Προς το περιεχόμενο

Αγορά PC με 1000 euros περιπου

liverpoolman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

dejavu από το post για επιλογή κονσόλας :P

Το 1366 τελειώνει το καλοκαίρι όπου λογικά θα παρουσιαστεί ο αντικαταστάτης του. Οπότε το 1155 είναι μονόδρομος για την ώρα πέρα του ότι είναι και ταχύτερο από το 1366 (εκτός αν δώσεις 1000ε μόνο για επεξεργαστή). Τα παιδιά σου πρότειναν ότι καλύτερο για την παρούσα εποχή. Αλλά επειδή σε βλέπω πολύ αναποφάσιστο +1 και από μένα στην πρόταση του Thanos1972 και +1 και στο visionstudio (απλά περισσότερο επαγγελματίες από τις "μεγάλες" αλυσίδες).

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σόρρυ παίδες που έκανα καιρό να απαντήσω αλλά είχα φύγει για πάσχα βλέπετε...

αφού το θέλει για παιχνίδια, τι είναι καλύτερο? να διπλασιάσει (σχεδόν) την γραφική υσχή του στα παιχνίδια ή να κάνει τα windows boot up σε 20 δεύτερα και να ανοίγει 200 παράθυρα σε 5 δεύτερα?

άμα θέλει ας διαλέξει ανάμεσα σε ssd ή σε δεύτερη κάρτα γραφικών σε αυτά τα λεφτά. δεν έχω αντίρρηση.

τώρα αν πήγαινε σε εμένα η ερώτηση της ηλικίας, είμαι 15 και όπως είπε και ο φίλος από πάνω, τιμή μου και καμάρι μου.

Δημοσ.

μα και η προτεινομένη η 6950 δεν είναι?

η πρώτη επιλογή σε budget εώς 200€ για κάρτα γραφικών είναι η 6950 με flash σε 6970 πιστεύω...

Δημοσ.

Ναι αλλά απορώ; Που δεν θα τον καλύψει η μία και θα πάει σε δεύτερη θυσιάζοντας τον ssd; Αν δεν τον καλύψει (που ΔΕΝ το νομίζω) ας πάει μετά σε 2η

Δημοσ.

Και μενα μου φαινεται υπερβολη οι δυο..!Μια αρκει!Οταν λες να την φλασαρω πως γινεται αυτο?Και τι κερδιζω?Εννοουσα με την 6950 ati οχι αυτην που προτεινες εσυ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...