Προς το περιεχόμενο

Αγορά PC με 1000 euros περιπου

liverpoolman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρω πολυ! Θα αγορασεις και εσυ pc?

Ναι ναι έχω κάνει παραγγελία πριν 2 μέρες. Οπότε καθυστέρησε βιάζομαι. Μην μου ζορίζεις τα παιδιά στο visionstudio :P

edit: ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!!!!!

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ευπειθώς αναφέρω

username: Karmen1983

Ομάδα: Members

Ενεργός/ή: Windows (649 μηνύματα)

Εμφ. Προφίλ: 13.525

Τελ. Ενέργεια: Ο χρήστης δεν είναι συνδεδεμένος Προσωπικό

Ενέργεια: Απενεργοποιημένος

δεν βαρεσες προσοχη neopard , απ την αρχη !

Χαιρω πολυ! Θα αγορασεις και εσυ pc?

Το βλεπω σε λιγο να εχουμε πολυ σοου στο συγκεκριμενο νημα...........

Δημοσ.

Κάνε έναν κόπο να δεις την ανάλυση της οθόνης σου για να δούμε τι κάρτα γραφικών να σου προτείνουμε .Το πολύ πολύ σου βάζουμε και μια οθόνη μέσα στα 1000Ε

Δημοσ.

Oκ φιλε μετα τις γιορτες μπορει να περασω απο εκει!Η οθονη ειναι η lg L226WTQ-SF FLATRON αλλα θα τον συνδεω με καινουρια τηλεοραση με hdmi!

Μια χαρα ειναι.δεν χρειαζεσαι αλλη οθονη εαν σε ικανοποιει αυτη. 1680 x 1050 maximum resolution

Αντε karmen την γλυτωσες.Λογικα εαν αποφασισεις να κρατησεις αυτον τον επεξεργαστη και αυτη την καρτα γραφικων,θα σου παει πολλααααα χρονια.

Δημοσ.

Παιδια να ρωτησω το συγκεκριμενο καταστημα ειναι εμπιστο?Και αν ναι εχετε αγορασει ποτε απο αυτο?Ακομα με αντικαταβολη δινει ???

Δημοσ.

Ναι είναι έμπιστο σχεδόν οι περισσότεροι από εδω μέσα έχουμε αγοράσει κάτι από αυτό το κατάστημα .Έχω αγοράσει αρκετές φόρες ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα ακόμη και στο rma είναι πολύ γρήγορη άσχετα εάν θα καθυστερήσει λόγο μεταφοράς κτλ. Δίνει και με αντικαταβολή

Δημοσ.

ΟΚ σχετικα με το θεμα i5 kai i7 Ο συγκεκριμενος i5 ειναι καλυτερος απο τον i7 2600k?? Kαι το συγκεκριμενο καταστημα εχει καλυτερες τιμες συγκριτικα με το plaisio?

Δημοσ.

Το συγκεκριμενο απο πλαισιο πως σας φαινεται?

επεξεργαστης Intel Core i7 2600K(s1155, 3,40GHz, 8MB)

μνημη Corsair XMS 4GB DDR3-1600 Intel Core i5/i7 Ram Kit (2 x 2GB, PC3-12800, 9-9-9-24, CMX4GXM2A1600C9)

δισκος Seagate ST31000524AS 1TB HDD 3.5" (32MB Cache, 7200RPM, Sata 6Gb/s)

κουτι CoolerMaster HAF X Full Tower Black (RC-942-KKN1)

τροφοδοτικο CoolerMaster Silent Pro PSU (700W)

μητρικη MSI P67A-GD65 B3 (s1155, P67, DDR3)

καρτα γραφικων TwinTech GTX 460 (PCI-Express, GDDR5, 2GB)

Ο δευτερος δισκος ssd δεν νομιζω οτι ειναι τοσο απαραιτητος προς το παρον αν διαφωνειτε αιτιολογειστε!

ψυκτρα δεν βρηκα σε τετοιο socket στο πλαισιο...

συνολο 1085

τι λετε?

Δημοσ.

Καταρχήν τον i7 μην τον αφήσεις με την μαμήσια ψύχτρα του. Βάλε ένα cpu cooler. Η Hyper που ειπώθηκε είναι ότι πρέπει.

Επίσης γιατί Silent τροφοδοτικό;

Αν θες να πας σε i7 προτίμησε τη σύνθεση του Θάνου με το psu που είπε ο rafail και απλά άλλαξε επεξεργαστή. Επειδή εγώ δε τα πάω καλά με τους shitgate θα πήγαινα στον samsung spinpoint f3 1tb

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...