70 κοντερησια οπως τωρα πιστευω με μια εξατμιση σωστες μπιλιες και ενα καρμπυρατερ 17,5χιλ θα πετυχω μια τελικη των 85 κοντερισια παντα............

Και τι θα καταλάβεις; Πάλι το μηχανάκι θα πεθαίνει για φτάσει αυτή την ταχύτητα, πάλι θα είναι «στο όριο» και φυσικά, η διαφορά δεν είναι καν άξια αναφοράς. Χώρια που θα εκνευρίζεις το οποιοδήποτε έμβιο ον στα 150 μέτρα λόγω του θορύβου.

Γνώμη μου να το αφήσεις ήσυχο.

Κράτα το, μιας και έχει για σένα συναισθηματική αξία, και ψάξου για καμιά μεταχειρισμένη μηχανή για να κάνεις δουλειά σου. Παίζουν κάτι ευκαιριούλες για Honda CBR125 με αρκετά λιγότερα από 1000€. ;)

Κοίτα, το να σκαλίζεις το μηχανάκι σου είναι μιά ανάγκη που νοιώθουν ορισμένοι άνθρωποι και ξέρω από πρώτο χέρι την ικανοποίηση που προσφέρει. Ιδίως όταν το κάνεις ο ίδιος. Όμως γιά να σου δώσει αυτή την ικανοποίηση, πρέπει να έχεις μιά αξιόλογη βάση.

Το μηχανάκι σου, μπορεί να έχει ανεκτίμητη συναισθηματική αξία γιά σένα, αλλά ΔΕΝ είναι τέτοια. Κάθε τζιτζιλόνι που σκέφτεσαι ν' αγοράσεις, σε απομακρύνει όλο και περισσότερο απ' την πιθανότητα ν' αγοράσεις μιά αξιόλογη βάση γιά βελτιώσεις στο μέλλον.

Ήδη έχεις κάνει λόγο γιά εξάτμιση, καρμπυρατέρ, κυλινδροπίστονο, μπίλιες. Τη σούμα την έκανες;

Επίσης, όταν ξεκινάμε βελτιώσεις, κοιτάμε το σύνολο. Αυτό συμπεριλαμβάνει οπωσδήποτε αναρτήσεις, φρένα και ίσως λάστιχα. Τέλος, εφόσον δεν έχουμε πακτωλό χρημάτων να ξοδεύουμε, παίρνουμε υπ' όψη και το θέμα αξιοπιστίας. Ένα κιταρισμένο 50αράκι που προορίζεται γιά σκίσιμο, δεν είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή.

Σου λέω φιλικά τη γνώμη μου ως παθών επί 30ετία. Ακόμα τα σκάω κανονικά, αλλά τουλάχιστον κάνω καλύτερες επιλογές ως προς το τι θα πειράξω και τι θ' αφήσω ως έχει.

ευχαριστω πολυ παιδια τελικα θα σας ακουσω κ δεν θα κανω τιποτα. οντως μου αρεσει παρα πολυ να ασχολουμαι και να το σκαλιζω.....ολα του τα κανω μονος αλαγη ελαστικων φρενων μπιλιες ιμαντα κ.λ.π. επισης το εκανα και μια αλλαγη πιστονιου.......και αφου μου αρεσει τοσο επελεξα και τη θα κανω στη ζωη μου (ειμαι φοιτητης μηχανολογιας). τελος παντων ευχαριστω ολους σας για τις συμβουλες πιστευω με βοηθησατε να κανω την σωστη επιλογη και να γλιτωσω καποια χρηματα.....για να αγορασω κατι αλλο.......ευχαριστω και παλι..........

rookie, νομίζω πως πήρες τη σωστή απόφαση.

Αν θες να πάρεις ιδέες/βοήθεια/συμβουλές γιά τις μελλοντικές μετατροπές σου, αυτό το site ίσως σου φανεί χρήσιμο. Ιδιαίτερα η ενότητα "bikes".

Καλή συνέχεια... :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...