Προς το περιεχόμενο

laptop με Intel Core i5 2410M VS Intel Core i5 480M

bebis4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια συμφωνω σε πολλα μαζι σας καιτο θεμα το ανοιξα για να δω αν τελικα αξιζει κατι τετοιο

και σε σχεση με τα χρηματα και σε σχεση με την αγορα ενος λαπτοπ με μεγαλυτερη διαρκεια

επεξεργαστικης ισχυης γιατι με τα σημερινα δεδομενα με βλεπω να το κραταω χρονια ακομη.

θα πρεπει να υπαρχουν εξαιρετικες διαφορες για να δωσω τα 200.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδια συμφωνω σε πολλα μαζι σας καιτο θεμα το ανοιξα για να δω αν τελικα αξιζει κατι τετοιο

και σε σχεση με τα χρηματα και σε σχεση με την αγορα ενος λαπτοπ με μεγαλυτερη διαρκεια

επεξεργαστικης ισχυης γιατι με τα σημερινα δεδομενα με βλεπω να το κραταω χρονια ακομη.

Κατ'εμε καμια διαφορα δεν εχουν τα λαπτοπ που προτεινεις.

Να μου ελεγες για ενα με i7 επανω και την 5850 να παει στο καλο,

αλλα οχι και για sandy bridge ή οχι!! :-D

Δημοσ.

Αν το φορητό θες να το κρατήσεις πολλά χρόνια, (και γιατί όχι, με λίγη προσοχή θα σου βγάλει άνετα 5ετία ) καλό θα ήταν να δώσεις τα 180 περίπου ευρώ που ζητάει η επέκταση εγγύησης και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Ήδη ξέρεις για τι επίπεδο υποστήριξης μιλάμε!

Εγώ αποφάσισα να μη πάρω επέκταση εγγύησης, θα μείνω στα 2 χρόνια και από εκεί και έπειτα όσο πάει. Αν τα τινάξει, μετά το πέρας των 2 ετών, δεν πειράζει, άλλωστε τα λεφτά του ήδη με 4 μήνες χρήσης τα έχει σχεδόν βγάλει (άλλαζα κάθε 6μηνο κάρτες γραφικών στο σταθερό μέχρι πριν λίγο καιρό) και μέχρι τα δύο χρόνια θα τα βγάλει εις πολλαπλούν. Έχω ήδη τελειώσει πάνω από 10 παιχνίδια μέχρι στιγμής και κάνω τα πάντα με το μηχάνημα (εκτός από 24/7 κατέβασμα) .

Το νέο που παραθέτεις στις φωτό είναι και αυτό εξαιρετικό μηχάνημα, αλλά επιμένω: Μην παίρνεις όρκο ότι θα κρατάει έστω και λίγο παραπάνω η μπαταρία από αυτό που έχεις τώρα.

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/classifieds/laptops/variouslaptops/14465-dell-inspiron-15rn5010-i5-480m-–-4gb-black-ati-5650-extra/

:rolleyes: :mrgreen:

Δημοσ.

σκεφτηκα να το βαλω αγγελια και αν παρω τα χρηματα που θελω να μαζεψω και κατι ακομη

και να παω σε sandy και usb3 και αν βρω και dell ακομη καλυτερα.

παντως το μηχανακι πεταει και σας το ειπα συμφωνω μαζι σας.

Δημοσ.

Ρε συ bebis, γιατι? Σιγα την διαφορα ο sandy bridge και τις usb3.0 , τι τις θελεις? Κριμα που το καις τοσο ευκολα.

Να πω , αν παρεις τηλ την Dell κ τους πεις , οτι δεν ειμαι ικανοποιημενος θελω κατι δυνατοτερο, τι θα σου πουν?

Δημοσ.

Να πω , αν παρεις τηλ την Dell κ τους πεις , οτι δεν ειμαι ικανοποιημενος θελω κατι δυνατοτερο, τι θα σου πουν?

Λογικα να αγορασει κατι καλυτερο. :P

Αν ηταν στις 2 εβδομαδες, θα ειχε δικαιωμα επιστροφης!

Τωρα ομως, γιοκ!

Δημοσ.

Ρε συ bebis, γιατι? Σιγα την διαφορα ο sandy bridge και τις usb3.0 , τι τις θελεις? Κριμα που το καις τοσο ευκολα.

μην τρελαινεσαι δεν εχει να κανει με το λαπτοπ εχει να κανει με το δικο μου κολημμα.

και ειπαμε δεν θα το σκοτωσω κιολας. αμαν εκανα να παρω το DELLΑΚΙ

ΜΟΥ.

Δημοσ.

μην τρελαινεσαι δεν εχει να κανει με το λαπτοπ εχει να κανει με το δικο μου κολημμα.

και ειπαμε δεν θα το σκοτωσω κιολας. αμαν εκανα να παρω το DELLΑΚΙ

ΜΟΥ.

Αν θες την γνωμη μου, εφοσον ειναι μεταχειρισμενο,

για να το δωσεις πρεπει να το σκοτωσεις!

Δυστυχως ετσι πανε αυτα!

Δημοσ.

Αν θες την γνωμη μου, εφοσον ειναι μεταχειρισμενο,

για να το δωσεις πρεπει να το σκοτωσεις!

Δυστυχως ετσι πανε αυτα!

[/quo

απο και κλειεται

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ποιο laptop εχεις? Ο 2410Μ θα ειναι γρηγοροτερος αλλα οχι τοσο ωστε να δικαιολογει αλλαγη απο τον 480Μ : http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html

To προβλημα με το chipset εχει εξαλειφθει.

Καλησπερα φιλε.Αγορασα πριν 2 μερες ενα acer aspire 5750g i5-2410m.εχω καποιο προβλημα?επειδη δεν εχω ιδεα για το τι εχει γινει.ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

Καλησπερα φιλε.Αγορασα πριν 2 μερες ενα acer aspire 5750g i5-2410m.εχω καποιο προβλημα?επειδη δεν εχω ιδεα για το τι εχει γινει.ευχαριστω εκ των προτερων!

Μια χαρά είσαι, μην ανησυχείς. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα πλέον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...