Προς το περιεχόμενο

Αγορά PC με 1000 euros περιπου

liverpoolman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με δικη σου ευθυνη παντα οταν λεμε να την flashαρεις εννοουμε να της περασεις ενα αλλο bios δες εδω Link και να την κανεις να εχει σχεδον την ταχυτητα που εχει η 6970 που ειναι και αρκετα πιο ακριβη.Το εχουμε κανει πολλοι εδω μεσα μεταξυ αυτων και εγω.

Εαν φοβασαι,εαν εχεις ακολουθησει τα σωστα βηματα,η διαδικασια ειναι αναστρεψιμη.

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και αυτη που σου ειχα προτεινει ηταν απο αυτες που ξεκλειδωναν.

Τωρα αυτες κατα πασα πιθανοτητα ξεκλειδωνουν.Μην με ρωτησεις για σιγουρα,δεν ξερω να σου πω.Μονο την MSI που πηρα εγω που ηταν ιδιος ο κωδικος μπορω να πω με σιγουρια.Απλα κοιτα να εχουν την εργοστασιακη ψυκτρα(την ψυκτρα δηλαδη που εχουν οι περισσοτερες και απλα εχουν αλλαξει το αυτοκολλητο).Αυτες οι απο κατω το εχουν.

Xfx

Asus

Msi

Gigabyte

Δημοσ.

Συμφωνα με τα στατιστικα που ειδα τωρα στον συνδεσμο σου η αντιστοιχη της sapphire δεν εχουν καθολου καλα στατιστικα στο ξεκλειδωμα που να παρει αρα θα αναγκαστω να ψαξω για την αντιστοιχη σε msi!Γενικα ομως το φλασρισμα αξιζει τον κοπο?Στην πραξη δηλαδη θα φανουν διαφορές?

Δημοσ.

Καλα την sapphire μην την υπολογιζεις καν γιατι τωρα δεν ξεκλειδωνουν οι καρτες της που κυκλοφορουν στην αγορα.οι πρωτες που κυκλοφορησαν ξεκλειδωναν και αυτες.Για το εαν αξιζει...τι να σου πω.ηδη ειναι μια πολυ δυνατη καρτα.αλλα σε χαλαει απο την στιγμη που γινεται δυνατοτερη να το κανεις?οχι φανταζομαι.εγω την εκανα και ενω παλια επαιζα πολλα games τωρα δεν εχω αξιωθει να παιξω σχεδον κανενα να την χαρω.αλλα αμα παιξω ξερω τουλαχιστον οτι θα ειμαι οκ.

τωρα διαφορες πχ απο 70 frames να πανε 77 κλαιν μαιν να στο πω απλα.αλλα σε βαθος χρονου πχ σε 2 χρονια απο τωρα που θα εχουν ανεβει οι απαιτησεις και αμα δεν μπορεις να την αλλαξεις εστω και αυτο το λιγο κατι θα ειναι.

Δημοσ.

Αν βρεις καθολου χρονο δοκιμασε να παιξεις ενα game για να δεις εαν υπαρχει διαφορα!Γιατι απο ερευνα στο διαδικτυο που εκανα τωρα βρηκα πολλα παραπονα και καποιος ειπε οτι μετα το φλασαρισμα ενω ανεβαινουν τα shaders ,υπαρχει πτωση στα frames...οσο παραδοξο και αν ακουγεται αυτο,γιατι ειναι κλειδωμενο κατι με το ρευμα ...

Δημοσ.

Liverpoolman δεν με πιανεις,δεν με πιανεις...

Επαιξα game.Το crysis 2.ξερεις πως πηγαινε με ολα τα γραφικα τερμα με την 6950(οχι flashed).αριστα.ξερεις πως πηγαινε με την 6950 flashed?παλι αριστα.τι συμπερασμα βγαζεις?αντε πες μου.

Αυτο με τα ρευματα ισχυει.καλυτερα που δεν δινει παραπανω ρευμα με το ρευμα της 6970 και κραταει το δικο της.Για εμενα καλυτερα.(και μην ρωτησεις εαν υπαρχει περιπτωση να καει γιατι δεν ξερω.εαν καει η καρτα μπορει να ειναι απο 1002 λογους,απο αστοχια υλικου μεχρι και πτωση ρευματος της ΔΕΗ).

Και πτωση στα frames υπαρχει οπως και στην δικη μου αμα clockαρεις τις μνημες παραπανω απο οσο πρεπει.εμενα πχ στα 1375 οι μνημες δουλευουν αψογα.αμα τις βαλω 1380 δεν δουλευουν αψογα και υπαρχει μια ελαχιστη πτωση στα frames.υποψην οτι τα ρολογια της 6970 ειναι 880πυρηνας και 1375 οι μνημες.τωρα σε εμενα εκατσε να πηγαινει ο πυρηνας στα 950 και οι μνημες 1375.απο 800/1250 που ειναι της 6950(οχι flashed).Δεν το λες ασχημα και ουτε με χαλασε.

Τεσπα,εαν θελεις το κανεις εαν θελεις οχι ετσι δεν ειναι?

Δημοσ.

Και μενα μου φαινεται υπερβολη οι δυο..!Μια αρκει!Οταν λες να την φλασαρω πως γινεται αυτο?Και τι κερδιζω?Εννοουσα με την 6950 ati οχι αυτην που προτεινες εσυ

μα ρε φίλε και εγώ την 6950 έβαλα! θα με μπερδέψεις στο τέλος!

λοιπόν ας διαλέξει δεν είπα ντε και καλά να πάρει 2 κάρτες γραφικών..πρόταση έκανα...

ας διαλέξει, διπλασιασμός fames στα παιχνίδια ή boot up σε 20 δεύτερα και καλύτερο multitasking...

δε βέβαια ότι μετά με 70-90€ μπορεί να πάρει και ssd.

ή κοιτάει στο 60€ρικο για 30γίγα μόνο λειτουργικό.

http://www.skroutz.gr/s/68032/OCZ-Vertex-Series-30GB-SATA-II-2-5%22-SSD.html

ή στα 100€ για 60γίγα για λειτουργικό και κάποια προγράμματα.

http://www.skroutz.gr/s/272518/OCZ-Vertex-2-SATA-II-2-5%22-60GB.html

Δημοσ.

Παιδια οταν με το καλο την αγορασω με βοηθατε αν ειναι!Τhanos1972 αν την εχεις τεσταρει οκ τοτε!Εγω ειπα οτι απλα επσεσε ηη αποδωση σε καποιυς που το καναν μετα το φλασαρισμα,περα απο το ρευμα.Ναι synthmaker αυτο λεμε και εμεις !Λεω επισης να τον χτισω μονος μου αν παρουσιαστει καποιο προβλημα θα σας ρωτησω αν ειναι!

Παιδια κατι σημαντικο ασχετο !Για το σοκετ του i7 2600k ταιριαζει ταιριαζουν οι παραπανω ψυκτρες που ειπαμε????

Δημοσ.

Ναι ταιριαζει η συγκεκριμενη.(σταματα βρε να ρωτας για σιγουρια η οχι,εαν δεν ηταν σιγουρος δεν θα σου το ελεγε η θα το διευκρινιζε).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...