Προς το περιεχόμενο

Προσοχή στις συγκρίσεις τιμών: Το e-shop δέν συμμετέχει στο skroutz!

skrats

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και μερικές μέρες το e-shop.gr έχει βγεί απο την skroutz και δεν εμφανίζεται σε πιθανή αναζήτηση στα αποτελέσματα, είτε έχει χαμηλότερη (που είναι υπέρ) είτε πιο ακριβή τιμή. :fear:

Αν στηρίζεστε σε αναζητήσεις τιμών μόνο μέσω skroutz απλα θα τα δίνετε σε άλλους κι ας έχει πιθανόν καλύτερη τιμή. :-)

• Moderators
Δημοσ.

Σωστος Ο Καρμεν!

Οχι μερες, μηνες...

... κι ας έχει πιθανόν καλύτερη τιμή. :-)

Καλα αυτο ειναι δικο τους προβλημα και προβληματισμος. Αν ηθελαν αυτα τα χρηματα ας μην εβγαιναν. grin.png

Δημοσ.

Νομίζω καιρό τώρα δεν συμμετέχει και είσαι και σε λάθος subforum :-)

ουπς... δεν το χα παρει χαμπάρι ^_^

Α σορυ για το λαθος subforum... αλλά είπα να πω ενα φρέσκο κι εγώ... :-D

• Moderators
Δημοσ.

Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα Μαρίκα :P

Ρε Βρουτε εμενα ειπες Μαρικα; Που γνωριζεις κι ολας οτι το εγραψα σκοπιμα και παντα διορθωνα τους αλλους που δεν γνωριζαν;

ουπς... δεν το χα παρει χαμπάρι ^_^

Α σορυ για το λαθος s ubforum...αλλά είπα να πω ενα φρέσκο κι εγώ... :-D

Το βασικο ειναι οτι ειναι πολυ μπαγιατικο, οχι το "λαθος φορουμ" (αφου ειδηση ειναι ετσι και αλλιως) tongue.gif

Δημοσ.

Οταν καποιο καταστημα εχει καλες τιμες μαθαινεται.Το E-Shop δεν ειναι μικρο καταστημα.Ας το δειξουν και στις τιμες καμια φορα.

Δημοσ.

Aν θυμάμαι καλά δεν συμμετέχει πάνω από τρίμηνο με τετράμηνο!

Ένας από τους λόγους που φαντάζομαι είναι ότι ενδέχεται να του κοστίζει υπέρογκα! Μιας και το κλικ ανά χρήστη και ανά προϊόν που κάνει κάθε μέρα ο καθένας μας στον σκρουτζ κοστίζει 5 λεπτά του ευρώ... Ουκ ολίγα, αν σκεφτείς ότι χιλιάδες από εμάς απλά κάνουμε χάζι κάθε μέρα .... Ίσως να θέλησε να ρίξει τις τιμές αντί να πληρώνει τον "τσιγγούνη"... Έχω πετύχει κανά δυο προ"ιόντα σε πολύ καλές τιμές τελευταία... Στην τελική ΟΛΟΙ θα κοιτάξουν και το ΕΣΟΠ στο τέλος πριν αγοράσουν.... Οπότε χαμένος δεν βγαίνει........

Δημοσ.

Aν θυμάμαι καλά δεν συμμετέχει πάνω από τρίμηνο με τετράμηνο!

Ένας από τους λόγους που φαντάζομαι είναι ότι ενδέχεται να του κοστίζει υπέρογκα! Μιας και το κλικ ανά χρήστη και ανά προϊόν που κάνει κάθε μέρα ο καθένας μας στον σκρουτζ κοστίζει 5 λεπτά του ευρώ... Ουκ ολίγα, αν σκεφτείς ότι χιλιάδες από εμάς απλά κάνουμε χάζι κάθε μέρα .... Ίσως να θέλησε να ρίξει τις τιμές αντί να πληρώνει τον "τσιγγούνη"... Έχω πετύχει κανά δυο προ"ιόντα σε πολύ καλές τιμές τελευταία... Στην τελική ΟΛΟΙ θα κοιτάξουν και το ΕΣΟΠ στο τέλος πριν αγοράσουν.... Οπότε χαμένος δεν βγαίνει........

Όλως περιέργως φίλε όχι. Έψαχνα parts για καινούργιο PC πριν μερικές μέρες και είδα ότι σε κανένα εξάρτημα δεν βγαίνει το eshop. Παρόλα αυτά δεν πήγα καν στη σελίδα τους. Μπορεί να είμαι μόνο εγώ αλλά το eshop έχει βγει από το καταναλωτικό μου υποσυνείδητο.

Δημοσ.

To eshop με την κριση εχει πλεον ολα τα προιοντα "κατοπιν παραγγελιας" ή διαθεσιμα σε 1-2 ημερες που μεταφραζεται συνηθως σε 1-2 εβδομαδες.

Αλλα εκεινο που εκανε πρωτο το eshop ηταν η αμεσοτητα στις παραγγελιες και στην διαθεσιμοτητα.

Οταν θελω πχ 1 μνημη ή 1 δισκο και τον εχω σε 2 εβδομαδες να το βρασω...θα το παρω απο αλλου .

Μεχρι τωρα αγοραζα αποκλειστικα απο eshop λογω της ταχυτητας αποστολης κ οτι δεν ειχε μεταφορικα (παραλαβη απο eshop point).

Αλλα πλεον ο ανταγωνισμος εκανε ετσι τα πραγματα που και μεταφορικα να πληρωσω για αγορα απο καπου αλλου,παλι φτηνοτερο θα μου ερθει.Και θα ειναι σε 2 ημερες στο σπιτι μου .Γιατι λοιπον να αγοραζω απο eshop???

Δημοσ.

To eshop με την κριση εχει πλεον ολα τα προιοντα "κατοπιν παραγγελιας" ή διαθεσιμα σε 1-2 ημερες που μεταφραζεται συνηθως σε 1-2 εβδομαδες.

Για το κατόπιν παραγγελίας δεν ξέρω πότε σου έρχονται, πάντως για αυτά που λέει 1-2 ημέρες ποτέ δεν έχω δει τέτοιο πρόβλημα. Και μάλιστα η τελευταία μου αγορά ήταν ένα αυτί nokia BH216 την Δευτέρα και μου ήρθε, κανονικά, 2 ημέρες μετά.

Δημοσ.

Αλλα εκεινο που εκανε πρωτο το eshop ηταν η αμεσοτητα στις παραγγελιες και στην διαθεσιμοτητα.

Οταν θελω πχ 1 μνημη ή 1 δισκο και τον εχω σε 2 εβδομαδες να το βρασω...θα το παρω απο αλλου .

Μεχρι τωρα αγοραζα αποκλειστικα απο eshop λογω της ταχυτητας αποστολης κ οτι δεν ειχε μεταφορικα (παραλαβη απο eshop point).

Αλλα πλεον ο ανταγωνισμος εκανε ετσι τα πραγματα που και μεταφορικα να πληρωσω για αγορα απο καπου αλλου,παλι φτηνοτερο θα μου ερθει.Και θα ειναι σε 2 ημερες στο σπιτι μου .Γιατι λοιπον να αγοραζω απο eshop???

Προβλήματα διαθεσιμότητας μπορεί να έχουν όλα τα καταστήματα αφού όλοι συνεργάζονται με μεγάλες αποθήκες, πέρα από τις δικές τους αποθήκες. Αν έχετε προσέξει, όταν κάποιο προϊόν σε κάποιο κατάστημα εμφανίζεται ως μη διαθέσιμο ή με μικρή διαθεσιμότητα, τότε συνήθως εμφανίζεται έτσι και σε άλλα καταστήματα. Πχ από την προηγούμενη εβδομάδα υπάρχει γενικό πρόβλημα με την διαθεσιμότητα των PS3.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...