Προς το περιεχόμενο

προβλημα σε PS2 fat!!

haris013

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαχαχα το θεμα δεν ειναι να παιξω playstation,εχω το 3,γιατι να παρω ξανα το 2? :Ρ το θεμα ειναι η ολη διεργασια,η χακερια αμα με ποιανεις.το ειδα σε ενα σιτε και εφαγα κολημα ;)

Δημοσ.

Δεν εχει σημασία ποιον network adapter θα πάρεις, δε θα εχεις πρόβλημα.

Ο δίσκος είναι μέσα στη λίστα και φαίνεται να είναι κατάλληλος. Όταν με το καλό τα στήσεις επικοινώνησε μαζί μου να σου στείλω την δική μου patchαρισμένη εκδοση του HDLoader που εχω πατσάρει εγώ γιατί εκει εξω κυκλοφορούν τα χίλια δυο.

Δημοσ.

Αντί να παιδεύεσαι και να ξοδεύεσαι με όλα αυτά, δεν παίρνεις ένα καινούριο τσιπαρισμένο slim PS2 να τελειώνει το πανηγύρι; Εξάλλου το fat σου είναι παλιό και δεν φημίζονται για την αξιοπιστία τους, θα σου βγάλει άλλα και θα μείνεις με τα περιφερειακά στο χέρι...

Δεν φημίζονται για την αξιοπιστία του laser τα fat και πάλι όχι όλα... Κατα τα άλλα ειναι μια χαρά και μάλιστα εχουν και περισσότερες δυνατότητες που έχουν κοπεί απο τα slim. Η πιο βασική για την οποία γίνεται και λόγος είναι η δυνατότητα σύνδεσης σκληρού δίσκου και η δυνατότητα σύνδεσης της κονσόλας σε δίκτιο.

ΟΛΑ τα PS2 fat η slim, κάποια στιγμή θα παρουσιάσουν πρόβλημα στο laser. Με έναν σκληρό δίσκο ξεμπερδευεις. Ναι υπάρχουν κάποιοι τίτλοι που δεν παίζουν με HDLoader αλλά δεν είναι και πολλοί. Για αυτούς μπορεί κανείς να φορτώνει απο το drive κανονικά.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τελικα τι εκανες? :rolleyes:

Σορυ για την ερωτιση μετα απο 80 χρονια αλλα και εμενα τα εχει παιξει το drive του ps2 και νομιζω εχουμε το ιδιο μοντελο.... :rolleyes:

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

το lazer του ps2...

κλασικο προβλημα με το φατ, δεν ξερω αν γινετε το ιδιο και με το slim.. εμενα πριν 3 χρωνια αρχισε να τα φτινει, σημερα τα τιναξε..

βρηκα ανταλακτικο με 40 ευρω..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...