overpower Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 βασικα αμα μπορεις περιμενε...βγαινουν 8 πυρηνες σε λιγες μερες
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 8πυρήνες βρε παιδιά τι να τους κάνει?ακομα μέχρι τώρα ξεκίνησαν να υποστηρίζουν πολλά προγράμματα μόλις τους 4.. Βέβαια όπως είπε ένα παιδί αν έχεις τ χρήματα να τ πάρεις πάρτο.. Αλλά μέχρι να αξιοποιήθΟυν κ οι 6ή 8 θα έχει ξεπεραστεί τ σύστημα του.. Βέβαια άμα κάνει κάποιο video editing θέλει πόρους.. Όπως το βλέπω δεν νομίζω να χρησιμοποιήσω 6πυρήνες ή 8στο άμεσο μέλλον μου.. οπότε έχω καταλειξει στον ι5 2500κ.Έτσι δηλαδή τ έχω δει...κ έχω αποφασίσει.. Να τον πάρω τον 6πυρήνο..αλλά και bf3 να πω να παίξω..απλώς οι άλλοι δύο πυρήνες θα κάθονται:-P . Το matlab τον q6600 τον γονάτιζε με 4gb ram..εντάξει όχι τελείως αλλά έβλεπα ένα πρόγραμμα που τον δούλευε τελείως..
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Παίδες μια ερώτηση που χρειάζομαι απάντηση σας παρακαλώ αν γίνεται..ο i5 2500k,Για να λειτουργήσει με τ ενσωματωμένα γραφικα θέλει μητρική με p67 chipset ή κανω λάθος?κ κάτι άλλο..είδα στην ιντελ ότι οι μνήμες που υποστηρίζει είναι μέχρι 1333 ή είδα κάτι λάθος? Αυτά ,ευχάριστω εκ των προτερων.. Λυστε μου τις απορίες ,γιατι σκαλωσα..
stm00192 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Και z68 σου κανει.. και είναι πολυ προτιμότερη επιλογή!!
NT1G Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Για ενσωματωμένα γραφικά θέλει H67. Για OC P67. Και για τα 2 ταυτόχρονα Z68.
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μάλιστα ευχάριστω για την διευκρίνηση φίλε μου.
qsis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 αλλά, άμα δεν ξέρει να κλοκάρει και δεν τον ενδιαφέρει κιόλας ποιος ο λόγος να μην σώσει κάποια $$$? Υπάρχουνε αρκετά άτομα που μετά ίσως θέλουνε να τον πουλήσουνε και να ΜΗΝ είναι κλοκαρισμένος ώστε να πουληθεί πιο εύκολα... ναι γιατι αμα σου πουλουσε καποιος κλοκαρισμενο επεξεργαστη θα το καταλαβαινες? σιγουρα αμδ γιατι η ιντελ αλλαζει σοκετ καθε φορα που βρεχει στο τεξας και δυστυχως αυτο περα απο δυνατοτητα μελλοντικης αναβαθμισης (που για να ειμαι ειλικρινης δε με ενδιαφερει και πολυ γιατι τα αλλαζω πακετο cpu+μητρικη) , σε αφηνει αρκετα εκτεθημενο σε περιπτωση βλαβης αν εγω αυτη τη στιγμη μεινω απο μητρικη , την εκατσα.. θα καθομαι να δοκιμαζω τι δουλευει απο plaisio stock
spook Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Για ενσωματωμένα γραφικά θέλει H67. Για OC P67. Και για τα 2 ταυτόχρονα Z68. Βάση αυτού που υπόθηκε παραπάνω, επειδή με ενδιαφέρει να χρησιμοποιήσω ένα pc με ενσωματωμένα graphics, στο e-shop αναφέρουν ότι "Τα ενσωματωμένα γραφικά λειτουργούν μόνο αν ο επεξεργαστής εγκατασταθεί σε αντίστοιχης τεχνολογίας μητρική κάρτα με chipset Η67, P67." ενώ από την άλλη στο plaisio "Για την ενεργοποίηση της ενσωματωμένης κάρτας γραφικών απαιτείται μητρική με ολοκληρωμένο Intel H61/H65/Η67. Σε περίπτωση που τον χρησιμοποιήσετε σε μητρική με ολοκληρωμένο Intel P57/P67, δεν υποστηρίζεται το πλεονέκτημα της ενσωματωμένης κάρτας γραφικών του επεξεργαστή και απαιτείται η αγορά ξεχωριστής κάρτας γραφικών." Τι μπέρδεμα είναι αυτό ρε παιδιά. Μπορεί κάποιος να ξεκαθαρίσει το τοπίο για εμένα στο συγκεκριμένο θέμα. Βάση του NT1G, e-shop και plaisio το chipset h67 αξιοποιεί σίγουρα τα hd graphics. Ευχαριστώ εκ των προτέρων σε όσους κάνουν το κόπο να μου απαντήσουν.
spook Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Οπότε το chipset h67 είναι μονόδρομος ή μπορώ να κοιτάξω και για άλλα; Σημειώνω ότι δεν με ενδιαφέρει να κάνω ο.c.
pano Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Αν σε ενδιαφέρει να έχεις την ''αιχμή της τεχνολογίας'' π.χ(sata3 με sata controller της intel,usb3,raid,4 θέσεις για μνήμες κτλ.),τότε το h67 είναι μονόδρομος,αν όμως δεν σε ενδιαφέρουν όλα αυτά τότε μπορείς να κοιτάξεις και τα h61,h65(usb3 βρίσκεις και σ'αυτές).
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Βάση αυτού που υπόθηκε παραπάνω, επειδή με ενδιαφέρει να χρησιμοποιήσω ένα pc με ενσωματωμένα graphics, στο e-shop αναφέρουν ότι "Τα ενσωματωμένα γραφικά λειτουργούν μόνο αν ο επεξεργαστής εγκατασταθεί σε αντίστοιχης τεχνολογίας μητρική κάρτα με chipset Η67, P67." ενώ από την άλλη στο plaisio "Για την ενεργοποίηση της ενσωματωμένης κάρτας γραφικών απαιτείται μητρική με ολοκληρωμένο Intel H61/H65/Η67. Σε περίπτωση που τον χρησιμοποιήσετε σε μητρική με ολοκληρωμένο Intel P57/P67, δεν υποστηρίζεται το πλεονέκτημα της ενσωματωμένης κάρτας γραφικών του επεξεργαστή και απαιτείται η αγορά ξεχωριστής κάρτας γραφικών." Τι μπέρδεμα είναι αυτό ρε παιδιά. Μπορεί κάποιος να ξεκαθαρίσει το τοπίο για εμένα στο συγκεκριμένο θέμα. Βάση του NT1G, e-shop και plaisio το chipset h67 αξιοποιεί σίγουρα τα hd graphics. Ευχαριστώ εκ των προτέρων σε όσους κάνουν το κόπο να μου απαντήσουν. Ακριβώς αυτό έπαθα αυτά ο pano με βοήθησε αρκετά! Κ τα αλλά παιδιά να καταλάβω τι ακριβώς παίζει. Γιατι αλλά έγραφε το e-shop αλλά το πλαίσιο.. Κ έτρεχα στα site των κατασκευάστων,να μορφώθω.. Τελικά,πήρα με z68..
spook Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Και είμαι σίγουρος πως δεν είμαστε οι μόνοι που έχουν φάει σκάλωμα με τις συγκεκριμένες επισημάνσεις. Παρόλα αυτά σκέφτομαι και μερικούς καημένους που εμπιστεύτηκαν αυτά που έγραφαν και την πάτησαν. Εν τέλει με βλέπω να καταλήγω σε κάποια h67 γιατί οι z68 ανεβάζουν λίγο το badget. Ο χρόνος θα δείξει. Ας δούμε τι θα δείξουν και οι bulldozers, μήπως και αλλαξοπιστήσουμε την Intel.
paranoid_gr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά και εγώ είμαι στην διαδικασία στησίματος PC και λέω να βάλω τον i5 2500 και έχω κατά νου να μην βάλω κάρτα γραφικών και να συνδυάσω την CPU με μία Η67 μητρική και να εκμεταλευτώ την on-board της Intel.Λέτε αξίζει να το κάνω??Ούτως ή άλλως ο υπολογιστής δεν θα χρησιμοποιείται για gaming,το πολύ πολύ να μπεί ενα manager ή ένα LoL
spook Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Και εγώ για κάτι αντίστοιχο σκέφτομαι και από ότι έχω διαβάσει και καταλάβει, τα τραβάει. Υποστηρίζει και HD ταινίες οπότε είναι καλή επιλογή. Έστω για αρχή, μετά αν θέλεις παίρνεις μία κάρτα με όχι τόσο υψηλά στάνταρς. Βάλε καλή μνήμη και πιστεύω δεν θα νιώθει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.