Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Αν θελουμε για λιγο ενα pc να μην συνδεεται σε internet μεσω router ,αλλα να εκτελει ολες τις αλλες λειτουργιες , εκτος το να βγαλουμε το ethernet καλωδιο υπαρχει πιο ευκολος τροπος ? Ευχαριστω.
the_valliant Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Όταν λες "όλες τις άλλες λειτουργίες" εννοείς μάλλον να έχει πρόσβαση στο (τοπικό) δίκτυο; Τι λειτουργικό έχεις;
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Εχω windows 7 και το pc συνδεται με καλωδιο με το router. Το ανεφερα γιατι πηγα να εγκαταστησω ενα "σπασμενο" προγραμμα και στις οδηγιες ελεγε οτι κατα την εγκατασταση να ειναι off το internet.
the_valliant Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 αν δεν σε ενδιαφέρει να λειτουργεί το υπόλοιπο δίκτυο, είναι εύκολο: κάτω δεξιά (δίπλα στο ρολόι) είναι το εικονίδιο της σύνδεσης στο/στα δίκτυο κάνε κλικ πάνω του, επιλέγεις προβολή υπολογιστών και συνδέσεων δικτύου ή κέντρο δικτύου (δεν θυμάμαι, κάπως έτσι, δεν έχω 7 μπροστά μου ) επέλεξε απενεργοποίηση της Τοπικής Σύνδεσης... (Τοπική Σύνδεση - δεξί κλικ - Αποσύνδεση/Απενεργοποίηση) Όταν τελειώσεις, με τον ίδιο τρόπο το επαναφέρεις
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Ευχαριστω.Αν καταλαβα καλα ομως ευτσι "πεταω" εξω απο το internet και τα αλλα pc.
the_valliant Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Όχι. Ουσιαστικά 'απενεργοποιείς' την κάρτα δικτύου στο εν λόγω πισί. Τα υπόλοιπα λειτουργούν κανονικά. Αυτό που λες θα γινόταν μόνο αν έκλεινες το ρούτερ σου
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Όχι. Ουσιαστικά 'απενεργοποιείς' την κάρτα δικτύου στο εν λόγω πισί. Τα υπόλοιπα λειτουργούν κανονικά. Αυτό που λες θα γινόταν μόνο αν έκλεινες το ρούτερ σου Ευχαριστω πολυ.Χρησιμο σε τετοιες περιπτωσεις αν και σπανιες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.