ioannnis Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Για ολα τα υπολοιπα. Ξερεις, ενα ζητημα εχει πολλους παραμετρους και πολλα θεματα που μπορεις να θιξεις. Το οτι δεν ειναι σωστο το ειπαμε εδω και καιρο, εξαλλου ηταν ευνοητο εξαρχης
JohnXarxas Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Γενικώς, τζάμπα βγήκαμε εκτός τοπικ Πάντως πρέπει να τηρείται, αυτό είναι το συμπέρασμα
ioannnis Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Οχι φιλε μου, αυτο ειναι το δικο σου συμπερασμα, εγω εχω αλλο Πρεπει να τηρειται ειπα στα επισημα εγγραφα, στην χαλαρη ιδιωτικη σου αλληλογραφια ή στα forums γιατι να τηρειται?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Τυφλό σύστημα εδώ. Χρησιμοποιώ και τα 3 δάχτυλα του αριστερού μου χεριού και από το δεξί τέσσερα.
JohnXarxas Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 προφανώς ναι, αυτό εννοούμε τυφλό σύστημα... Απλά είναι και αυτό θέμα συνήθειας
ioannnis Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μα σε ρωτησα εσενα ρε Ξαρξα...(οπως λεμε Ξερξης?) Το τυφλο συστημα βασικα ειναι θεμα γνωσης, πρεπει να το μαθεις για να το κανεις.
JohnXarxas Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 μμμ...τα greeklish με κατέστρεψαν, διαβάζεται Χάρχας δεν με ρώτησες, αλλά το γράφεις δημόσια, δεν το στέλνεις με ΠΜ κάπου... Συννονόματε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Το τυφλο συστημα βασικα ειναι θεμα γνωσης, πρεπει να το μαθεις για να το κανεις. ή απλά να γράφεις πολλά χρόνια...
ioannnis Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Απο μόνος σου πως θα μαθεις σωστα ποιο δαχτυλο παει σε ποια γραμματα? μμμ...τα greeklish με κατέστρεψαν, διαβάζεται Χάρχας δεν με ρώτησες, αλλά το γράφεις δημόσια, δεν το στέλνεις με ΠΜ κάπου... Συννονόματε Ε τοτε γραφε Harhas. Τα greeklish ειναι για τους καννιβαλους. Μπορει μεν να το εγραψα δημοσια αλλα απευθυνθηκα στον GhostRiderLSOV, θεωρεις σωστο να απαντας στη θεση του?
parsifal Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δεν μπορείς να τον πεις ακριβώς γνώση τον μηχανισμό της μυϊκής μνήμης. Εγώ παίζω με τυφλό σύστημα, αλλά όχι στην παραδοσιακή του μορφή με την home row και τα ανάγλυφα σημάδια στο F και το J γι' αυτό και είμαι αρκετά πιο αργός και κάνω περισσότερα λάθη. Χρησιμοποιώ όλα τα δάχτυλα εκτός από τον αριστερό μικρό.
ioannnis Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Αν θες να ακολουθησεις σωστα το τυφλο συστημα οπως ειναι καθιερωμενο, πρεπει να το μαθεις. Αν θες να κανεις καποιο δικο σου συστημα, φυσικα ειναι ελευθερα
JohnXarxas Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 λοιπον, όπως βλέπεις δεν απάντησα μόνο εγώ και εκτός αυτού τα greeklish, ναι είναι για κανίβαλους δεν τα χρησιμοποιώ πλέον πουθενα απλά το όνομά μου το έχω έτσι, γτ έτσι το έβαλα στα e-mail κλπ... Φιλικά πάντα...
parsifal Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Αν θες να ακολουθησεις σωστα το τυφλο συστημα οπως ειναι καθιερωμενο, πρεπει να το μαθεις. Αν θες να κανεις καποιο δικο σου συστημα, φυσικα ειναι ελευθερα Η τυπική μορφή της touch typing μεθόδου μαθαίνεται μέσω χρονοβόρας εξάσκησης. Το να διαβάσεις ή να καθήσει και να σου εξηγήσει κάποιος πώς δουλεύει και ποιοι είναι οι «κανόνες» της δε σε κάνει αυτόματα ικανό να ξεκινήσεις να την χρησιμοποιείς. Επιπλέον, υπάρχουν και atypical μορφές τυφλής πληκτρολόγησης όπως αυτή που χρησιμοποιώ προσωπικά και για την οποία δεν ακολούθησα κάποιας μορφής formal training αλλά δουλεύει πλέον αυτόματα λόγω πολυετούς χρήσης πληκτρολογίου. Τυφλό σύστημα είναι και αυτό, αλλά όχι η τυπική μορφή που διδάσκονται γραμματείς ή διδάσκουν οι self-training μέθοδοι/software.
ioannnis Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Φυσικα και πρεπει να εξασκηθεις. Τυφλο συστημα γενικα, για να επανελθω στο αρχικο ερωτημα που εκανα στον φιλο, ειναι να μην βλεπεις. Δεν το γνωριζουν ολοι αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.