Προς το περιεχόμενο

Πως δαχτυλογραφείτε?

ioannnis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Full τυφλό εδώ και έξι χρόνια,αν κοιτάξω το πρηκτολόγιο μπερδεύομαι.

Δεν χρησιμοποιώ μόνο τον δεξιό αντίχειρα,

είχα μάθει από ένα προγραμματάκι typing master λεγόταν,απ ότι βλέπω υπάρχει ακόμα..

Από ταχύτητα καλά τα πάω αν και πατάω αρκετά το backspace γιατί βιάζομαι

Δημοσ.

Εγώ γράφω σχεδόν με το τυφλό, με μια διαφορά, που δυστυχώς δεν μπορώ να την αλλάξω: το πλήκτρο Y το πατάω με τον δείκτη του αριστερού χεριού και όχι με το δεξί όπως θα έπρεπε.

Έχω την υποψία ότι το space το πατάω μόνο με τον δεξί αντίχειρα και καθόλου με τον αριστερό. Όπως και να 'χει, χρειάζομαι τον αριστερό εκεί για να αλλάζω γρήγορα γλώσσα (με Command+Space σε Apple υπολογιστή).

Ταχύτητα αργής ομιλίας (αν δεν κάνω καθόλου λάθη ή μπορούν να μου συγχωρεθούν, μπορώ και σε κανονική ομιλία).

Δοκίμασε κανένα natural keyboard να δεις πως το κόβεις αυτό το συνήθειο. :)

Με δύο χέρια, 9 δάκτυλα, και στις βαρεμάρες με τον αριστερό μου δείκτη. :ρ

Δημοσ.

εγώ έχω μια περίεργη συνήθεια...

από το αριστερό χρησιμοποιώ πέντε δάχτυλα (το μικρό μονο για το caps lock)

από το δεξί τρία (άχρηστος ο αντίχειρας και το μικρό μονο για το enter)

επίσης έχω την συνήθεια να μην κοιτάω την οθόνη παρά μόνο το keyboard.

βρίσκω πολύ πιο εύκολα τα λάθη μου έτσι :fear:

Δημοσ.

Τυφλό σύστημα (αρκετά γρήγορα ειδικά με λατινικούς) και 10 δάχτυλα στον υπολογιστή, και τους 2 αντίχειρες στον κινητό (blackberry με φουλ keyboard...)

Το Υ το πατάω με το δεξί και με τα μικρά δάχτυλα τα [A, Q, caps, shift, tab] και [enter] αντίστοιχα

Δημοσ.

Τυφλό σύστημα , είχαμε κάνει στο ΤΕΙ στο πρώτο εξάμηνο και μετά συνέχισα με διάφορα προγράμματα από το νετ , με το αριθμητικό δεν τα πάω καλά βέβαια λόγω έλλειψης εξάσκησης. 10 δάχτυλα και μπερδεύω και εγώ το Τ και το Υ. Ταχύτητα 45-50 λέξεις το λεπτό και accuracy 97 - 98 % , έχω καιρό να κάνω δουλειά που να έχει πολύ data entry . Aν κάνετε δουλειά γραφείου , την κάτσατε , θα φάτε πολύ data entry.

Aπό natural keyboard έχω δοκιμάσει ένα της Microsoft μόνο , βολικό για τους καρπούς αλλά η spacebar εκνευριστική ! Το κατέστρεψα σχεδόν αμέσως γιατί του έριξα μία πορτοκαλάδα ... :devil: Αν έχετε καμία πρόταση για natural keyboard ανθεκτικό πείτε μου :mrgreen:

Δημοσ.

Τυφλό σύστημα , είχαμε κάνει στο ΤΕΙ στο πρώτο εξάμηνο και μετά συνέχισα με διάφορα προγράμματα από το νετ , με το αριθμητικό δεν τα πάω καλά βέβαια λόγω έλλειψης εξάσκησης. 10 δάχτυλα και μπερδεύω και εγώ το Τ και το Υ. Ταχύτητα 45-50 λέξεις το λεπτό και accuracy 97 - 98 % , έχω καιρό να κάνω δουλειά που να έχει πολύ data entry . Aν κάνετε δουλειά γραφείου , την κάτσατε , θα φάτε πολύ data entry.

Aπό natural keyboard έχω δοκιμάσει ένα της Microsoft μόνο , βολικό για τους καρπούς αλλά η spacebar εκνευριστική ! Το κατέστρεψα σχεδόν αμέσως γιατί του έριξα μία πορτοκαλάδα ... :devil: Αν έχετε καμία πρόταση για natural keyboard ανθεκτικό πείτε μου :mrgreen:

maltron.jpg

cont-above-hands-blk630x390.jpg

Δημοσ.

2 δαχτυλα αριστερο 3 δαχτυλα δεξι

Γραφω αρκετα γρηγορα ομως δεν ειναι τυφλο συστημα παρόλο που μπορω να γράψω χωρις να κοιταω το πληκτρολόγιο.

Για να το κανουμε πιο ενδιαφέρον

http://www.typingstudy.com/speedtest

Με την πρωτη στην ιστορια the boy and the nettles εβγαλα 21 λεξεις το λεπτο με 4 λαθη.

Δημοσ. · Κρυμμένο από Lucifer, 21 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Lucifer, 21 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

διπλο ποστ grrrr.

Για να το κανουμε πιο ενδιαφέρον

http://www.typingstudy.com/speedtest

Με την πρωτη στην ιστορια the boy and the nettles εβγαλα 21 λεξεις το λεπτο με 4 λαθη.

Δημοσ.

δυο χερια, 10 δαχτυλα, 2 διαταξεις πληκτρολογιου (qwerty και azerty), 3 γλωσσες. αυτη την στιγμη γραφω σε πληκτρολογιο που φυσικως ειναι qwerty αλλα λειτουργει σαν azerty. ποσο σκατα τα εχω κανει; κι ολα αυτα σε τυφλο συστημα.

Δημοσ.

Στο pc μόλις παρατήρησα ότι γράφω κ με τα δύο χέρια χρησιμοποιώντας μόνο τους δείκτες!!! lol?

Παρ´όλα αυτά γράφω αρκετά γρήγορα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...