Mercyful_Fate Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Καλησπέρα, ένα πολύ περίεργο πρόβλημα συνάντησα πριν λίγο που άνοιξα τον Safari (όλη μέρα κλειστό λόγω του ότι έλειπα από το σπίτι - μόνο νωρίς το πρωί το είχα ξανανοίξει χωρίς κανένα πρόβλημα). Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, και ανεξάρτητα από το αν έχεις 3 ή 30 tabs ανοιχτά, αρχίζει και κολλάει απίστευτα, μέχρι που τα παίζει εντελώς (παγώνει, beachball of death κλπ.). Αυτό επαναλαμβάνεται κάθε φορά που τον κάνω kill και τον ξανανοίγω. Repair disk permissions, clear cache και reset Safari δεν κάνανε τίποτα. Αυτό που παρατήρησα στο Activity Monitor είναι μια τεράστια τρύπα μνήμης που δημιουργεί ο Safari καθώς σταδιακά κολλάει. Συγκεκριμένα, κοιτάξτε στο screenshot πόση πολύ real & virtual μνήμη τρώει: Νομίζω είναι αφύσικα πολύ, και σίγουρα κάτι έχει στραβώσει. Την στιγμή που έκανα force quit τα παραπάνω νούμερα ήταν ακόμα μεγαλύτερα (2.85GB & 4.4GB αντίστοιχα!!!). Έχετε ξανακούσει κάτι παρόμοιο και έχετε καμιά ιδέα για workaround? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Ισως να ειναι καποιο bug ..το 5.0.5 εχεις? Δεν εχω παθει κατι παρομοιο αλλα προτιμω το chrome.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Ισως να ειναι καποιο bug ..το 5.0.5 εχεις? Δεν εχω παθει κατι παρομοιο αλλα προτιμω το chrome.. Αυτό το σκέφτηκα και εγώ, ωστόσο είχα την προηγούμενη έκδοση, και ένα επιτόπου upgrade μήπως και λυνόταν το πρόβλημα με την νέα έκδοση. Δεν λύθηκε όμως. Ωστόσο, σήμερα το πρωϊ στα γρήγορα τσέκαρα πριν φύγω για δουλιά, και δεν εμφανίστηκε το χτεσινοβραδυνό φαινόμενο... Πολύ περίεργο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zeus_GR Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Ακόμα δν έχω βρει λύση. Όταν ανοίξει ένα site που χρησιμοποιεί πολύ μνήμη κολλάει κ κλείνει. HELP!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Ωστόσο, σήμερα το πρωϊ στα γρήγορα τσέκαρα πριν φύγω για δουλιά, και δεν εμφανίστηκε το χτεσινοβραδυνό φαινόμενο... Πολύ περίεργο. Το πρόβλημα παραμένει άφαντο, οπότε θεωρώ ότι λύθηκε (το ίδιο μυστήρια όπως εμφανίστηκε θα έλεγα ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.