Προς το περιεχόμενο

Αγορά PC με 1000 euros περιπου

liverpoolman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα με τον Θάνο.

Δεν αξίζουν τα αρκετά παραπάνω χρήματα για τον i7 2600Κ έναντι του i5 2500K για την χρήση που σε ενδιαφέρει κατα κύριο λόγο να κάνεις. (Δηλαδή gaming).

Την χρηματική διαφορά των 100+ ευρώ είναι προτιμότερο να την διαθέσεις στην αγορά ssd για να πηγαίνει το σύστημά σου σφαίρα (διότι ότι cpu και να βάλεις αν ο σκληρός είναι αργός θα τρώς bottleneck και θα χάνεις σε απόκριση του συστήματος).

O i7 2600K εξαιτίας του HT (hyperthreading) και των 2mb μεγαλύτερης cashe που έχει έναντι του i5 2500K, είναι ιδανικός όταν σε ενδιαφέρουν κατα κύριο λόγο υψηλές ταχύτητες σε συγκεκριμένες εφαρμογές όπως επεξεργασία βίντεο - εικόνας - μουσικής - χρήση πολλών εφαρμογών ταυτόχρονα (encoding and heavy multi-threaded tasks / multi-threaded apps) ή συμπίεση - αποσυμπίεση αρχείων. Στα παιχνίδια δεν υπάρχουν διαφορές και φυσικά στο θέμα value ο i5 2500K έχει την αποκλειστικότητα. Και οι δύο δε επεξεργαστές λόγω ξεκλείδωτου multi μπορούν να φτάσουν εύκολα στα 4500Ghz χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις επί του θέματος.

Εν κατακλείδι ο i5 2500K είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις αυτή την στιγμή με ~200€ για την χρήση που σε ενδιαφέρει με βάση τα λεγόμενά σου. :)

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το θεμα για τις ομαδες δεν σε παιρνει φιλε να το συζητησουμε για την ομαδουλα σου καταρχας!Κατα δευτερον οσων αφορα την εικονα που εχεις με ac/dc αν δεν την εχεις βαλει τυχαια ταριαζουμε πολυ ...!Και τελος δεν ειπα οτι ειμαι τερας γνωσεων σε pc ισως δεν καταλαβες εσυ το τριπακι συζητησης...

Δημοσ.

A γι αυτο μου προτεινες τον i5?χχαχαχα Μαλλον φιλε θα παρω αυτα που ειπες με το κουτι που εβαλα εγω αντε και τον i7 γιατι μετατρεπω και video που και που!Εσυ εχεις καμμια σχεση με το visionstudio?A και η καρτα γραφικων που προτεινες παιζει το crysis 2?

Δημοσ.

A γι αυτο μου προτεινες τον i5?χχαχαχα Μαλλον φιλε θα παρω αυτα που ειπες με το κουτι που εβαλα εγω αντε και τον i7 γιατι μετατρεπω και video που και που!Εσυ εχεις καμμια σχεση με το visionstudio?A και η καρτα γραφικων που προτεινες παιζει το crysis 2?

Αν έχει σχέση με το visionstudio τον έχω κάνει χρυσό :P

Θα το παίξει και με το παραπάνω

Δημοσ.

Η καρτα γραφικων παιζει ανετα το crysis2.αργοτερα θα κανεις και οτι εχει κανει ολος ο κοσμος και θα την κανεις 6970.παρτη πρωτα με το καλο.

Απο το visionstudio εχω παρει τον υπολογιστη μου κομματι κομματι(περα απο την οθονη που ειναι του πλαισιου) και μου εχει αφησει της καλυτερες εντυπωσεις.ειναι και διπλα στο σπιτι μου σχεδον.

Και εγω στην αρχη δεν ηθελα να παρω απο μαγαζι που δεν το ξερω μιας και αγοραζα παρα πολλα χρονια απο zeroone αλλα ειπα να το δοκιμασω και τωρα δεν το αλλαζω.Αψογα τα παιδια σε ολα.και πολυ συνεργασιμα.

Δημοσ.

Επειδή είμαι Γ εθνική, θα πω να πάρει έναν μέσο επεξεργαστή (150€-200€) και οτι άλλο θέλει και μετά ότι λεφτά περισσέψουν σε κάρτα γραφικών...μην σου πω και 2...με άντε 1200€...

Και από το πλαίσιο που θες!

Τώρα άμα αποφασίσεις να το στήσεις μόνο σου και πάρεις από διαφορετικά μαγαζιά τα κομμάτια πολύ πιθανόν να πέσει και στα 1000€ + ότι αλλάζεις την κάρτα ήχου σε μία καλύτερη

captureald.png

Αυτό από εμένα...με 2 κάρτες γραφικών πάνω (τις φλασάρεις και σε 6970 άμα θες), με καλή ψύκτρα ώστε να σηκώσεις εύκολα τον 2500Κ στα 4.0-4.5, με μεγάλο σκληρό, η μητρική είναι οκ πιστεύω, 4 γίγα μνήμες (δεν πιστεύω να χρειάζεσαι παραπάνω), πολύ καλό τροφοδοτικό και αν μπορεί να με διορθώσει κάποιος για την κάρτα ήχου αλλά δεν έχει καμιά καλύτερη σε αυτά τα λεφτά το πλαίσιο!

αυτά από εμένα

Δημοσ.

Φιλε τι εννοεις γ εθνικη?Δευτερον η καρτα γραγικων που εβαλες ειναι διαφορετικη απο αυτη που προταθηκε αν δεν κανω λαθος! ΑΝ και η δυο εχουν τον ιδιο αριθμο!Γιατι ομως δυο καρτες??? Και για τον αλλο φιλο απο πανω που ειναι chelsea αργουν να στο φερουν απο το μαγαζι που προτεινεις?Γιατι βλεπω μεχρι 10 μερες λεει!ΑΑ και αν παρει ενα ενα τα μερη να τον φτιαξω και παρουσιασω καποιο προβλημα που δεν νομιζω θα βοηθησετε ετσι?

Δημοσ.

Φιλε τι εννοεις γ εθνικη?Δευτερον η καρτα γραγικων που εβαλες ειναι διαφορετικη απο αυτη που προταθηκε αν δεν κανω λαθος! ΑΝ και η δυο εχουν τον ιδιο αριθμο!Γιατι ομως δυο καρτες??? Και για τον αλλο φιλο απο πανω που ειναι chelsea αργουν να στο φερουν απο το μαγαζι που προτεινεις?Γιατι βλεπω μεχρι 10 μερες λεει!ΑΑ και αν παρει ενα ενα τα μερη να τον φτιαξω και παρουσιασω καποιο προβλημα που δεν νομιζω θα βοηθησετε ετσι?

o rafail έχει γράψει ένα οδηγό συναρμολόγησης, πραγματικά υπέροχο και αναλυτικό. Δες την υπογραφή του.

Η κάρτα είναι η ίδια (εκτός αν δεν είδα καλά)

^^άκυρο.

Τώρα γιατί έβαλε 2 και όχι έναν ssd δεν ξέρω...

Το μαγαζί αν είναι να στο στήσει κιόλας ναι θα καθυστερήσει περισσότερο.

Δημοσ.

Παιδια σκεφτομαι και το ενδεχομενο να τα παρω ολα απο το πλαισιο και καρτα γραφικων να παρω απο εκει την συγκεκριμενη αν αξιζει!

Δημοσ.

Αφού πριν σκεφτόσουνα να τον στήσεις μόνος σου. Γιατί να πας από ένα μαγαζί και μάλιστα από ένα από τα ακριβότερα; :whistle:

Δημοσ.

Γιατι ξερω οτι την αλλη μερα θα το εχω σπιτι μου και δευτερον δεν ειδα τις τραγικες διαφορες σε τιμες σε συγκριση με το αλλο!Ασε που παιζει να τους πω να μου το συναρμολογησουν κιολας εκτος της καρτας γραφικων,λεμε τωρα...!Παντως ειπα σκεφτομαι δεν ειπα θα το κανω!Ακομα τι διαφορες υπαρχουν αναμεσα σε Intel Core i7 2600K(s1155, 3,40GHz, 8MB) και Intel Core i7 -870 (s1156, 2.93GHz, Cache 8MB, Box)???

Δημοσ.

Δεν θα σε μεταπείσω για μαγαζί προμήθεια δεν παίρνω από κανένα. Τώρα αν ου μη γένοιτο θες υποστήριξη στο μετά αν τύχει καμιά στραβή έλα να τα ξαναπούμε.

Για τους 2 επεξεργαστες καταρχήν στα GHz εμφανέστατο νομίζω και κατα δεύτερον στο socket.

Το 1156 έχει αντικατασταθεί από το 1155 οπότε δεν το συζητάμε για που θα πας.

Δημοσ.

Μια από τα ίδια για το 1366 socket. It's dead socket

Σε intel σύνθεση πας σε socket 1155 τέλος...

Στο μετά εννοώ σε αλλαγή κάποιου κομματιού που θα πέσει μέσα σε εγγύηση. Με το πλαίσιο δεν ξέρω πόσο καλά θα τα πας. Απλά ψάξε εδώ μέσα και θα ακούσεις πάραααα πολλάαααα

Αλλά ξαναλέω το μαγαζί είναι επιλογή σου. Ότι ήτανε να πω το είπα. Η σύνθεση του Θάνου με το psu του rafail είναι μια χαρά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...