kostas/88 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 καλησπέρα παιδιά χρειάζομαι τις γνώσης σας έχω ένα sony ericsson W902 και θέλω να μου πείτε αν ξέρετε έναν εύκολο τρόπο να μεταφέρω τις επαφές σε ένα samsung B 2100. (και τα 2 κινητά έχουν λειτουργικό java αν κάποιος έχει απορία ) οι τρόποι που έχω ανακαλύψει είναι με bluetooth μια μια και μέσω κάρτας sim που τις αλλοιώνει και δεν συμφέρει να κάτσω να φτιάξω μια μια όλες τις επαφές από την αρχή ευχαριστώ εκ τον προτερων
redbill80 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δοκιμασε το MyPhoneExplorer.Eιναι το καλυτερο σε αυτα.
kostas/88 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 ωραίο πρόγραμμα φιλε μου αλλα δεν αναγνωρίζει το samsung B2100
cosmos000 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Γενικά και εγώ όταν είχα ericsson υπήρχε αυτό το πρόβλημα κατά την μετακίνηση των επαφών (της αλλοίωσης που λες). Η μοναδική πιο "ξεκούραστη" λύση που είχα βρει ήταν να περάσω αλλοιωμένες τις επαφές στο νέο τηλ και μετά με κάποιο πρόγραμμα pc (για το samsung δεν ξέρω ποιο μπορεί να είναι ,ίσως αν έχει default suite) να αλλάξω τα ονόματα μέσω pc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.