Προς το περιεχόμενο

Πως δαχτυλογραφείτε?

ioannnis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 1 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 1 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

δεν είναι γιάννης είναι γιαννάκης....

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Ρε φιλε, εκανες τη πατατιά και μετα ψαχνεις σε αλλους για να καλυφθεις?

Απο που και ως που είναι πατατιά;

έχεις μια "απορία" και σου απαντάω.

Το θέμα θέλω να λήξει

κάνουμε επι σελίδες μία ανούσια συζήτηση και πρήζουμε τον κόσμο.

Λαθος κανεις, "δεν εχω μια απορια" ρωτησα κατι συγκεκριμενο ενα φιλο, ηταν προσωπικη η ερωτηση. Εσυ πεταχτηκες και απαντησες στη θεση του... Σε ρωτησα αν το θεωρεις σωστο να απαντας στη θεση αλλου και δεν ειπες τιποτα. Ερχεσαι μετα απο μιση ωρα που αρχισε καινουργια κουβεντα σχετικα με συμμετοχη αλλων 2 φιλων και μου λες "βλεπεις, δεν ημουν μονο εγω"...

Αν θες τα θεματα να ληγουν, να αποφευγεις προκλητικα μυνηματα οπως "οχι γιαννης, γιαννακης".

όταν γράφεις και εσύ ο ίδιος προκλητικά μηνύματα με ειρωνία

"ρώτησα εσένα;" "τα greeklish ειναι για κανίβαλους" λογικό είναι να απαντήσω αναλόγως

Βρε ioannnis έλεος. Σε δημόσιο forum μιλάς. Δεν κάνεις chat. Συγνώμη αν πετάγομαι σαν... αλλά παρακολουθώ τα μηνύματά σας εδω και πολύ ώρα και το παρατραβάς και εσύ. Φιλικά πάντοτε. Μη με παρεξηγήσεις. :)

Φιλε μου, καλο ειναι να απευθυνεσαι σε αυτον που αρχιζει το καυγα.

όταν γράφεις και εσύ ο ίδιος προκλητικά μηνύματα με ειρωνία

"ρώτησα εσένα;" "τα greeklish ειναι για κανίβαλους" λογικό είναι να απαντήσω αναλόγως

Τι το προκλητικο εγραψα εγω? Μια απλη ερωτηση εκανα στον φιλο για το τυφλο συστημα, εσυ γιατι τραβας τοσο πολυ ζορι? Εμ πεταχτηκες σε κουβεντα αλλων εμ ζητας και τα ρεστα...

Σε ρωταω για 3η φορα: Θεωρεις σωστο να απαντας στη θεση αλλου?

Το "κανιβαλλοι" δεν απευθυνοταν σε σενα, γενικο ειναι. Αλλωστε εσυ μιλησες για greeklish.

μπα? άρχισα τον καυγά?

Μα σε ρωτησα εσενα ρε Ξαρξα...(οπως λεμε Ξερξης?):)

...

Ελεος ρε φιλε αυτο ειναι χιουμορ...

κι απ τη μυγα πας να βγαλεις ξυγκι?

Συνεχίστε τη συγκεκριμένη αντιπαράθεση με p.m. αν θέλετε, όχι δημόσια. Ευχαριστώ.

Ιωάννη Χιούμορ είναι, μα όταν σου είπα ότι το έγραψες δημόσια θυμίσου τι μου απάντησες...

Parsifal

Δεν θέλουμε, νομίζω το έδειξα και πριν.

Και συγνώμη εκ μέρους μου για την συννέχιση αυτής της αντιπαράθεσης

• Moderators
Δημοσ.

Ναι, είναι να μην βλέπεις.

Όσο για την μυϊκή μνήμη, όταν πάω σε κανένα κουλό πληκτρολόγιο που έχει διαφορετικό spacing στα γράμματα, μπερδεύομαι. :P

Δημοσ.

Η τυπική μορφή της touch typing μεθόδου μαθαίνεται μέσω χρονοβόρας εξάσκησης. Το να διαβάσεις ή να καθήσει και να σου εξηγήσει κάποιος πώς δουλεύει και ποιοι είναι οι «κανόνες» της δε σε κάνει αυτόματα ικανό να ξεκινήσεις να την χρησιμοποιείς.

Επιπλέον, υπάρχουν και atypical μορφές τυφλής πληκτρολόγησης όπως αυτή που χρησιμοποιώ προσωπικά και για την οποία δεν ακολούθησα κάποιας μορφής formal training αλλά δουλεύει πλέον αυτόματα λόγω πολυετούς χρήσης πληκτρολογίου. Τυφλό σύστημα είναι και αυτό, αλλά όχι η τυπική μορφή που διδάσκονται γραμματείς ή διδάσκουν οι self-training μέθοδοι/software.

Εγώ είχα μάθει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα τυφλό σύστημα, όταν ήμουν 12 χρονών με ένα self-training cd που είχε τότε ο πατέρας μου. Δεν είναι τόσο τραγικό και χρονοβόρο. Ναι, θέλει κάποια εξάσκηση, αλλά ειλικρινά είναι πολύ περισσότερο στο κεφάλι παρά στο keyboard καθ'αυτό. Για να καταλάβεις τότε ήταν καλοκαίρι, είχα μάθει τα βασικά (τι πληκτρα πατάει κάθε δάχτυλο) και έλειψα ένα μήνα για διακοπές, όπου και βαριόμουν τραγικά και έκανα εξάσκηση στην κεφάλα μου. Όταν γύρισα έγραφα κανονικότατα και πολύ γρήγορα.

Δημοσ.

Αγγλικά γράφω τυφλό "προσωπικό" σύστημα, όλα τα δάχτυλα εκτός από δεξί αντίχειρα.

Ελληνικά, επίσης όλα τα δάχτυλα εκτός από δεξί αντίχειρα, αλλά όχι ακριβώς τυφλό σύστημα. Μπερδεύομαι γιατί δεν γράφω συχνά ελληνικά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...