Προς το περιεχόμενο

Πως δαχτυλογραφείτε?

ioannnis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για ολα τα υπολοιπα. Ξερεις, ενα ζητημα εχει πολλους παραμετρους και πολλα θεματα που μπορεις να θιξεις.

Το οτι δεν ειναι σωστο το ειπαμε εδω και καιρο, εξαλλου ηταν ευνοητο εξαρχης:)

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οχι φιλε μου, αυτο ειναι το δικο σου συμπερασμα, εγω εχω αλλο:lol:

Πρεπει να τηρειται ειπα στα επισημα εγγραφα, στην χαλαρη ιδιωτικη σου αλληλογραφια ή στα forums γιατι να τηρειται?

Δημοσ.

Μα σε ρωτησα εσενα ρε Ξαρξα...(οπως λεμε Ξερξης?):)

Το τυφλο συστημα βασικα ειναι θεμα γνωσης, πρεπει να το μαθεις για να το κανεις.

Δημοσ.

μμμ...τα greeklish με κατέστρεψαν, διαβάζεται Χάρχας

δεν με ρώτησες, αλλά το γράφεις δημόσια, δεν το στέλνεις με ΠΜ κάπου...

Συννονόματε

• Super Moderators
Δημοσ.

Το τυφλο συστημα βασικα ειναι θεμα γνωσης, πρεπει να το μαθεις για να το κανεις.

ή απλά να γράφεις πολλά χρόνια...

Δημοσ.

Απο μόνος σου πως θα μαθεις σωστα ποιο δαχτυλο παει σε ποια γραμματα?

μμμ...τα greeklish με κατέστρεψαν, διαβάζεται Χάρχας

δεν με ρώτησες, αλλά το γράφεις δημόσια, δεν το στέλνεις με ΠΜ κάπου...

Συννονόματε

Ε τοτε γραφε Harhas.

Τα greeklish ειναι για τους καννιβαλους.

Μπορει μεν να το εγραψα δημοσια αλλα απευθυνθηκα στον GhostRiderLSOV, θεωρεις σωστο να απαντας στη θεση του?

Δημοσ.

Δεν μπορείς να τον πεις ακριβώς γνώση τον μηχανισμό της μυϊκής μνήμης.

Εγώ παίζω με τυφλό σύστημα, αλλά όχι στην παραδοσιακή του μορφή με την home row και τα ανάγλυφα σημάδια στο F και το J γι' αυτό και είμαι αρκετά πιο αργός και κάνω περισσότερα λάθη. Χρησιμοποιώ όλα τα δάχτυλα εκτός από τον αριστερό μικρό.

Δημοσ.

Αν θες να ακολουθησεις σωστα το τυφλο συστημα οπως ειναι καθιερωμενο, πρεπει να το μαθεις.

Αν θες να κανεις καποιο δικο σου συστημα, φυσικα ειναι ελευθερα:)

Δημοσ.

λοιπον, όπως βλέπεις δεν απάντησα μόνο εγώ

και εκτός αυτού τα greeklish, ναι είναι για κανίβαλους

δεν τα χρησιμοποιώ πλέον πουθενα

απλά το όνομά μου το έχω έτσι, γτ έτσι το έβαλα στα e-mail κλπ...

Φιλικά πάντα...

Δημοσ.

Αν θες να ακολουθησεις σωστα το τυφλο συστημα οπως ειναι καθιερωμενο, πρεπει να το μαθεις.

Αν θες να κανεις καποιο δικο σου συστημα, φυσικα ειναι ελευθερα:)

Η τυπική μορφή της touch typing μεθόδου μαθαίνεται μέσω χρονοβόρας εξάσκησης. Το να διαβάσεις ή να καθήσει και να σου εξηγήσει κάποιος πώς δουλεύει και ποιοι είναι οι «κανόνες» της δε σε κάνει αυτόματα ικανό να ξεκινήσεις να την χρησιμοποιείς.

Επιπλέον, υπάρχουν και atypical μορφές τυφλής πληκτρολόγησης όπως αυτή που χρησιμοποιώ προσωπικά και για την οποία δεν ακολούθησα κάποιας μορφής formal training αλλά δουλεύει πλέον αυτόματα λόγω πολυετούς χρήσης πληκτρολογίου. Τυφλό σύστημα είναι και αυτό, αλλά όχι η τυπική μορφή που διδάσκονται γραμματείς ή διδάσκουν οι self-training μέθοδοι/software.

Δημοσ.

Φυσικα και πρεπει να εξασκηθεις.

Τυφλο συστημα γενικα, για να επανελθω στο αρχικο ερωτημα που εκανα στον φιλο, ειναι να μην βλεπεις.

Δεν το γνωριζουν ολοι αυτο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...