Προς το περιεχόμενο

κλωνος σκληρου δισκου

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια θελω να κανω κλονο εναν δισκο.

ο αρχικος που εχει τα αρχεια μεσα ειναι ακριβος ιδιος με τον αλλον. ενα προγραμα που εχω δεν μου λεει οτι ο δισκος πχ 1 εχει τα δεδομενα μεσα και ο δισκος 2 ειναι αδιος.

μου βγαζει 2 ιδους δισκος και εγω εχω απλα την επιλογη για την "πηγη" και τον προορισμό.

πιτε μου πως θα κανω ενα ασφαλες και σιγουρο κλοναρισμα στους δισκους. και ποιο προγραμα εχει καλες επιλογες. ο υπολογιστης που θα κανω αυτην την δουλεια εχει win7 32bit. και οι δισκοι ειναι και οι 2 sata, wd 160gb.

Δημοσ.

Δώσε προσοχή στον κωδικό που πρέπει να σου δείχνει το πρόγραμμα για τον κάθε δίσκο .Με ποιο πρόγραμμα προσπαθείς να το κανείς ;

Δημοσ.

εβαλα και ενα που λεγεται ακρονικς, και ενα που λεγετα norton ghost. το πρωτο μαλιστα μου κολλισε !!!

δεν μου βγαζουν πχ τον εναν να λεει οτι εχει αρχεια, εστω με μια μπαρα και να διχνει οτι εχει τοσον δεσμευμενο χωρο και οτι ο αλλος ειναι αδιος.

μετα κιτουσα σε πια θυρα στην μητικη εχω τους δισκους. διλαδι sata 1 η sata 2 η sata 0.

για να καταλαβω και απο αυτο. αλλα τιποτα. βαζω αυτον με τα δεδομενα την θυρα sata 1 και τον αλλον σε μια αλλη. αλλα ουτε απο κει καταφερα να δω κατι ουσιοδες!!!!

Δημοσ.

Το acronis δεν σου λέει δίπλα και το γράμμα του δίσκου όταν φτάσεις εδώ

μεχρι εκει καλα παω.

μετα μου βγαζει 3 καθετες επιλογες. τις δωκιμασα και τις 3. και μετα μου λεει προσεσινκ. το άφησα 1 ωρα και μετα κολλισε το προγραμμα.

βασικα δεν πιγα στην επιλογη για bakup wizart. αλλα στην επιλογη clone hdd.

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι οι δικοι που εχω ειναι ιδιοι!!! και σε gb και σε μαρμα και σε μοντελο. εκει κολλαω.

κανενα προγραμμα δεν μου βγαζει μια επιλογη που να λεει οτι ο δισκος νουμερο1 εχει δεδωμενα και ο δισκος νουμερο2 ειναι αδιος. και να πατισω επομενο η ενα οκ τελος παντων και να αρχισει μια μπαρα να φορτωνει και να κανει γκοστ. οπως το nero πχ... οταν γραφουμε ενα δισκακι. αυτα τα προγραμματα εχουν πολλες και κουλες επιλογες.

Δημοσ.

Μα το acronis σου λέει ποιος είναι ο C και ποιος ο D πχ. Σου έδειξα φώτο πιο πάνω. Ετυχε και με πέτυχες σε διαδικασία Image

Δημοσ.

Μα το acronis σου λέει ποιος είναι ο C και ποιος ο D πχ. Σου έδειξα φώτο πιο πάνω. Ετυχε και με πέτυχες σε διαδικασία Image

σε ευχαριστω karmen1983, αυριο θα το προσπαθήσω. αν κατι δεν παει καλα θα τα ξανα πουμε στο insomnia.

σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον σας, το χρονο σας. να ειστε καλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...