MAFIA Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 To netbook δεν τραβαγε αλλο, εκανα φορματ μεσα απο το σεταπ που εχει στα windows ... ολα καλα και ολα τα πληκτρα με το fn λειτουργουν ολα οκ εκτος απο τη καμερα... παταω fn kai f6 και δεν κανει τιποτα, στις συσκευες δεν εμφανιζει να εχω καμερα. τι μπορω να κανω ;
pc_expert Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Νομίζω ότι δεν έχει εγκατασταθεί σωστά ο driver της κάμερας του MSI wind U100 σου. Άν έχεις windows XP 32-bit τον driver θα τον κατεβάσεις και θα τον εγκαταστήσεις από εδώ. http://downloadnew.org/drivers/scanner-camera/msi-wind-u100-webcam-firmware-download-275936.html#dlink Καλό Πάσχα.
MAFIA Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Πηγα add imaging device πατησα have disk επελεξα το αρχειο τους drivers και μου εμφανιζει the specified location does not contain information about your hardware ... τι αλλο μπορω να κανω ;
pc_expert Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Καταρχάς πές μας τι λειτουργικό έχεις. Κατα δεύτερον αν έχεις windows XP 32-bit και κατέβασες τον driver από το site που σου είπα , πήγαινε και τρέξτο απευθείας όχι από το add imaging...
geornirv Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 To netbook δεν τραβαγε αλλο, εκανα φορματ μεσα απο το σεταπ που εχει στα windows ... ολα καλα και ολα τα πληκτρα με το fn λειτουργουν ολα οκ εκτος απο τη καμερα... παταω fn kai f6 και δεν κανει τιποτα, στις συσκευες δεν εμφανιζει να εχω καμερα. τι μπορω να κανω ; Εγώ με 1 asus είχα το ίδιο πρόβλημα. Μπες στο bios πάτα F9 για να φορτώσει ta default settings και μετά κάνε save and exit. Όταν μπήκα μετά στα windows μόνα τους μου βρήκαν την κάμερα και bluetooth. Δεν ξέρω αν δουλέψει σε σένα.
MAFIA Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 windows xp 32bit εχω. εκανα δεξι κλικ και install στο αρχειο inf που ειναι οι drivers εδειξε να περναει αλλα μετα δεν μου εμφανιζει τη καμερα ουτε λειτουργει με το fn f6 που ειναι η καμερα. θα δοκιμασω το μεσημερι αυτο απο το bios να δω
MAFIA Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 To δοκιμασα και αυτο στο βιος αλλα τιποτα....καμια λυση ρε παιδια ;;
pc_expert Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Υπάρχει και η περίπτωση να σου έχει χαλάσει η κάμερα. Να μήν παίρνει ρεύμα. Μπορεί να μην έχει εγκατασταθεί σωστά ο driver. Για το 1ο πρέπει να το δεί ειδικός. Για το 2ο πρoτείνω να βρείς τον driver μέσα από το πρόγραμμα drivermax. Μέχρι και 2 drivers δωρεάν στην trial έκδοσή του προσφέρει.
MAFIA Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Με το drivermax βρηκε διαφορα αλλα τιποτα σχετικο με τη καμερα και μου ακουγεται λογικο αφου ουτε στις συσκευες εμφανιζει πως υπαρχει καμερα στον υπολογιστη...το θεμα ειναι οτι να χαλασε η καμερα δεν μου φαινεται λογικο, δουλευε κανονικα, κανω φορματ και μετα απο 40λεπτα που ξαναεβαλα windows δεν μου ανοιγει με το fn f6 . Ξανακανα φορματ παλι τα ιδια... δεν μπορω να καταλαβω ρε γμτ
35apontos Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Επειδή την έχω πατήσει και γω άπειρες φορές με τη συμβατότητα περιφερειακών (σταματάνε στο άξαφνο...),αλλάζοντάς τα και βάλοντας το αλλαγμένο σε άλλο computer,δουλεύει. Βρες ένα φιλαράκι με παραπλήσιο (ταιριάζουν 90%) netbook και κάν'τε τράμπα.Άμα δουλέψει και τους δύο,καλώς.Άμα αυτουνού δουλέψει σε σένα και η δικιά σου δεν δουλέψει σ' αυτό,πας για κάμερα.Βρες από παιδιά που πουλάνε σε κομμάτια το χαλασμένο τους,υπάρχουν και εδώ μέσα. Από τέσσερις μέχρι έξι βιδούλες στο κάλυμα/φιλέτο της οθόνης,αφού βγουν κάτι πλαστικές μπιλίτσες/αποστάτες (να μην αγγίζει δηλαδή η οθόνη στο πληκτρολόγιο και "χαράσεται") και μετά με προσοχή να μη σπάσει αλλά και να μην "κουτσουρευτούν" κάτι αυτάκια/κοπιλίτσες που το συγκρατούν στη θέση του... Τόλμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.