JuSt)InSaNe Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Καλημέρα σε όλα τα παλικάρια του φόρουμ θα ήθελα να σας ρωτήσω μόλις αγόρασα έναν νέο υπολογιστή απο το πλαίσιο και όταν πάω να κάνω personalize το μονο που κάνει είναι να γεμίζει ο κερσορας επίσης όταν πάω στο control panel και πατησω πάλι στα γράμματα unistall program πάλι μου κολλάει.Μπορείτε να μου πείτε τι γίνεται;Διότι μου έρχεται να πάω και να τους το φέρω καπέλο στο πλαίσιο. Sent from my iPod touch using Insomnia
JuSt)InSaNe Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Φίλε μιλάμε είναι μιας μέρας το μηχάνημα τι να κάνω;αυτήν την στιγμή που σου μιλάω κολλάει ολόκληρος να κάνω φορματ;2 μερών υπολογιστής;η να πάρω το πλαίσιο; Sent from my iPod touch using Insomnia
Tmark Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Σίγα μην κάνεις εσύ format. Σε αυτούς να τους πάς και πες τους και 2 λογάκια..
JuSt)InSaNe Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μήπως φταίει απο την αρχη που έβαλα το panda και απενεργοποιησα των firewall των windows? Sent from my iPod touch using Insomnia
pamaxon Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Πήγαινέ το πίσω να στο φτιάξουν,τι θα γίνει με το πλαίσιο επιτέλους...
JuSt)InSaNe Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μάγκες τελικά έκανα απεγκατασταση το panda έκανα ενεργοποίηση του ττειχου προστασίας των windows και ενεργοποίηση firewall των windows και όλα είναι Οκ Sent from my iPod touch using Insomnia
ice25 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μα κατευθείαν να κατηγορήσουμε το κατάστημα τσ τσ τσ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.