Προς το περιεχόμενο

Αγορά PC με 1000 euros περιπου

liverpoolman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλαγη κομματιου που θα πεσει μεσα σε εγγυηση?Εννοεις αν χαλασει κατι?Και το 166 λες οτι ειναι τελειωμενο αν και οτι καλυτερο κυκλοφορει απο την ιντελ ειναι σε αυτο το socket..!

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επειδή είμαι Γ εθνική, θα πω να πάρει έναν μέσο επεξεργαστή (150€-200€) και οτι άλλο θέλει και μετά ότι λεφτά περισσέψουν σε κάρτα γραφικών...μην σου πω και 2...με άντε 1200€...

Και από το πλαίσιο που θες!

Τώρα άμα αποφασίσεις να το στήσεις μόνο σου και πάρεις από διαφορετικά μαγαζιά τα κομμάτια πολύ πιθανόν να πέσει και στα 1000€ + ότι αλλάζεις την κάρτα ήχου σε μία καλύτερη

captureald.png

Αυτό από εμένα...με 2 κάρτες γραφικών πάνω (τις φλασάρεις και σε 6970 άμα θες), με καλή ψύκτρα ώστε να σηκώσεις εύκολα τον 2500Κ στα 4.0-4.5, με μεγάλο σκληρό, η μητρική είναι οκ πιστεύω, 4 γίγα μνήμες (δεν πιστεύω να χρειάζεσαι παραπάνω), πολύ καλό τροφοδοτικό και αν μπορεί να με διορθώσει κάποιος για την κάρτα ήχου αλλά δεν έχει καμιά καλύτερη σε αυτά τα λεφτά το πλαίσιο!

αυτά από εμένα

Δεν ξερεις τι πας να ανοιξεις τωρα παλι βαζοντας και 2η καρτα γραφικων και αλλο μαγαζι.Θα το συνεχισεις εσυ τωρα που το ξεκινησες?

Δημοσ.

Αλλαγη κομματιου που θα πεσει μεσα σε εγγυηση?Εννοεις αν χαλασει κατι?Και το 166 λες οτι ειναι τελειωμενο αν και οτι καλυτερο κυκλοφορει απο την ιντελ ειναι σε αυτο το socket..!

To 166 ήτανε ότι έπρεπε σε επείγουσα περιστατικά :P

liverpoolman που το κόβεις να πηγαίνεις για να ξέρουμε...

Δημοσ.

Απαντησε μου λιγο σε παραπαλω,ποσο χρονων εισαι?

Καναμε χθες μια ολοκληρη συζητηση για το τι θα κανεις και τι οχι και ελπιζω να καταλαβες καποια πραγματα.αλλα βλεπω οτι ρωτας αχετα πραγματα εντελως μεταξυ τους.

Λυπαμαι αλλα εγω προσωπικα δεν μπορω να βοηθησω αλλο.την αποψη μου την εχω πει, τα μαγαζια τα ξερεις,οτι θελεις κανε.

Και εαν εμπαινες λιγο στον κοπο να ψαχτεις και μονος σου τοτε θα εβλεπες οτι και αλλα μαγαζια μπορουν να στησουν τα μηχανηματα εαν τους το πεις και επισης το που βρισκονται κτλπ.

Δημοσ.

1166 εννοουσα το socket για τουσ επεξεργαστες οτι η ιντελ εχει βγαλει οτι καλυτερο σε τελειωμενο σοκετ συμφωνα με εσενα! Τι εννοεις τι ανοιγω βαζοντας απο αλλο μαγαζι καρτα γραφικων Τhano?

Δημοσ.

18 ειμαι και τιμη μου και καμαρι μου! Τα ασχετα που ειπα ποια ειναι θελω να αιτιολογεις αυτα που λες. Και για το απο που θα το αγορασω ειναι δικια μου υποθεση!Στο θεμα που ανοιξα δεν ρωτησα συμβουλες για τα μαγαζια απο τα οποια θα αγορασω αλλα τι συστημα προτεινει ο καθενας! Και τελος δεν ειπα οτι θα αγορασω απο το πλαισιο ....

Δημοσ.

Λοιπόν κάλμα boys....

@liverpoolman Οι προτάσεις έπεσαν, γνώμες πήρες, σου είπαμε τα + και - από το πλαίσιο. Τα + και - από vision. Μετά θα το έστηνες μόνος σου οπότε θα πήγαινες βάση skroutz και όπου το έβρισκες φτηνότερο. Μην το τραβάς τώρα...

Δημοσ.

18 ειμαι και τιμη μου και καμαρι μου! Τα ασχετα που ειπα ποια ειναι θελω να αιτιολογεις αυτα που λες. Και για το απο που θα το αγορασω ειναι δικια μου υποθεση!Στο θεμα που ανοιξα δεν ρωτησα συμβουλες για τα μαγαζια απο τα οποια θα αγορασω αλλα τι συστημα προτεινει ο καθενας! Και τελος δεν ειπα οτι θα αγορασω απο το πλαισιο ....

Μακαρι να ημουν και εγω 18 ακομα.

Το απο που θα αγορασεις ειναι φυσικα δικη σου υποθεση,αγορασε απο οπου θελεις,ουτε εγω παιρνω ποσοστα.

Δεν μπορω να αιτιολογισω τιποτα δυστηχως.δεν μπορω να ψαξω αλλο.

Δημοσ.

karmen1983 εγραψες <<Μετά θα το έστηνες μόνος σου οπότε θα πήγαινες βάση skroutz και όπου το έβρισκες φτηνότερο. Μην το τραβάς τώρα...>>

αν καταλαβεις και εσυ η ιδια τι γραφεις πεστο και σε μενα να το συζητησουμε...

Δημοσ.

Φιλε τι εννοεις γ εθνικη?Δευτερον η καρτα γραγικων που εβαλες ειναι διαφορετικη απο αυτη που προταθηκε αν δεν κανω λαθος! ΑΝ και η δυο εχουν τον ιδιο αριθμο!Γιατι ομως δυο καρτες??? Και για τον αλλο φιλο απο πανω που ειναι chelsea αργουν να στο φερουν απο το μαγαζι που προτεινεις?Γιατι βλεπω μεχρι 10 μερες λεει!ΑΑ και αν παρει ενα ενα τα μερη να τον φτιαξω και παρουσιασω καποιο προβλημα που δεν νομιζω θα βοηθησετε ετσι?

Αφού πριν σκεφτόσουνα να τον στήσεις μόνος σου. Γιατί να πας από ένα μαγαζί και μάλιστα από ένα από τα ακριβότερα; :whistle:

karmen1983 εγραψες <<Μετά θα το έστηνες μόνος σου οπότε θα πήγαινες βάση skroutz και όπου το έβρισκες φτηνότερο. Μην το τραβάς τώρα...>>

αν καταλαβεις και εσυ η ιδια τι γραφεις πεστο και σε μενα να το συζητησουμε...

Και σου ανέφερα μέχρι και την υπογραφή του rafail.

καλό βράδυ και καλό Πάσχα

Δημοσ.

Thanos1972 Εγραψες οτι ρωταω ασχετα και σου ειπα να μου πεις ποια ειναι αυτα... μπορω να πω οτι και εσυ λες ασχετα και να σε κατηγορησω για το οτιδηποτε αλλα αν δεν μπορω να το αιτιολογησω αυτο λεει πολλα για το ατομο μου...Τελος παντων για να το τελειωνουμε εδω το θεματακι πρεπει να καταλαβετε οτι κανουμε συζητηση αλλωστε αυτος νομιζω ειναι ο σκοπος του φορουμ... Αν δεν εχετε να πειτε κατι αλλο μην γραφετε σε αυτα που ρωταω αλλωστε εξαρχης ηθελα να παρω διαφορες προτασεις και να αποφασισω μονοες!Ευχαριστω για τις πληροφοριες που μου δωσατε μεχρι τωρα και το εκτιμω και περιμενουμε και αλλους χρηστες να πουν τα δικα τους...

Δημοσ.

Οκ σορρυ κιολας......κατηγορησε οσο θες.μπορεις να πεις οτι θελεις.αλλα συμφωνω στο ας το τελειωσουμε εδω.περιμενε και αλλες προτασεις οπως λες.

Δημοσ.

Kαταρχας δεν χρειαζεται να λες σορρυ κιολας δευτερον φαινεται οτι εχεις γνωσεις απο PC γι αυτο σου εδωσα βαρος και τελος δεν σε κατηγορησα ισα ισα σε ευχαριστησα εσυ κατηγορησες!Τελος ας δωσουν τ κι αλλα παιδια αποψεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...