Προς το περιεχόμενο

Χαρίζεται Κουταβάκι

MenamareL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με αφορμή το vrespet

εμετός και ντροπή σε όσους πουλάνε και επιδιώκουν να βγάζουν κέρδος απο τα ζώα

γεννάει το σκυλί του και ζητάει 400ευρώ για να πουλήσει το κοθτάβι...

ειλικρινά κατάπτιστοι όλοι τους

Αν ειναι καθαροαιμο σκυλι ρατσας με αξια και εαν ο αγοραστης προκειται να το φροντιζει, γιατι οχι?

Δημοσ.

Αν ειναι καθαροαιμο σκυλι ρατσας με αξια γιατι οχι?

Να το χαρίσει ίσως ??????

τί είναι τα ζώα για να τα πουλάνε έτσι ?????

Μόνο η αστυνομία και ο ελληνικός στρατός διακιολογούνται να αγοράζουν καθαρόαιμα σκυλιά ράτσας με αξία , γιατί η αξία τους είναι , ύστερα απο την κατάλληλη εκπαίδευση , πάρα πολυ μεγάλη.Αν και πάλι σπάνια αγοράζουν πλέον καθότι έχουν κέντρα αναπαραγωγής και εκπαίδευσης τέτοιων ζώων

Δεν βρίσκω νόημα στην λογική του βλαχαρα ελληνα "ωπα γένησσε η σκυλίτσα μου , ας πουλήσω το κουτάβι καμια 400ευρω να τα κονομήσουμε"

σορρυ αλλα είναι ιδιαιτερα ευαίσθητο για εμένα το θέμα "πώληση κουταβιών-γατιών κλπ"

Δημοσ.

Να το χαρίσει ίσως ??????

τί είναι τα ζώα για να τα πουλάνε έτσι ?????

Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να το χαρισει, ενω αν το πουλησει γινεται κακος. Σημασια εχει το ζωο να ζησει σε σωστες συνθηκες και με υπευθυνο ιδιοκτητη και δεν νομιζω να το νοιαξει ποτε αν καποιος εβγαλε 400 ευρω χαρη στην υπαρξη του, αρκει αυτο να μην κακοποιηθει/βασανιστει/θανατωθει.

Δεν το βλεπω ως κακο αυτης της μορφης το εμποριο ζωων. Κακο ειναι σιγουρα το εμποριο για το οποιο θανατωνονται ζωα για να καλυψουν πλασματικες αναγκες του ανθρωπου λογω μεγαλομανιας (δερμα/γουνα κλπ).

Δεν βρίσκω νόημα στην λογική του βλαχαρα ελληνα "ωπα γένησσε η σκυλίτσα μου , ας πουλήσω το κουτάβι καμια 400ευρω να τα κονομήσουμε"

Σε ολον τον κοσμο πουλιουνται ακριβα, ισως ακριβοτερα αποτι στην Ελλαδα οι ρατσες.

Δημοσ.

το ξέρω , ωστόσο δεν σημαίνει οτι συμφωνώ

ευτυχώς υπάρχουν πολλά "pet shop" που τα κουτάβια τα χαρίζουν και δεν τα πωλούν

τα έξοδα που κατεμέ είναι τα μοναδικά υποχρεωτικά είναι η στείρωση , το τσιπ και το συμβόλαιο υιοθεσίας

Δημοσ.

Βρήκε σκυλί και το χαρίζει. Μπράβο ρε ψυχάρα εισαι!

Έχω δύο σκυλιά ... έναν γάτο ΚΑΙ ένα κουνέλι... δε γινόταν απλά ρε ψυχάρα! Δεν απλά! Και ρε ψυχάρα εσύ γιατί δε τον παίρνεις ? Τουλάχιστον εγώ ασχολήθηκα να του βρω σπίτι όχι να το παρατήσω στο δρόμο ή να γράψω μια εξυπνάδα στο Internet...

Χίλια μπράβο αξίζω ρε ψυχάρα!

Δημοσ.

Έχω δύο σκυλιά ... έναν γάτο ΚΑΙ ένα κουνέλι... δε γινόταν απλά ρε ψυχάρα! Δεν απλά! Και ρε ψυχάρα εσύ γιατί δε τον παίρνεις ? Τουλάχιστον εγώ ασχολήθηκα να του βρω σπίτι όχι να το παρατήσω στο δρόμο ή να γράψω μια εξυπνάδα στο Internet...

Χίλια μπράβο αξίζω ρε ψυχάρα!

Εγω γιατι νομιζω οτι αυτο που ειπε το ειπε χωρις να υπονοει κατι αλλο.

Δημοσ.

Εγω γιατι νομιζω οτι αυτο που ειπε το ειπε χωρις να υπονοει κατι αλλο.

Μακάρι.. :)

Απλά έκανα μεγάλη προσπάθεια με αυτό το πλάσμα και άκουσα τόσα πολλά που μου έσπασας τα νεύρα..Αντί να μου πουν μια καλή κουβέντα από μια φιλοζωική μου την είπαν κι όλας που δε το κράτησα εγώ.. Με πρόσβαλαν οι κύριοι..

Μακάρι να διάβασα λάθος(κατάλαβα) και αν είναι έτσι ζητάω και συγγνώμη..

Δημοσ.

Μακάρι.. :)

Απλά έκανα μεγάλη προσπάθεια με αυτό το πλάσμα και άκουσα τόσα πολλά που μου έσπασας τα νεύρα..Αντί να μου πουν μια καλή κουβέντα από μια φιλοζωική μου την είπαν κι όλας που δε το κράτησα εγώ.. Με πρόσβαλαν οι κύριοι..

Μακάρι να διάβασα λάθος(κατάλαβα) και αν είναι έτσι ζητάω και συγγνώμη..

Το μπραβο εξυπακουεται σε μια τετοια περιπτωση.Αστους να λενε.Εσυ αφου νιωθεις καλα με τον εαυτο σου,δεν σε νοιαζει.

Για εμενα ατομο που δεν αγαπαει τα ζωα αλλα μου το παιζει και καλος χριστιανουλης ειναι τουλαχιστον ......ουτε να βρω σωστο χαρακτηρισμο δεν μπορω.

Καλα εκανες και το βρηκες και το εδωσες.θα μπορουσες να το ειχες προσπερασει αλλα δεν το εκανες.

Ας το εκαναν αυτο και οι εξυπνοι στις φιλοζωικες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...